» » » » » » » Preview Primera Division: ΣΕΒΙΛΛΗ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Primera Division: ΣΕΒΙΛΛΗ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ
Προϊστορία (από 1999): 10-9-5

ΣΕΒΙΛΛΗ: Ταξίδεψε με σημαντικές απουσίες στο Βίγκο, που φάνηκαν τελικά καθοριστικές, αφού η Σεβίλλη γνώρισε τελικά την ήττα, δεχόμενη γκολ 2 γκολ στην επανάληψη από τη Θέλτα (60', 85'). Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα της και έπεσε έτσι στην 8η θέση, παραμένοντας στους 11 βαθμούς. Φτωχή η συγκομιδή στα γκολ μέχρι τώρα, αφού έχει σημειώσει τα λιγότερα από τις ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα του πρωταθλήματος (μόλις 8), αμυντικά είναι πολύ καλύτερη, έχοντας την 3η καλύτερη επίδοση στη Πριμέρα (7). Εντός έχει κέρδισε Ρεάλ και Χετάφε, ενώ έχασε με αρκετά παράπονα από τη διαίτησία, από τη Μπάρτσα με 2-3. Σε φιλικό την προηγούμενη εβδομάδα επικράτησε της Κορία με 4-1. Τιμωρημένος ο βασικός σέντερ μπακ Μποτία (6 συμμ.), που συμπλήρωσε κάρτες, και ο επίσης βασικός μέσος Μεντέλ (6 συμμ.), που εκτίει ποινή για 2ο παιχνίδι. Παραμένουν τραυματίες ο αμυντικός Κόκε και ο μέσος Τροχόφσκι (6 συμμ./2 γκ.).


ΕΝΤΟΣ: 2-0-1
ΓΚΟΛ: 5-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2


ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τη Μαγιόρκα, που ηττήθηκε εντός έδρας από τη Γρανάδα με 1-2. Είχε περισσότερες ευκαιρίες από τη φιλοξενούμενη, αλλά η αποβολή του Νσουέ στο 65' για μαρκάρισμα στην περιοχή ήταν καθοριστική, αφού η Γρανάδα προηγήθηκε με πέναλτι στο επόμενο λεπτό και παρότι έχασε και η ίδια παίχτη στο 67' κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα στο 76'. Η Μαγιόρκα αντέδρασε στο 86' με τον ισραηλινό Χέμεντ να σημειώνει το 5ο του γκολ στο πρωτάθλημα, χωρίς όμως να αλλάζει το αποτέλεσμα ως το τέλος. Επιθετικά ισχύει ότι και για τη Μαγιόρκα, έχοντας και αυτή 8 γκολ, ισοβαθμώντας με τη σημερινή της αντίπαλο στους 11 βαθμούς. Έχει όμως τη 2η καλύτερη άμυνα στην Πριμέρα (6). Δεν έχει ακόμα νίκη εκτός έδρας, μετρώντας 3 στα 3 under. Τιμωρημένος ο βασικός επιθετικός Νσουέ (7 συμμ./3 ασίστ). Εκτός οι αμυντικοί Αντόνιο Λόπες (6 συμμ.), Νούνιες (5 συμμ), οι μέσοι Βίκτορ, Χάβι Μάρκες και ο επιθετικός Αλβάρο Χιμένες.

ΕΚΤΟΣ: 0-2-1
ΓΚΟΛ: 2-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ στοιχημα: Σημαντικές οι ελλείψεις της Σεβίλλης σήμερα. Το ίδιο όμως ισχύει και για τη Μαγιόρκα, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες και να ψάχνουν ην αντίδραση. Αμφότερες όμως προβληματίζουν στο σκοράρισμά, ενώ έχουν πολύ καλές άμυνες. Περιμένουμε λίγα γκολ απόψε στο Σάντες Πιθχουάν. Under στο 1.90 (stoiximan).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση