» » » » » » Preview Primera Liga: Πολλά γκολ στο Ραγιο Βαγεκάνο - Μπαρτσελόνα.


Preview Primera Liga: Πολλά γκολ στο Ραγιο Βαγεκάνο - Μπαρτσελόνα.
Δύσκολες οι αναμετρήσεις για προγνωστικά στοιχήματος σήμερα στην Ισπανία, αν και λογικά η Μπαρτσελόνα θα μας χαρίσει εύκολα ακόμη ένα over.

17:00 ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΜΑΛΑΓΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 8-1-13
ΠΕΡΥΣΙ: ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΜΑΛΑΓΑ

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Εσπανιόλ, επικρατώντας της Ράγιο Βαγιεκάνο εντός έδρας με 3-2. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 12’, αλλά με δύο γκολ του Βερντού (37’, 48’) πήρε το προβάδισμα. Η Ράγιο βρήκε τρόπο να αντιδράσει στο 63’ αλλά δέχτηκε καθοριστική κόκκινη στο 68’, με αποτέλεσμα η Εσπανιόλ να πιέσει και να πετύχει το γκολ της νίκης στο 92’ με τον Στουάνι, που είχε μπει ως αλλαγή. Πήρε βαθμολογική ανάσα μένοντας αήττητη για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, αλλά ακόμα ισοβαθμεί με την Οσασούνα στην ουρά της βαθμολογίας. Έχει δεχτεί γκολ και στα 4 φετινά εντός, 3 από τα οποία ήταν over. Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Κολότο (2 συμμ.). Εκτός ο βασικός δεξιός μπακ Χάβι Λόπεζ (8 συμμ./1 γκ.). Αμφίβολος ο αριστερός εξτρέμ Αλμπίν (2 συμμ.).


ΕΝΤΟΣ: 1-1-2
ΓΚΟΛ: 7-8
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΜΑΛΑΓΑ: Επιστροφή στις νίκες για τη Μάλαγα το προηγούμενο Σάββατο. Καλύτερη της Βαγιαδολίδ στην εντός έδρας αναμέτρηση για το πρωτάθλημα, βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 9' αλλά ισοφάρισε στο 37' με τον Ίσκο. Στο 81' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10', ο Χοακίν έχασε πέναλτι στο 85', αλλά "εξιλεώθηκε" στο 87' με το νικητήριο γκολ της Μάλαγα. Ο Χοακίν καθάρισε και στο ματς με τη Μίλαν την Τετάρτη με πανομοιότυπο τρόπο, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ στη νίκη της ομάδας του με 1-0 (64'), έχοντας χάσει πάλι πέναλτι στο 45'. Τρεις μήνες απλήρωτοι είναι οι παίχτες της Μάλαγα αλλά φέτος έχουν βαλθεί να τρελάνουν κόσμο με τη μέχρι τώρα παρουσία τους, πετυχαίνοντας το 3 στα 3 στην παρθενική τους εμφάνιση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στα 5 ευρωπαϊκά παιχνίδια (μαζί με τα προκριματικά με τον ΠΑΟ) δε έχουν δεχτεί ακόμα γκολ. Έχουν μόλις μια ήττα στην Πριμέρα και βρίσκονται σταθερά στην 3η θέση, 5 βαθμούς μακριά από την κορυφή. Καλή η πρόσφατη παράδοση με την Εσπανιόλ, έχοντας κερδίσει στις 4 από τις 5 τελευταίες συναντήσεις τους (4-0-1). Εκτός έδρας μετράει 3 στα 4 under. Αμφίβολοι σήμερα ο δεξιός μπακ Σέρχιο Σάντσες (3 συμμ.) και ο αριστερός μπακ Μονρεάλ (7 συμμ./1 ασίστ). Παραμένουν εκτός οι μέσοι Μπουονανότε (2 συμμ./1 ασίστ), Τουλαλάν (3 συμμ.), Ζούλιο Μπαπτίστα.

ΕΚΤΟΣ: 2-1-1
ΓΚΟΛ: 3-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Πολύ καλή ομάδα η Μάλαγα, δύσκολα να την κοντράρεις. Ούτε και η Εσπανιόλ βγάζει σιγουριά. Αν οι φιλοξενούμενοι βγάλουν κούραση από το ευρωπαϊκό παιχνίδι και οι γηπεδούχοι παίξουν ψυχωμένα όπως με τη Ράγιο, πιθανή η ισοπαλία (3.40 Bet3000).


19:00 ΜΠΕΤΙΣ  – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 6-6-20
ΠΕΡΥΣΙ: ΜΠΕΤΙΣ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2-1

ΜΠΕΤΙΣ: Δε δυσκολεύτηκε να κλείσει τους διαδρόμους στην Οσασούνα στην εκτός έδρας αναμέτρηση την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά δεν ήταν τόσο απειλητική όσο χρειαζόταν για να φύγει με το διπλό. Δεύτερο ματς χωρίς ήττα και χωρίς να δεχτεί γκολ. Έπεσε πάντως στην 6η θέση, με Σεβίλλη και Ρεάλ να βρίσκονται μπροστά της στο +1. Οι 10 τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Βαλένθια έληξαν over, με τις 9 να είναι γκολ-γκολ. Μοναδική απουσία ο τερματοφύλακας Φαμπρίτσιο (2 συμμ.)

ΕΝΤΟΣ: 2-0-2
ΓΚΟΛ: 6-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Καλή η εβδομάδα που πέρασε για τη Βαλένθια που επικράτησε της Μπιλμπάο με 3-2 εντός έδρας και πήρε σπουδαίο διπλό κόντρα στη φετινή έκπληξη του Τσάμπιονς Λιγκ, ΜΠΑΤΕ. Η νίκη στο πρωτάθλημα προήλθε με μεγάλη ανατροπή, αφού οι νυχτερίδες ισοφάρισαν στο 88’ και πήραν τη νίκη στο 90’. Στο 26’ ο Σολδάδο είχε ισοφαρίσει σε 1-1 με πέναλτι, ενώ ο ίδιος παίχτης στο ματς στη Λευκορωσία πέτυχε χατ-τρικ, με τη Βαλένθια πλέον να ισοβαθμεί με ΜΠΑΤΕ και Μπάγερν στους 6 βαθμούς. Έχει 4 νίκες στα 5 τελευταία σε Ισπανία και Ευρώπη και έχει βελτιώσει την αρχική της μέτρια εικόνα, φτάνοντας τους 11 βαθμούς και απέχοντας 2 από την 6η θέση. Τα 5 από τα 6 τελευταία της ήταν no goal. Πολύ κακή η παρουσία της εκτός έδρας φέτος, έχοντας 3 ήττες σε 4 εξόδους, πετυχαίνοντας μόλις 1 γκολ (και τα 4 ήταν under). Τιμωρημένος ο πολυσύνθετος μέσος Φεγκουλί (6 συμμ./3 γκ.), αμφίβολος ο κεντρικός αμυντικός Ματιέ (3 συμμ.), παραμένει εκτός ο μεσοεπιθετικός Κανάλες.

ΕΚΤΟΣ: 0-1-3
ΓΚΟΛ: 1-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Και οι δύο ομάδες δείχνουν ότι έχουν αξιώσεις για καλύτερη πορεία αλλά δεν έχουν πείσει με τη μέχρι τώρα παρουσία τους. Θα ακολουθήσουμε την παράδοση, που θέλει τα ματς των 2 ομάδων στο Βιγιαμαρίν να έχουν πολλά γκολ. Over στο 1.80 (Bwin).


23:00 ΡΑΓΙΟ  ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1993): 3-4-9
ΠΕΡΥΣΙ: ΡΑΓΙΟ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 0-7

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Προηγήθηκε στο 12΄ με τον Λέο Μπαπτιστάο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Εσπανιόλ, αλλά βρέθηκε να χάνει στην αρχή της επανάληψης. Ο ίδιος παίχτης έκανε το 2-2 στο 63’, αλλά η αποβολή του Λαμπάκα στο 68’ την επηρέασε, με αποτέλεσμα να δεχτεί τη «χαριστική βολή» στο 92’, παρότι και οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν με 10 από το 81’. Μόλις μία νίκη στα 6 τελευταία για τη Ράγιο, η οποία έχοντας τη 2η χειρότερη άμυνα στην Πριμέρα (17) θα είναι πολύ δύσκολο να κρατήσει ανέπαφη την εστία της σήμερα. Πάντως στις 5 τελευταίες φορές που υποδέχθηκε τη Μπαρτσελόνα έχει ηττηθεί μόλις μία φορά (2-2-1). Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Λαμπάκα (5 συμμ.). Τραυματίας ο μέσος Αράνα.

ΕΝΤΟΣ: 2-1-1
ΓΚΟΛ: 3-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-0-4

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Την Τρίτη η Σέλτικ της έκανε τη ζωή δύσκολη και παραλίγο να μην καταφέρει να κερδίσει αλλά τη λύτρωσε ο Άλμπα στο 94’, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του με 2-1. Οι Κέλτες είχαν προηγηθεί με τον Σαμαρά στο 18’, αλλά ο Ινιέστα είχε ισοφαρίσει σε 1-1 στο 45’. Χορταστικό το θέαμα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λα Κορούνια, με το κοντέρ να σταματάει στο 5-4. Στο 18΄ οι Καταλανοί βρέθηκαν να προηγούνται με 3-0, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν κάνοντας το 3-2 στο 37’, με το ημίχρονο να κλείνει στο 4-2. Στην επανάληψη η Ντέπορ αντέδρασε και πάλι, αλλά ο Μέσι σημείωσε χατ-τρικ στο 77’, με το Άλμπα να κάνει το τελικό 5-4 με αυτογκόλ δύο λεπτά αργότερα. Συνεχίζει να προπορεύεται στο πρωτάθλημα, διατηρώντας την απόσταση των 8 βαθμών από τη Ρεάλ, ενώ ο Μέσι προηγείται στον πίνακα των σκόρερ έχοντας σημειώσει 11 γκολ σε 8 εμφανίσεις. Έχει το απόλυτο στα εκτός έδρας φέτος στο πρωτάθλημα (4 στα 4, όλα over και γκολ-γκολ), ενώ η επίθεση της βγάζει «φωτιές», πετυχαίνοντας κατά μ.ο. 3 γκολ/αγώνα. Τιμωρημένος ο αμυντικός χαφ (από χρέη κεντρικού μπακ) Μασεράνο (7 συμμ.). Πιθανότητες επιστροφής για τον Πικέ (4 συμμ.). Συνεχίζουν εκτός οι αμυντικοί Πουγιόλ (3 συμμ./1 γκ.), Μουνιέσα, Αμπιντάλ, ο χαφ Τιάγκο (3 συμμ.) και ο εξτρέμ Κουένκα.

ΕΚΤΟΣ: 4-0-0
ΓΚΟΛ: 14-8
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Πολλά τα προβλήματα στη Ράγιο, ειδικά αμυντικά. Η Μπαρτσελόνα δε θέλει πολύ για να σκοράρει. Θα πάμε με το φτωχό over στο 1.40 (Bwin).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση