» » » » » Preview Super League Κυριακής: Χωρίς αύριο για την ΑΕΚ.

Preview Super League Κυριακής: Χωρίς αύριο για την ΑΕΚ.
17:15 ΒΕΡΟΙΑ - ΞΑΝΘΗ

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΌ ΤΟ 2003: 0-1-0

ΒΕΡΟΙΑ: Πολέμησε στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης με τον Αστέρα στην Τρίπολη, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Το τελικό 3-0 για την ομάδα της Τρίπολης διαμορφώθηκε στο δεύτερο μέρος, όπου η Βέροια είχε μείνει από δυνάμεις, συνέπεια και του μεγάλου και οδυνηρού ταξιδιού στην Τρίπολη. Στο πρώτο μέρος το συγκρότημα του Νίκου Καρύδα στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσε μάλιστα να είχε φτάσει στην επίτευξη ενός τέρματος. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τον Έλληνα τεχνικό από τότε που ανέλαβε την Βέροια, αλλά στην έδρα της η ομάδα δυσκολεύεται πολύ για το αποτέλεσμα, αφού δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στο τελείωμα των φάσεων. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Γεωργέας και Βεργώνης, ενώ αμφίβολοι είναι οι Τόμας και Έβερτον.


ΕΝΤΟΣ: 1-1-2
ΓΚΟΛ: 7-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΞΑΝΘΗ: Δεν μπόρεσε να προβάλει σοβαρή αντίσταση στον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκη" την περασμένη αγωνιστική και δίκαια ηττήθηκε με 4-0 από τους πρωταθλητές. Μέχρι και το 38' όπου δέχθηκε το πρώτο γκολ στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο, με τους παίκτες να μην χάνουν τις θέσεις τους και δυσκόλεψε πολύ τον Ολυμπιακό. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα κουράστηκε και τελικά δεν απέφυγε την βαριά ήττα. Δέχθηκε τρία γκολ από στημένες φάσεις και αυτό έδειξε την αδυναμία της στο συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού. Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα της Θράκης, που έχει βρεθεί στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και μέχρι στιγμής απογοητεύει. Στις δηλώσεις του δεν έκρυψε τον προβληματισμό του ο Κωστένογλου, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αφυπνίσει τους ποδοσφαιριστές του. Ομαλοποιείται το πρόγραμμα στην συνέχεια αφού ακολουθούν βατές αναμετρήσεις, όπου χρειάζεται άμεσα τους βαθμούς για να ξεκολλήσει από την ζώνη του υποβιβασμού. Στο αγωνιστικό κομμάτι, παραμένουν εκτός οι Γκλέσον και Μπέρτος.

ΕΚΤΟΣ: 0-2-2
ΓΚΟΛ: 5-13
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-1-4

Προγνωστικά στοιχήματος: Θεωρώ ότι η Ξάνθη αδικείται από την θέση που έχει στον βαθμολογικό πίνακα, αφού δεν έχει τόσο κακό ρόστερ. Η Βέροια εντός έδρας δυσκολεύεται πολύ όμως και θεωρώ πως η αμυντική τακτική της Ξάνθης ίσως οδηγήσει το ματ στο 0-1 γκολ. (2.35 Bwin).


17:15 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 3-0-1

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Επέστρεψε στις νίκες την περασμένη αγωνιστική ο ΠΑΣ, αφού κατάφερε να πάρει μεγάλο διπλό στην Κομοτηνή επί του Πανθρακικού με 3-0. Οι Γιαννιώτες ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και ευτύχησαν να προηγηθούν αρκετά νωρίς(9') με αυτογκόλ του Αντίλοβιτς. Στάθηκε τυχερός στα μέσα του πρώτου μέρους, όταν ο Πανθρακικός απώλεσε πέναλτι και εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων και έκανε το 0-2 στο 44'. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σταθερός στην άμυνα και κινδύνευσε ελάχιστα, ενώ κατάφερε να πετύχει και ένα τρίτο τέρμα. Μετά και από αυτή τη νίκη έφτασε τους 8 βαθμούς στο πρωτάθλημα και απομακρύνθηκε από τις τελευταίες θέσεις. Στην αντίδραση της ομάδας για την ήττα από τον Πανιώνιο στάθηκε ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Χριστόπουλος, που μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του. Εντός έδρας πάντως ο ΠΑΣ δεν έχει την δυναμική που είχε στο παρελθόν, αφού παρουσιάζεται νωθρός μέχρι στιγμής. Μοναδικός απών σήμερα ο Ντάσιος.

ΕΝΤΟΣ: 1-1-2
ΓΚΟΛ: 7-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

AΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κόλλησε στο 0-0 με τον Λεβαδειακό στο εντός έδρας ματς και είναι πλέον ολοφάνερο ότι η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει μεγάλο πρόβλημα στο γκολ. Είχε την υπεροχή σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά δυσκολεύονταν πολύ να δημιουργήσει φάσεις, αλλά και όταν το έκανε οι παίκτες του αστόχησαν από κοντινές θέσεις. Ο Ατρόμητος τρέχει ένα αρνητικό σερί χωρίς νίκη στα τελευταία πέντε ματς, όπου έχει τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα. Έχει μαζέψει μέχρι στιγμής δέκα βαθμούς στο πρωτάθλημα και παλεύει να μπει στην πρώτη πεντάδα, όπου είναι ο πιο ρεαλιστικός στόχος των Περιστεριωτών. Έντονο ήταν το κλίμα στις εξέδρες μετά την λήξη της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό, όπου στήθηκε ένα... λαϊκό δικαστήριο, με τα πυρά να παίρνουν τόσο τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, όσο και κάποιους από τους παίκτες(κυρίως τον Σουμπίνιο). Μακριά από την έδρα του πάντως ο Ατρόμητος διατηρεί το αήττητό του, αφού σε τέσσερις αναμετρήσεις μετράει μία νίκη και τρεις ισοπαλίες. Δεν υπάρχουν απουσίες, αλλά ο Μπέγεβιτς ετοιμάζει rotation.

ΕΚΤΟΣ:  1-3-0
ΓΚΟΛ: 6-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-4-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Το ντεφορμάρισμα του Ατρομήτου θεωρώ ότι θα λήξει στα Γιάννενα, όπου ο ΠΑΣ προβληματίζει όταν αγωνίζεται στην έδρα του. Αυτό συμβαίνει επειδή παίζει πιο ανοιχτά και αφήνει κενούς χώρους στην άμυνα. Διπλό (2.70 William Hill).


19:30 ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: -

ΑΕΚ: Το πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις στην "Τούμπα", αλλά και πάλι δεν κατάφερε να φύγει με ένα καλό αποτέλεσμα. Ηττήθηκε με 1-0 από τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του Έβαντ Λίνεν στον πάγκο της ομάδας. Ο Γερμανός τεχνικός είχε προαναγγείλει μαζική άμυνα για το συγκεκριμένο ματς και οι παίκτες του εφάρμοσαν μια χαρά την τακτική του, μέχρι στο σημείο που δέχθηκαν το γκολ και φάνηκε μετά η αδυναμία της να φτιάξει παιχνίδι και ευκαιρίες, ώστε να ισοφαρίσει την αναμέτρηση. Αυτό αποτελεί το χειρότερο ξεκίνημα της ομάδας στην ιστορίας της, αφού μετά το πέρας 7 αγωνιστικών έχει καταφέρει να συγκεντρώσει δύο βαθμούς και να βρίσκεται μόνη στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μονόδρομος η νίκη στο σημερινό ματς, ώστε ν ανασάνει βαθμολογικά, αλλά και οι παίκτες να πάρουν ψυχολογίας εν' όψει της δύσκολης συνέχειας(ακολουθεί Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός). Κανονικά υπολογίζεται σήμερα ο Κατσικοκέρης, ενώ δεν θα προλάβει ο Γκερέρο.

ΕΝΤΟΣ: 0-2-1
ΓΚΟΛ: 3-8
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-2-3

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Γνώρισε την πρώτη του ήττα μέσα στα Περιβόλια την περασμένη αγωνιστική στο τοπικό ντέρμπι με τον ΟΦΗ με 2-1 και σίγουρα αυτό ήταν ένα καλό μάθημα για την συνέχεια. Δεν υστέρησε έναντι στον αντίπαλό του, αλλά έδειξε ότι δεν είχε το ειδικό βάρος για να πάρει μία νίκη σε ένα ματς με τόσες ιδιαιτερότητες. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από ένα εκπληκτικό γκολ του Σίσιτς, αλλά κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση σε μία φάση που αδράνησε η άμυνα του ΟΦΗ. Στο 80' όμως ήταν σειρά της δικής της άμυνας να αδρανήσει και έτσι δέχθηκε και δεύτερο γκολ. Εμψύχωσε τους παίκτες του ο Γιάννης Χατζινικολάου και τους ζήτησε νίκη στην Αθήνα κόντρα στην ΑΕΚ, ώστε να ανέβουν ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία. Αναμφισβήτητα ο Πλατανιάς είναι η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος και αν συνεχίσει έτσι δύσκολα θα κινδυνέψει με υποβιβασμό. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Ντοέ και Μαρτσάκης.

ΕΚΤΟΣ: 1-1-1
ΓΚΟΛ: 9-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι για την ΑΕΚ, αφού ακολουθούν τα δύο ντέρμπι με ΠΑΟ και Ολυμπιακό και η νίκη σήμερα είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που την κρατάει ζωντανή. Ο Πλατανιάς έχει συμπαθητική ομάδα και μπορεί να κλέψει το αποτέλεσμα, αλλά αξίζει το ρίσκο στο κίνητρο της ΑΕΚ. Άσσος (2.00 Sportingbet).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση