» » » » » » Preview Primera Division: ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΣΟΣΙΕΔΑΔ

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Primera Division: ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΣΟΣΙΕΔΑΔ
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1993): 6-5-11

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μάλαγα προηγήθηκε στο 9’ με το γκολ του Μανούτσιο Γκονσάλβες (πρώην ΠΑΟ) στο 9’, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 81’, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 37’, πίεσαν και έχασαν πέναλτι στο 85’, αλλά πήραν τελικά τη νίκη με γκολ στο 87’. Μέτρια η εικόνα, δεν κυνήγησε κάτι παραπάνω μετά το γκολ και προσπάθησε να κρατήσει το προβάδισμα αρχικά και έπειτα την ισοπαλία, τελικά όμως δεν της βγήκε. Μοναδική νίκη στα έξι τελευταία το εντυπωσιακό, ομολογουμένως, 6-1 επί της Ράγιο, διάστημα που μετράει τέσσερις ήττες. Διαθέτει από τις καλύτερες άμυνες στην Πριμέρα, αλλά έπεσε πλέον στη 12η θέση. Η παράδοση βέβαια θέλει τα ματς των δύο ομάδων να έχουν πολλά γκολ, με τα 10 τελευταία να είναι over, τα 6 γκολ-γκολ. Σημαντική η απουσία του τιμωρημένου επιθετικού Μανούτσο (5 συμμ./3 γκ./2 ασίστ).


ΕΝΤΟΣ: 2-1-1
ΓΚΟΛ: 9-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3


ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Άντεξε μέχρι το 89’ στην εντός έδρας αναμέτρηση, χάνοντας και κάποιες καλές ευκαιρίες με την Ατλέτικο και εκεί που έδειχναν ότι θα μοιράζονταν την ισοπαλία, δέχτηκε γκολ από απευθείας φάουλ του Φαλκάο. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τους Βάσκους, 3η στα 4 τελευταία, που την έχουν φέρει στη 15η θέση, με 9 βαθμούς. Πλέον η μόνη ομάδα που δεν έχει ισοπαλία στην Πριμέρα (3-0-5). Έχει τη 2η χειρότερη επίθεση στην κατηγορία και ακόμα δεν έχει βαθμό μακριά από το Ανοέτα σε 4 εξόδους. Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Μπράβο (5 συμμ.), ο αμυντικός Κανταμούρο (1 συμμ.) και οι μέσοι Ελουστόντο (2 συμμ.), Θουρουτούθα (4 συμμ./1 γκ.).

ΕΚΤΟΣ: 0-0-4
ΓΚΟΛ: 2-10
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: Τίποτα ιδιαίτερο από τις δύο ομάδες μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Με τη φετινή εικόνα και των δύο, δύσκολα να έχουμε πολλά γκολ (under 1.83 Bwin). Πιθανή και η ισοπαλία (3.50 BetVictor), αφού δείχνουν αρκετά ισοδύναμες και καμιά δε φαίνεται να έχει το «πάνω» χέρι.
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση