betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview στοιχημα Super league: Ο λόγος στις έδρες
16:00 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΒΕΡΟΙΑ

ΠΡΟÏΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 2-0-0

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Είχε πολύ καλή παρουσία στο "Γ. Καραίσκάκης" την περασμένη αγωνιστική, αλλά στάθηκε άτυχος και δεν μπόρεσε να κερδισει το στοιχημα και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Οι Αρκάδες στο πρώτο ημίχρονο κράτησαν καλά στην άμυνα, αλλά δέχθηκαν το γκολ από τον Χολέμπας στο 43'. Στο δεύτερο μέρος είχαν τις ευκαιρίες τους να σκοράρουν, αλλά αστόχησαν. Θετική η μέχρι στιγμής συγκομιδή του Αστέρα στο πρωτάθλημα, που έχει 10 βαθμούς έπειτα από έξι αγωνιστικές, έχοντας βγάλει πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί ,αφού οι εμφανίσεις της ομάδας μέχρι στιγμής κρίνονται ικανοποιητικές. Στο σημερινό ματς στόχος για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη είναι η επιστροφή στις νίκες. Άλλωστε η ομάδα εντός έδρας παρουσιάζεται πολύ δυνατή και στις δύο μέχρι στιγμής αναμετρήσεις της έχει ισάριθμες νίκες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα λείψει μόνο ο μπακ Πιπίνης, που είναι τραυματίας.


ΕΝΤΟΣ: 2-0-0
ΓΚΟΛ: 7-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

BΕΡΟΙΑ: Κατάφερε με αντεπίθεση διαρκείας στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας(2-2) την περασμένη αγωνιστική και έτσι διατήρησε το αήττητό της στους τελευταίους τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος. Στο πρώτο μέρος μπήκε κάπως μουδιασμένα και δέχθηκε δύο γκολ μέχρι το ημίχρονο. Στην επανάληψη πήρε όμως την πρωτοβουλία των κινήσεων, έχασε ευκαιρίες και τελικά κατάφερε με γκολ των Καφέ και Μπαργκάν στο 89' και το 90' να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας. Η διακοπή ήρθε σε πολύ καλό σημείο για την ομάδα της Βέροιας, αφού είχε αρχίσει να δείχνει κουρασμένη, ενώ θα βρήκε και τρόπου για να βελτιώσει την κακή της αμυντική λειτουργία. Παραμένει αήττητη από την στιγμή που ανέλαβε ο Νίκος Καρύδας ως προπονητής της ομάδας, που έχει μονιμοποιηθεί και χαίρει την εμπιστοσύνης του προέδρου της ομάδας. Μακριά από την έδρα της έχει μία νίκη και μία ισοπαλία και μέχρι στιγμής δείχνει καλύτερη εικόνα στα εκτός έδρας ματς. Στο αγωνιστικό κομμάτι, παραμένει εκτός ο Τομάς, δεν υπολογίζεται ο Σνάουτσερ, ενώ επέστρεψαν οι Κόστλι και Καλτσάς.

ΕΚΤΟΣ: 1-1-0
ΓΚΟΛ: 5-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Μπορεί η διακοπή να έκοψε την φόρα του Αστέρα, αλλά και την περασμένη φορά όταν έγινε η διακοπή, η ομάδα του Σάκη Τσιώλη έδειξε έτοιμη. Θεωρώ λοιπόν ότι εύκολα ή δύσκολα θα φτάσει στη νίκη ο Αστέρας. Άσσος(1.65 Bet365).


18:15 AΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 3-1-0

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κρατούσε τη νίκη στα χέρια του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βέροια την περασμένη αγωνιστική, αλλά τελικά μέσα σε δύο λεπτά στο τέλος δέχθηκε την ισοφάριση. Το τελικό 2-2 άφησε στεναχώρια και απογοήτευση στους ανθρώπους της ομάδας του Περιστερίου, αλλά υπάρχει αισιοδοξία για καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον. Πάντως δείχνει να μην μπορεί αν αντέξει στην πίεση, αφού άπαντες τον θεωρούν από τις καλύτερες ομάδες φέτος στην Ελλάδα και αυτό φαίνεται αν τον έχει επηρεάσει. Απογοητευμένος από την εμφάνιση στην Βέροια έμεινε και ο τεχνικός της ομάδας, Ντούσαν Μπάγεβιτς, που τα έψαλλε στους παίκτες του, ενώ ακόμα πιο καυστική ήταν η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών της ομάδας που ζήτησαν άμεσα καλύτερες εμφανίσεις και αποτελέσματα. Ο Ατρόμητος εντός έδρας έχει μία νίκη και μία ήττα σε δύο αναμετρήσεις και σήμερα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Δεν υπάρχουν απουσίες.

ΕΝΤΟΣ: 1-0-1
ΓΚΟΛ: 6-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στράβωσε από νωρίς το παιχνίδι με τον Πανθρακικό εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική και ο Λεβαδειακός δεν κατάφερε να πάρει τίποτα από το ματς. Ηττήθηκε με 3-0 και βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο +2 από την ουραγό ΑΕΚ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 11' (από αμφισβητούμενο πέναλτι)και εκεί που πίεζε για να ισοφαρίσει ήρθε ακόμα μία φάση, όπου αποβλήθηκε ο κίπερ της ομάδας Κυριακίδης και κάπου εκεί τελείωσαν όλα για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου. Η προσπάθεια που έχει καταβάλει στα περισσότερα ματς την φετινή σεζόν και οι εμφανίσεις της ομάδας δεν ανταποκρίνονται στην βαθμολογική της θέση, αλλά πλέον ο Γιώργος Παράσχος μόνο άνετος δεν μπορεί να αισθάνεται, αφού οι φήμες περί αντικατάστασή του δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα. Ο Λεβαδειακός παρά την ποιότητα που έχει μεσοεπιθετικά, έχει καταφέρει αν σκοράρει μόλις σε ένα από τα έξι ματς πρωταθλήματος και αυτό χρεώνεται στον Έλληνα κόουτς. Εκτός σήμερα ο Κουτσόπουλος, ο Κυριακίδης και ο Ναπολεόνι.

ΕΚΤΟΣ: 0-0-2
ΓΚΟΛ: 3-9
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δύσκολο ματς για προγνωστικά, αν και με μία πρώτη ματιά το φαβορί είναι ο Ατρόμητος. Η πίεση υπάρχει όμως τόσο στο στρατόπεδο των γηπεδούχων, όσο και σε αυτό των φιλοξενούμενων. Θεωρώ λοιπόν ότι αμφότερες οι ομάδες θα παίξουν επιθετικά και δεν αποκλείω το over (2.40 Sportingbet).


18:15 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 0-1-3

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις στο ματς με τον Λεβαδειακό πριν από την διακοπή και πήρε την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα. Ήταν καλύτερος στην αρχή της αναμέτρησης και ευτύχησε να προηγηθεί με αμφισβητούμενο πέναλτι στο 11'. Κράτησε στην άμυνα και σε μία αντεπίθεση κέρδισε την αποβολή του κίπερ του Λεβαδειακού και κάπου εκεί τέλειωσε το παιχνίδι για τον Πανθρακικό. Ανάσα βαθμολογική ήταν αυτή η νίκη για το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη, που έχει μαζέψει έξι βαθμούς μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Το πρόβλημα για την ομάδα της Κομοτηνής είναι η σταθερότητα, αφού οι εμφανίσεις της ομάδας μία είναι του ύψους και μία του βάθους. Σίγουρα η διακοπή θα βοήθησε αρκετά τους παίκτες, ώστε να βρουν ομοιογένεια, αφού πολλοί από αυτούς αποκτήθηκαν την τελευταία στιγμή. Σημαντικές απουσίες σήμερα για τον Έλληνα τεχνικό, αφού θα λείψουν οι Μπαϊκαρά, Παπαδόπουλος, Μιχαλόπουλος και Στάθης.

ΕΝΤΟΣ: 1-0-1
ΓΚΟΛ: 5-8
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Στάθηκε πολύ άτυχος στην τελευταία αναμέτρηση πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος, αφού ηττήθηκε εντός έδρας από τον Πανιώνιο με 2-1, ενώ ήταν πολύ καλύτερος. Προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με τον Ίλιτς από πολύ νωρίς(2') και μέχρι το γκολ της ισοφάρισης του Πανιωνίου(36'), αλλά και στην συνέχεια έχασε τρομερές ευκαιρίες για να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα. Τελικά το πλήρωσε στο 71', αφού δέχθηκε γκολ σε μία από τις ελάχιστες φορές που ο Πανιώνιος απείλησε στην αναμέτρηση και έμεινε στους 5 βαθμούς, πολύ κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού. Απογοητευμένος μετά το τέλος του ματς ο Γιάννης Χριστόπουλος, αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι η ομάδα δύσκολα θα κιντυνεύσει με υποβιβασμό. Στο αγωνιστικό κομμάτι παραμένει εκτός ο Τζημόπουλος, ενώ αμφίβολοι είναι ο Γεωργίου και ο Ντάσιος.

ΕΚΤΟΣ: 0-1-1
ΓΚΟΛ: 4-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η εν λόγω αναμέτρηση μπορεί όταν θα γίνει στο τέλος το ταμείο από τις ομάδες να φανεί καθοριστικός για τον υποβιβασμό. Θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες το έχουν αντιληφτεί και θα παίξουν αρχικά για να μην χάσουν. Πρώτο σημείο η ισοπαλία (3.20 Βwin).

20:30 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΡΗΣ

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 7-1-1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Επέστρεψε στις νίκες την περασμένη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός, αφού έφυγε με το τρίποντο από την Ξάνθη. Επικράτησε της τοπικής ομάδας με 2-1 εκτός έδρας και έφτασε στους 7 βαθμούς μετά από έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Το μόνο θετικό για την ομάδα του Φερέϊρα είναι ότι οι παίκτες έδειξαν και πάλι πάθος και θέληση για το αποτέλεσμα, αφού το τελευταίο διάστημα ήταν εμφανές ότι τους είχε πάρει από κάτω. Σε αντιπαράθεση βρίσκεται η διοίκηση του Παναθηναϊκού με την ΕΠΟ, επ' αφορμή των τραυματισμών των Χριστοδουλόπουλου και Βύντρα στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας και αυτό μόνο καλό κλίμα δεν φτιάχνει στην ομάδα. Ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη υποδέχεται την Λάτσιο εντός έδρας και ο Φερέϊρα ίσως ξεκουράσει ή προφυλάξει κάποιους από τους ποδοσφαιριστές του, ώστε να χτυπήσει το ευρωπαϊκό ματς. Επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς οι Μπουμσόνγκ, Λάζαρος, ενώ εκτός συνεχίζει ο Σο. Ξένο σώμα ο Κατσουράνης.

ΕΝΤΟΣ: 0-3-0
ΓΚΟΛ: 5-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1

ΑΡΗΣ: Δέχθηκε ακόμα μία δυνατή σφαλιάρα στο πρωτάθλημα, αυτήν την φορά από τον Πλατανιά μέσα στην Θεσσαλονίκη με 2-0. Η διακοπή ήρθε στο καταλληλότερο σημείο για την ομάδα του Άρη, που καλείται αν βελτιωθεί άμεσα, αλλιώς θα κινδυνέψει η θέση του στην κατηγορία. Μετά και από αυτήν την ήττα ο Μάκης Κατσαβάκης αποτελεί παρελθόν από τους Θεσσαλονικείς, παίρνοντας το μεγάλο μερίδιο ευθύνης πάνω του ,αφήνοντας όμως και αιχμές προς την διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές. Στην θέση του ανέλαβαν ως υπηρεσιακοί ο Νικος Πασιαλής και ο Δημήτρης Μπουγιουκλής, που κατέρριψαν τις ετυμηγορίες περί αγύμναστης ομάδας και είναι έτοιμοι να αλλάξουν το σύστημα σε 4-3-3 για τον Άρη. Πάντως ο Άρης δείχνει ότι υστερεί τόσο στην άμυνα, όσο και στη νεπίθεση και ειδικά μακριά από το "Κλεάνθης Βικελίδης" χάνει πολύ από την δυναμική του. Η προϊστορία του στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό δεν είναι καλή, αλλά άπαντες υποσχέθηκαν στον κόσμο πως θα δώσουν σήμερα τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα. Επιστρέφουν σήμερα Γιαννιώτας και Καπετάνος, ενώ εκτός είναι ο Τριανταφυλλάκος.

ΕΚΤΟΣ: 0-1-2
ΓΚΟΛ: 3-8
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: Λογικά δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα ο Παναθηναϊκός, αλλά το ποσοστό που πληρώνει ο άσος δεν μας ικανοποιεί. Θεωρώ ότι στην αναμέτρηση θα σημειωθούν 2-3 γκολ (1.90 Unibet), αφού αμφότερες οι ομάδες το έχουν επαναλάβει σε προηγούμενα παιχνίδια τους, αλλά και σε προηγούμενες χρονιές.
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση