betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Super League: Ανάσταση στα "Πηγάδια".
16:00 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΌ ΤΟ 2003: 0-1-2

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Δυσκολεύτηκε πολύ, αλλά τελικά κατάφερε να κάψει την αντίσταση του Λεβαδειακού την περασμένη αγωνιστική στους "Ζοσιμάδες" με 1-0 και έτσι πήρε την πρώτη του νίκη την φετινή σεζόν. Καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ο ΠΑΣ, που έχασε πέναλτι με τον Ίλιτς στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου , αλλά τελικά κατάφερε να φτάσει στο γκολ στο 54' με γκολ του νεαρού Κοροβέση. Αντιμετωπίζει πρόβλημα στην ανάπτυξη ο ΠΑΣ και δημιουργεί λίγες ευκαιρίες μέχρι στιγμής, αλλά είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός. Ικανοποιημένος από τις προσπάθειες των παικτών του έμεινε ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Χριστόπουλος, που τόνισε πως η ομάδα πρέπει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι έχει δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Χριστόπουλος δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Αργεντίνο Ντε Βιτσέντι, ενώ λογικά έτοιμοι θα είναι οι Τζημόπουλος και Μιχαήλ.


ΕΝΤΟΣ: 1-1-1
ΓΚΟΛ: 3-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Έχει πραγματοποιήσει το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία του, αφού την περασμένη αγωνιστική έκαμψε την αντίσταση της ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη, επικρατώντας με 1-0. Μετράει μέχρι στιγμής τέσσερις νίκες και μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα και φιγουράρει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Μπορεί να μην εντυπωσιάζει με την απόδοσή του, αλλά έχει κάποιες εκρήξεις αγωνιστικά, πετυχαίνει τα γκολ και με καλή άμυνα στην συνέχεια παίρνει τα αποτελέσματα. Είχε άμεση αντίδραση μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό, αφού άπαντες θεωρούσαν ότι τα "πιτσιρίκια" του Δημήτρη Ελευθερόπουλου έχουν παρασυρθεί από το καλό τους ξεκίνημα. Θετικές είναι και οι εντυπώσεις που έχει αφήσει ο Έλληνας τεχνικός, στην πρώτη του προπονητική απόπειρα. Δεν υπολογίζεται ο Σάμαρης από τον Ελευθερόπουλο και είναι και σήμερα εκτός, όπως και ο Κουλοχέρης.

ΕΚΤΟΣ: 1-0-1
ΓΚΟΛ: 5-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Έχει την ευκαιρία ο ΠΑΣ να πάρει την δεύτερη διαδοχική του νίκη σήμερα, αλλά δεν εμπνέει ακόμα εμπιστοσύνη ότι μπορεί να τα καταφέρει. Με ψυχολογία πάει ο Πανιώνιος στα Γιάννενα, θα παίξει για την ισοπαλία (3.00 Bet365) και έχει σοβαρές ελπίδες να την πάρει.


18:15 ΑΡΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ: -

ΑΡΗΣ: Τραγική εμφάνιση έκανε ο Άρης στην "Τούμπα" και δέχθηκε εύκολα την ήττα με 4-1 από τον ΠΑΟΚ. Δεν υπήρχε στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης και χωρίς να το καταλάβει δέχθηκε τέσσερα γκολ, με την άμυνά του σε ακόμα ένα παιχνίδι να μην μπορεί να δικαιώσει τις προσδοκίες των φίλων της ομάδας. Στο δεύτερο μέρος ο Άρης ανέβασε λίγο την απόδοσή του, έκανε κάποιες φάσεις, αλλά έδειχνε ιδιαίτερα εγκλωβισμένος, αφού δυσκολευόταν πολύ να φτάσει στην περιοχή του ΠΑΟΚ. Εκνευρισμένος μετά την λήξη της αναμέτρηση ο τεχνικός της ομάδας, Μάκης Κατσαβάκης, με τις φήμες για πιθανή αποχώρησή του σε περίπτωση που δεν κερδίσει σήμερα να φουντώνουν όλο και περισσότερο. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα μείνει εκτός ο Γιαννιώτας, που αποβλήθηκε στα χασομέρια του ντέρμπι, ενώ θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα ο νεαρός Τριανταφυλλάκος.

ΕΝΤΟΣ: 1-1-0
ΓΚΟΛ: 3-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ: Σκόρπισε θύελλα ενθουσιασμού στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας, μετά τη νίκη με 3-2 επί της Ξάνθης στο ωραιότερο ματς της περασμένης αγωνιστικής. Στο πρώτο μέρος οι Κρητικοί δεν ήταν καλοί και δέχθηκαν νωρίς το γκολ από την Ξάνθη, αλλά στην συνέχεια ανέβηκαν πίεσαν και εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο το αριθμητικό του πλεονέκτημα. Με κεφαλιά ο Ντοέ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης έδωσε την δεύτερη νίκη στον Πλατανιά, που έχει σκαρφαλώσει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, αλλά ο τεχνικός των Κρητικών, Γιάννης Χατζινικολάου, τόνισε πως πρώτος στόχος της ομάδας παραμένει η παραμονή στην κατηγορία. Εκτός έδρας ο Πλατανιάς χάνει αρκετή από την δύναμή του, αγωνίζεται αμυντικά και το ίδιο θα κάνει και σήμερα στο "Βικελίδης", ώστε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Παραμένει εκτός ο Μαραγκουδάκης και ο Αρότσα, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Ποτουρίδη.

ΕΚΤΟΣ: 0-1-1
ΓΚΟΛ: 6-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δεν είναι σε καλή κατάσταση ο Άρης, κάτι που φάνηκε και στο τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Σκοράρει πολύ δύσκολα, ενώ και αμυντικά έχει πολλά κενά. Ο Πλατανιάς θα παίξει το γνωστό αμυντικό του παιχνίδι εκτός έδρας και έχει τα φόντα να σκοράρει σε κάποια από τις αντεπιθέσεις του. Καλύπτουμε το διπλό πάντως με την ισοπαλία. Διπλό draw no bet (3.50 William Hill).


18:15 ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΌ ΤΟ 2003: 2-3-5

ΞΑΝΘΗ: Γνώρισε την ήττα με 3-2 από τον Πλατανιά στα Χανιά και έμεινε για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Πήρε το προβάδισμα στο πρώτο μέρος, αλλά στο 39' έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω της ανόητης αποβολής του Μαρέν και αναγκάστηκε να οπισθοχωρήσει. Στο δεύτερο μέρος παραχώρησε χώρους στον Πλατανιά, που έκανε την ανατροπή, αλλά σε μία φάση στο 89' κατάφερε να φέρει και πάλι το ματς στα ίσια. Μία ακόμα αδράνεια της άμυνάς της όμως στις καθυστερήσεις έφερε το γκολ για τους Κρητικούς, με την Ξάνθη να μένει στους 5 βαθμούς. Η Ξάνθη είχε στο τελευταίο της ματς τον υπηρεσιακό Παπαδημητρίου στον πάγκο της, αλλά σήμερα θα έχει τον Κωστένογλου, που ανακοινώθηκε και επίσημα από την Ακριτική ΠΑΕ. Σήμερα θα επιδιώξει να σπάσει μία κακή παράδοση που έχει τα τέσσερα τελευταία χρόνια με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, όπου έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Έλληνας τεχνικός μπορεί να υπολογίζει κανονικά στον Κομεσίδη, ενώ εκτός θα είναι ο τιμωρημένος Μαρέν και ο τραυματίας Γκλέϊσον.

ΕΝΤΟΣ: 1-0-1
ΓΚΟΛ: 4-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Έδειξε πάθος και θέληση στην αναμέτρηση με την Τότεναμ για το Europa League εντός έδρας την Πέμπτη και τελικά κατάφερε να πάρει το ισόπαλο 1-1, με γκολ του Τοτσέ. Οι "πράσινοι" για πρώτη φορά την φετινή σεζόν είχαν διάθεση να πιέσουν και κατάφεραν αν πάρουν τον υπερπολύτιμο βαθμό, που τους κρατάει ζωντανούς στην υπόθεση πρόκριση. Σαν κεραυνός εν αιθρία ήρθε η απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου για την αποπομπή του Κατσουράνη από την ομάδα, που δημιούργησε πολλά ερωτηματικά στους παίκτες του "τριφυλλιού". Στο πρωτάθλημα, την περασμένη αγωνιστική στάθηκε τυχερός στην έδρα του που πήρε το 0-0 από τον Αστέρα Τρίπολης, αφού οι Αρκάδες ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και έχασαν τις καλύτερες ευκαιρίες για να σκοράρουν. Άλλαξε κάπως το κλίμα στο στρατόπεδο των "πρασίνων" μετά την ενθαρρυντική εμφάνιση κόντρα στην Τότεναμ, αλλά το ζητούμενο από τον Φερέϊρα είναι η συνέχεια. Εκτός παραμένουν οι Μπουμσόνγκ και Σο, ενώ επιστρέφει κανονικά στο σχήμα ο Βελάσκες.

ΕΚΤΟΣ: 1-0-1
ΓΚΟΛ: 3-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Ξάνθη προβληματίζει έντονα το τελευταίο διάστημα, όπου έχει δεχθεί έξι γκολ στα τελευταία δύο ματς πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός έχει καλή προϊστορία στο "Πηγάδια", έχει την ψυχολογία και μπορεί να επιστρέψει στις νίκες. Διπλό (2.30 Εxpekt).


19:30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 4-1-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση στο "Emirates" κόντρα στην Άρσεναλ την Τετάρτη για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα με 3-1. Σε ακόμα ένα ματς προδόθηκε από την άμυνά του, που ήταν κατώτερη του αναμενομένου, ενώ και ο Μέγιερι είχε ευθύνη στα δύο από τα τρία γκολ που δέχθηκαν οι "ερυθρόλευκοι". Δύσκολα πλέον τα πράγματα για τον Ολυμπιακό, με τις δύο αναμετρήσεις που ακολουθούν με την γαλλική Μονπελιέ να κρίνουν πολλά, όσον αφορά την συνέχεια του Ολυμπιακού στην διοργάνωση. Το κλίμα στο στρατόπεδο των Πειραιωτών πάντως είναι καλό, αφού η ομάδα έχει το απόλυτο στο πρωτάθλημα, με πέντε νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και δείχνει ότι δεν έχει αντίπαλο στην Ελλάδα. Την περασμένη αγωνιστική πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Ατρομήτου με 1-0 και σήμερα θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, εκμεταλλευόμενος την δυνατή του έδρα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, δεν θα έχει στην διάθεσή του, τους Τοροσίδη, Φέϊσα και Παπάζογλου, ενώ αμφίβολος είναι ο Τζιμπούρ.

ΕΝΤΟΣ: 2-0-0
ΓΚΟΛ: 13-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 5-0-0

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο ΟΑΚΑ, κόντρα στον Παναθηναϊκό και μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του αδικημένο από το τελικό 0-0. Οι Αρκάδες έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη, αλλά έπεσαν πάνω σε έναν καταπληκτικό Καρνέζη, που κράτησε ουσιαστικά την ισοπαλία για τον Παναθηναϊκό. Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του έμεινε πάντως ο Σάκης Τσιώλης, που προέτρεψε τους παίκτες του να τα δώσουν όλα και στο "Γ. Καραϊσκάκης" κόντρα στον Ολυμπιακό. Δεν είναι από τις ομάδες που κλείνεται ο Αστέρας, προσπαθεί να επιβάλει τον δικό του ρυθμό, αλλά σίγουρα η σημερινή του αποστολή είναι από τις δυσκολότερες στο φετινό πρωτάθλημα. Δεν ξεχνάει την περσινή του εμπειρία στο ίδια γήπεδο ο Τσιώλης, όπου η ομάδα ηττήθηκε με 7-2, αν και προηγήθηκε με 2-0! Μοναδικό πρόβλημα για τον Έλληνα τεχνικό είναι ο Τσιαμπούρης, ενώ οι Φραγκουλάκης και Μπακασέτας, λογικά θα είναι έτοιμοι.

ΕΚΤΟΣ: 1-1-1
ΓΚΟΛ: 7-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ο Αστέρας έχει σκοράρει σε όλα του τα παιχνίδια φέτος, εκτός από αυτό του ΟΑΚΑ, ελέω Καρνέζη. Ο Ολυμπιακός έχει αφήσει πολλές από τις δυνάμεις του στο "Emirates" και γενικά φέτος δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στα μετόπισθεν. Ιδανική επιλογή το goal/goal (2.10 Sportingbet).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση