» » » » » » » » Preview Serie A: Ντέρμπι κορυφής στο Τορίνο

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Serie A: Ντέρμπι κορυφής στο Τορίνο
19:00 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ  – ΝΑΠΟΛΙ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1993): 14-8-7
ΠΕΡΥΣΙ: ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΝΑΠΟΛΙ 3-0
τελικός Κόπα Ιτάλια-20/05/12: ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΝΑΠΟΛΙ 0-2
Σούπερ Καπ-11/08/12: ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΝΑΠΟΛΙ 4-2 (2-2 καν. διάρκεια)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στη Σιένα, αλλά τελικά κατάφερε να φύγει με το διπλό. Προηγήθηκε με τον Πίρλο στο 14’, αλλά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 (45’+2). Στο δεύτερο έδωσε χώρους στη Σιένα που δεν τους εκμεταλλεύτηκε (ήταν και σε καλή μέρα ο Μπουφόν) και τελικά πήρε τη νίκη με το γκολ του Μαρκίσιο στο 85’. Παραμένει αήττητη φέτος στη Σέριε Α, μετά από 7 αγωνιστικές, ενώ αν υπολογίσουμε και το περσινό αήττητο (συν ένα παιχνίδι της προπερασμένης περιόδου), το αήττητο σερί φτάνει τα 46 ματς στο πρωτάθλημα! Εντός έχει κάνει το 3 στα 3, έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ. Την Τρίτη φιλοξενείται από τη Νόρντζελαντ στη Νορβηγία. Αμφίβολοι ο τερματοφύλακας Μπουφόν (6 συμμ.) και οι μέσοι Μαρκίσιο (7 συμμ./1 γκ.), Πέπε. Οι δύο πρώτοι επέστρεψαν με ενοχλήσεις από τις υποχρεώσεις τους με την εθνική Ιταλίας. Αμφίβολος δινόταν και ο πολύ καλός φέτος ακραίος μέσος Ασαμόα (7 συμμ./1 γκ./3 ασίστ), αλλά λογικά θα είναι διαθέσιμος.


ΕΝΤΟΣ: 3-0-0
ΓΚΟΛ: 8-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

ΝΑΠΟΛΙ: Χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση κατάφερε να πάρει το ντέρμπι με την Ουντινέζε με γκολ των Χάμσικ (30’) και Πάντεφ (45’), αν και οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει προς στιγμή στο 43’. Μπορεί η Γιουβέντους να είναι το μεγάλο φαβορί για το φετινό σκουντέτο, αλλά όλοι υποστήριζαν ότι η Νάπολι θα ήταν η μοναδική που μπορούσε να την κοντράρει, κάτι που επαληθεύεται με το παραπάνω, με τους «παρτενόπεϊ» να ισοβαθμούν με τη Γιούβε στην κορυφή με 19 βαθμούς και να βγάζουν και σε μέτρια; Παιχνίδια πνεύμα νικητή. Πολύ καλές οι επιδόσεις της εκτός έδρας, μετρώντας 2 νίκες και 1 ισοπαλία, χωρίς να δεχτεί ακόμα γκολ. Την Πέμπτη για το Γιουρόπα, αγωνίζεται στην Ουκρανία κόντρα στην Ντνιέπρ. Μοναδική απουσία, αυτή του αμυντικού Μπρίτος (2 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 2-1-0
ΓΚΟΛ: 4-0
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Ντέρμπι κορυφής στο Τορίνο, ανάμεσα σε δύο ομάδες που θεωρούνται από την αρχή της χρονιάς ως τα δύο φαβορί για την κατάκτηση του σκουντέτο. Πιθανό να μην ανοιχτούν και να παίξουν για το βαθμό αμφότερες, αφού καμιά δε θα θέλει να μείνει πίσω στη βαθμολογία. Ισοπαλία στο 3.60 (Bet365).


21:45 ΛΑΤΣΙΟ  – ΜΙΛΑΝ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1993): 5-17-19
ΠΕΡΥΣΙ: ΛΑΤΣΙΟ-ΜΙΛΑΝ 2-0

ΛΑΤΣΙΟ: Χωρίς να κουραστεί ιδιαίτερα κατάφερε να φύγει με ένα άνετο διπλό από την έδρα της Πεσκάρα. Ο Ερνάνες άνοιξε το σκορ στο 5’, ενώ ο Κλόζε σημείωσε άλλα δύο τέρματα για τη Λάτσιο στο 25’ και 36’. Συνέχισε στην 3η θέση με 15 βαθμούς και στόχους της είναι να παραμείνει εκεί. Ειδικά φέτος που οι περισσότερες ομάδες βγάζουν αστάθεια και είναι σε μεταβατικό στάδιο, η Λάτσιο που δεν έχει αλλάξει πολύ από πέρυσι είναι σε πλεονεκτική θέση. 9 στα 12 γκολ-γκολ στις τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Μίλαν. Την Πέμπτη έρχεται στην Αθήνα για τον αγώνα με τον ΠΑΟ στο Γιουρόπα. Τιμωρημένος ο επιθετικός Σκούλι. Αμφίβολοι ο αμυντικός Κονκό (6 συμμ./1 ασίστ) και οι μέσοι Έντερσον (3 συμμ./1 γκ.), Μπρόκι. Σίγουρα εκτός οι αμυντικοί Ραντού, Ντιακιτέ.

ΕΝΤΟΣ: 2-0-1
ΓΚΟΛ: 5-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2

ΜΙΛΑΝ: Στο μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνου, η τυπικά γηπεδούχος Μίλαν δεν κατάφερε να απαντήσει στο γκολ που δέχτηκε από την Ίντερ στο 4’ και παρότι έπαιξε με παίχτη παραπάνω για σχεδόν ένα ημίχρονο δε κατάφερε να πάρει ούτε το βαθμό. Πίεσε πολύ στο δεύτερο μέρος, πολύ ανοργάνωτα όμως και έχασε μεγάλη ευκαιρία με το Μοντολίβο στο 65’, ενώ στο 78’ δε δόθηκε πέναλτι για μαρκάρισμα πάνω στο Ρομπίνιο. Μετράει μόλις μία νίκη στα 5 τελευταία και αν δεν αλλάξει ριζικά κάτι ο Αλέγκρι μπορεί να αποτελέσει παρελθόν πριν τον Ιανουάριο. Εκτός έδρας έχει 3 στα 3 γκολ-γκολ φέτος, ενώ υπολογίζοντας από πέρυσι σε όλες τις διοργανώσεις φτάνει τα 9 στα 10 γκολ-γκολ εκτός. Δύσκολη έξοδος για τους «ροσονέρι» την Τετάρτη, που φιλοξενούνται από τη Μάλαγα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Τιμωρημένος ο μέσος Αμπροσίνι (5 συμμ./1 ασίστ). Σίγουρα εκτός ο αμυντικός Βιλά, οι μέσοι Στράσερ, Μουντάρι και ο Ρομπίνιο (4 συμμ.). Αμφίβολοι ο τερματοφύλακας Αμπιάτι (7 συμμ.), ο αμυντικός Μπονέρα (5 συμμ.), ο μέσος Τραορέ (1 συμμ.) και ο επιθετικός Πάτο, με τον τελευταίο να έχει τις περισσότερες πιθανότητες να επιστρέψει.

ΕΚΤΟΣ: 1-1-1
ΓΚΟΛ: 5-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Λάτσιο είναι σε σαφώς καλύτερη κατάσταση ενώ η Μίλαν από την αρχή της χρονιάς προβληματίζει. Και επιπλέον το κλίμα δεν είναι καλό για τον Αλέγκρι. Δεν είναι άσχημος ο άσος στο 2.30 (William Hill), με το ανάλογο ρίσκο φυσικά σε ένα τέτοιο ντέρμπι.
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση