betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Serie A: Δεσπόζει το ντέρμπι Μίλαν - Ιντερ
13:30 ΡΟΜΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1993): 16-2-8
ΠΕΡΥΣΙ: ΡΟΜΑ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ 3-1

ΡΟΜΑ: Δεν πρόλαβε να μπει καλά-καλά στο ματς και πριν να το καταλάβει βρέθηκε να χάνει με 3-0 στο 19’ από τη Γιουβέντους στο Τορίνο. Η αντίδραση ήρθε αργά, με τον Οσβάλντο να μειώνει σε 3-1 στο 69’ με πέναλτι, αλλά η τραγική εμφάνιση είχε και συνέχεια με τους γηπεδούχους να σκοράρουν και 4ο τέρμα στο 90’. Δεύτερο ματς χωρίς νίκη, που έφτασαν τις τέσσερις αγωνιστικές με ένα μόλις τρίποντο. Και στα τρία φετινά εντός δεν έχει νίκη, ενώ υπολογίζοντας και τα περσινά, τα εντός χωρίς νίκη φτάνουν τα 6. Εκτός ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Λόμποντ, ο αμυντικός Ντόντο και ο μεσοεπιθετικός Πιάνιτς (2 συμμ.). Αμφίβολοι ο αμυντικός Ρομανιόλι και ο μέσος Μπράντλεϊ (1 συμμ./1 ασίστ).



ΕΝΤΟΣ: 0-2-1
ΓΚΟΛ: 5-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Δεύτερη συνεχόμενη ήττα, για την Αταλάντα και ακόμα χειρότερη εμφάνιση, χάνοντας εντός έδρας από την Τορίνο με το βαρύ 1-5. Ο Ντένις μπορεί να άνοιξε το σκορ στο 28’, αλλά καλύτερα να μην το έκανε, αφού η ομάδα του από το 38’ ως το 76’ κατάφερε να δεχτεί 5 τέρματα. Η εικόνα μπορεί να αδικεί τους γηπεδούχους, αφού η συνολική εικόνα των δύο ομάδων ήταν μοιρασμένη, αλλά και πάλι η «πεντάρα» είναι «πεντάρα». Οι 9 από τις 10 τελευταίες αναμετρήσεις της με την Ρόμα ήταν Over. Τιμωρημένος ο αμυντικός Λουκίνι (6 συμμ.). Εκτός οι αμυντικοί Μανφρεντίνι (5 συμμ.), Μπελίνι (4 συμμ.), Στεντάρντο (3 συμμ.), Καπέλι και οι μέσοι Μπιοντίνι (3 συμμ.), Ραντοβάνοβιτς, Φερέιρα Πίντο, Καρμόνα. Αμφίβολοι οι επιθετικοί Πάρα (1 συμμ.) και Μαριλούνγκο.

ΕΚΤΟΣ: 1-1-1
ΓΚΟΛ: 3-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Ρόμα έχει μείνει πολύ καιρό μακριά από επιτυχία εντός έδρας και το ματς της Αταλάντα είναι ιδανική περίπτωση να επιστρέψει στις νίκες στο Ολίμπικο. Άσος στο 1.50 (Bet365).


16:00 ΣΙΕΝΑ  – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 1-2-11
ΠΕΡΥΣΙ: ΣΙΕΝΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 0-1

ΣΙΕΝΑ: Τέλος στις καλές εμφανίσεις έδωσε η Σιένα με την ήττα με 1-2 από τη Λάτσιο εκτός έδρας. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν 2 τέρματα στο πρώτο ημίχρονο (18’, 38’) και χωρίς να πιεστούν ιδιαίτερα από τη Σιένα κράτησαν το υπέρ τους προβάδισμα με τους Τοσκανούς να μειώνουν με τον Πάτσι σε 1-2 στο 91’. Μπορεί να έχουν μόλις δύο ήττες σε αυτές τις έξι αγωνιστικές, αλλά έχοντας ξεκινήσει με τιμωρία αφαίρεσης έξι βαθμών, βρίσκεται ακόμα αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία. Αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό δύσκολα να κινδυνέψει. Εκτός οι αμυντικοί Κοντίνι (2 συμμ.), Μπελμόντε, ο μέσος Ντ’Αγκοστίνο (5 συμμ.) και ο επιθετικός Λαρόντο. Αμφίβολοι ο τερματοφύλακας Καμπανιόλο, οι μέσοι Ροσίνα (4 συμμ.), Κόπολα και ο επιθετικός Ζε Εντουάρντο (4 συμμ./1 γκ.).

ΕΝΤΟΣ: 1-2-0
ΓΚΟΛ: 3-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Χρειάστηκε να πατήσει γκάζι μόνο στην αρχή του αγώνα για να καθαρίσει το ντέρμπι με τη Ρόμα. Το σκορ άνοιξε ο Πίρλο (11’), ενώ συνέχισαν οι Βιντάλ (16’ πεν.), Μάτρι (19’), με τον Τζιοβίνκο να σημειώνει το 4ο γκολ της Γιούβε στο 90’. Στο 69΄η Ρόμα είχε μειώσει σε 1-3 στο 69’ με πέναλτι. Τρεις μέρες αργότερα υποδέχθηκε τη Σαχτάρ για το Τσάμπιονς Λιγκ, μένοντας στο 1-1, παρότι και τα δύο γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο 25λεπτο και οι Ουκρανοί βρέθηκαν πολλές φορές κοντά στο να πετύχουν και δεύτερο τέρμα. Παρέμεινε αήττητη γι 9ο φετινό παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ με τις 5 νίκες και μία ισοπαλία στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στην  κορυφή της Σέριε Α, θέση που μοιράζεται με τη Νάπολι. Στα θετικά επίσης την προηγούμενη εβδομάδα, η μείωση της ποινής του Κόντε για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο με τα στημένα στη Σέριε Β, και έτσι ο αρχικός αποκλεισμός των 10 μηνών από τους πάγκους έπεσε στους 6. Έχει κερδίσει τις 6 φορές από τις 7 τελευταίες της επισκέψεις στην έδρα της Σιένα. Τιμωρημένος ο αμυντικός Μπονούτσι (6 συμμ.). Παραμένει εκτός ο μέσος Πέπε.

ΕΚΤΟΣ: 2-1-0
ΓΚΟΛ: 7-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-3-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δεν είναι κακή ομάδα η Σιένα, αλλά δε βλέπω πως θα μπορέσει να κοντράρει την εξαιρετική Γιουβέντους, που θέλει να ρεφάρει για το κακό πρόσωπο στο ματς με τη Σαχτάρ. Διπλό στο 1.57 (William Hill).


16:00 ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ  – ΜΠΟΛΟΝΙΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 7-11-4
ΠΕΡΥΣΙ: ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ 2-0

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Με την ήττα με 1-2 από την Ίντερ στο Μεάτσα, η Φιορεντίνα έμεινε για τρίτο συνεχόμενο ματς μακριά από τις νίκες. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με πέναλτι στο 17’, στο 34’ έγινε το 0-2, με τον Ρομούλο να μειώνει σε 1-2 στο 40’. Η αποβολή του Ροντρίγκεζ με 2η κίτρινη στο 62΄ έσβησε όποιες ελπίδες είχαν οι βιόλα για να αντιδράσουν. Ο μεγάλος άσος της Φιορεντίνα, Γιόβετιτς, δεν έχει χριστεί σκόρερ σε κανένα από τα τελευταία 3 παιχνίδια της. Σπάνια τα ματς της με τη Μπολόνια έχουν πολλά τέρματα, με τα 11 από τα 14 τελευταία να έχουν λήξει under. Εκτός ο αμυντικός Καμπορέζε και ο μέσος Ακουιλάνι (1 συμμ./1 ασίστ). Τιμωρημένος ο αμυντικός Γκονσάλο (6 συμμ.). Αμφίβολοι οι μέσοι Νταβίντ Πιζάρο (6 συμμ./1 ασίστ), Ντελλά Ρόκα και ο επιθετικός Ελ Χαμνταουί (2 συμμ.).

ΕΝΤΟΣ: 2-1-0
ΓΚΟΛ: 4-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Άνετη επικράτηση για τη Μπολόνια εντός έδρας με 4-0 απέναντι στη Κατάνια. Ο Γκουαρέντε άνοιξε το σκορ, ο Τζιλαρντίνο σημείωσε δύο τέρματα (40’, 61’), ενώ το 4-0 έκανε εύκολα ο Παναγιώτης Κονέ στο 95’. Κεντρικό πρόσωπο στη σημερινή αναμέτρηση, ο Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο, που αγωνίστηκε για 3.5 χρόνια στη Φιορεντίνα και φέτος είναι ο πρωταγωνιστής στη Μπολόνια, έχοντας σημειώσει 5 γκολ σε ισάριθμα ματς για το πρωτάθλημα. Σίγουρα εκτός ο τερματοφύλακας Κούρτσι (1 συμμ.), ο αμυντικός Πορτανόβα και οι μέσοι Ντιέγκο Πέρεζ (4 συμμ.), Κρχιν. Από κει και πέρα, αμφίβολοι δίνονται ο βασικός τερματοφύλακας Αγκιλάρντι (6 συμμ.), οι αμυντικοί Γκάρικς (4 συμμ./1 ασίστ), Μορλέο (5 συμμ.), Άντονσον (6 συμμ.), ο μέσος Ριβερόλα και οι επιθετικοί Χιμένεζ (2 συμμ.) και Γκαμπιαντίνι (4 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 1-0-2
ΓΚΟΛ: 3-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Μπολόνια δεν είναι αμελητέα ποσότητα, αλλά ήρθε η ώρα η Φιορεντίνα να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από 3 αγώνες χωρίς νίκη. Άσος στο 1.70 (Interwetten).


21:45 ΝΑΠΟΛΙ  – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ:
ΠΕΡΥΣΙ:

ΝΑΠΟΛΙ: Ο Ματσάρι παρέταξε την ομάδα του με αρκετές αλλαγές στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την PSV για το Γιουρόπα και τελικά το πλήρωσε αφού η Νάπολι ηττήθηκε εύκολα με 0-3, παρότι πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο με την είσοδο των Καβάνι και Πάντεφ. Τουλάχιστον έτσι πήραν ανάσες οι δύο επιθετικοί και μαζί τους οι Ντε Σάνκτις, Καμπανιάρο, Μπεχράμι, Ίνλερ και Ζουνίγκα. Στο πρωτάθλημα παραμένει αήττητη με 16 βαθμούς (5-1-0) και συγκατοικεί στην κορυφή με τη Γιουβέντους. Στο τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος, χωρίς να εντυπωσιάσει, πήρε επαγγελματική νίκη εκτός έδρας επί της Σαμπντόρια με 1-0, με το εύστοχο πέναλτι του Καβάνι στο 66’. Τα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις ήταν no goal. Τιμωρημένος ο αμυντικός Καναβάρο (6 συμμ./1 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός Μπρίτος (2 συμμ.).

ΕΝΤΟΣ: 3-0-0
ΓΚΟΛ: 8-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Λίβερπουλ στο Άνφιλντ και παρότι φαινόταν ότι δε θα έχει ευχάριστη βραδιά παρουσίασε τελείως διαφορετικό πρόσωπο στην επανάληψη και πέτυχε την ανατροπή πετυχαίνοντας τρία τέρματα με του Ντι Νατάλε (46’) και Πασκουάλε (72’), ενώ ο αμυντικός της Λίβερπουλ, Κόατες, είχε δώσει το προβάδισμα με 1-2 στο 70’. Παρά τη μείωση του σκορ από τους γηπεδούχους στο 75’, η Ουντινέζε έφυγε με το σπουδαίο διπλό από το Λίβερπουλ. Στο πρωτάθλημα, υποδέχθηκε την Τζένοα η οποία είχε 8 παίχτες να αμύνονται συνεχώς και το τελικό 0-0 ήρθε αναπόφευκτα. Το δεύτερο συνεχόμενο μετά το 0-0 με την Τορίνο εκτός έδρας. Μετράει μόλις μία νίκη φέτος για το πρωτάθλημα (Μίλαν), αλλά έχει μείνει αήττητη στα τέσσερα τελευταία, έχοντας φέρει και τρεις ισοπαλίες (Σιένα, Τορίνο, Τζένοα). Εκτός ο μέσος Μπαντού (3 συμμ.) και ο επιθετικός Μουριέλ (2 συμμ./1 ασίστ). Αμφίβολος ο αμυντικός Μπάστα (3 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).
ΕΚΤΟΣ: 0-2-1
ΓΚΟΛ: 3-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Ουντινέζε είναι μαχητική αλλά παίζει πολύ για το αποτέλεσμα και ας μην κερδίσει. Η επιλογή του Ματσάρι να κρατήσει 7 βασικούς στον πάγκο στον αγώνα στην Ολλανδία, δείχνει πόσο πολύ θέλει η ομάδα του να παραμείνει στην κορυφή, κρατώντας ξεκούραστα βασικά εργαλεία. Ελπίζουμε να μην μας απογοητεύσει και να πάρει σήμερα τη νίκη. Άσος (αρκετά χαμηλός) στο 1,55 (Interwetten).


21:45 ΜΙΛΑΝ  – ΙΝΤΕΡ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 18-10-16
ΠΕΡΥΣΙ:

ΜΙΛΑΝ: Έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Αμπιάτι, η Μίλαν πέρασε νικηφόρα από την Αγ. Πετρούπολη, επικρατώντας της Ζενίτ με 3-2. Δύο γρήγορα γκολ από τον Εμάνουελσον (13’) και Ελ Σααράουι (16’) της έδωσαν προβάδισμα 2 τερμάτων αρκετά νωρίς. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος και κατάφεραν μέσα σε 4 λεπτά να φέρουν στο παιχνίδι στα ίσια, αλλά εκτός από τον Αμπιάτι απέναντί τους, δεν είχαν μαζί ούτε τύχη και με το αυτογκόλ του Χούμποτσαν στο 75’ έκαναν το εις βάρος τους 2-3. Στο προηγούμενο αγώνα με την Πάρμα για το πρωτάθλημα, σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι ήρθε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας, με τον Ελ Σααράουι να ανοίγει το σκορ στο 50’, αλλά τον Γκαλόπα να ισοφαρίζει λίγο αργότερα. Έχει μείνει αήττητη για τρία παιχνίδια για πρώτη φορά φέτος, ενώ το Σαν Σίρο δεν την ευνοεί καθόλου μέχρι στιγμής, έχοντας μόλις μία νίκη σε τέσσερις αγώνες σε Ιταλία και Ευρώπη. Αμφίβολοι δίνονται οι αμυντικοί Αντονίνι (3 συμμ.), Ντε Σίλιο (4 συμμ.) και οι μέσοι Αμπροσίνι (5 συμμ./1 ασίστ), Τραορέ (1 συμμ.), Βαλότι. Σίγουρα εκτός ο αμυντικός Βιλά, οι μέσοι Μουντάρι, Στράσερ και ο επιθετικός Πάτο.

ΕΝΤΟΣ: 1-0-2
ΓΚΟΛ: 2-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΙΝΤΕΡ: Άνετη επικράτηση για την Ίντερ στο Αζερμπαϊτζάν την Πέμπτη, όπου επικράτησε της Νέφτσι με 1-3, με γκολ των Κουτίνιο, Όμπι, Λιβάγια, όλα στο 1ο ημίχρονο. Στην προηγούμενη αγωνιστική υποδέχθηκε τη Φιορεντίνα και πέτυχε την πρώτη της νίκη στο Μεάτσα για φέτος μετά από 5 αγώνες (3 πρωτ., 2 Ευρώπη). Ο Ροντρίγκες της έκανε δώρο το πέναλτι στο 17’, με το οποίο σκόραρε ο Μιλίτο, ενώ ο Κασάνο έκανε στο 34’ το 2-0, με τον Στραμακιόνι να πανηγυρίζει ιδιαίτερα το γκολ του Ιταλού φορ. Η Φιορεντίνα μείωσε στο 40’, αλλά η αποβολή του Ροντρίγκες στο 62’ μείωσε τις ελπίδες των βιόλα να πάρουν κάτι από το παιχνίδι. Το απόλυτο έχει η Ίντερ φέτος στα εκτός έδρας, έχοντας 3 στις 3 νίκες, χωρίς να δεχτεί μάλιστα γκολ. Αν μετρήσουμε και τα ευρωπαϊκά τότε φτάνει τις 6 συνεχόμενες νίκες, με μόλις ένα γκολ παθητικό. Ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης, στα 19 τελευταία ντέρμπι με τη Μίλαν δεν έχει υπάρξει ισοπαλία. Εκτός οι μέσοι Σνάιντερ (5 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Μαριγκά, Στάνκοβιτς. Αμφίβολος ο επιθετικός Παλάσιο (1 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 3-0-0
ΓΚΟΛ: 7-0
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η δύο ομάδες μπορεί να προέρχονται από θετικά αποτελέσματα, αλλά σίγουρα δεν είναι σε καλή κατάσταση. Το ντέρμπι δεν έχει την αίγλη του παρελθόντος, αλλά δεν παύει να είναι ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης. Το πάθος και οι δυνατές μονομαχίες μπορεί να περισσεύουν στο παιχνίδι, αλλά δύσκολα το παιχνίδι να ξεφύγει από το Χ (3.30 Bet365).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση