» » » » » » » Preview Super League: Δοκιμασία του Παναθηναϊκού στην Κρήτη

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Super League: Δοκιμασία του Παναθηναϊκού στην Κρήτη17:15 ΟΦΗ – ΠΑΝΑΘΝΗΝΑΙΚΟΣ

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ: 8-11-22

ΟΦΗ: Πήρε νίκη ψυχολογίας και αποδείξεων την περασμένη αγωνιστική, αφού επικράτησε μέσα στα "περιβόλια" στο τοπικό ντέρμπι με τον Πλατανιά με 2-1 και έδειξε ποιος είναι το... αφεντικό της Κρήτης. Μπορεί να μην ήταν απόλυτα καλύτερος από τον αντίπαλο, αλλά έδειξε από την αρχή σθένος, ενώ έψαξε με υπομονή τα δύο γκολ που του χάρισαν τη νίκη. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί αναμέτρηση που η ομάδα παραμένει αήττητη και σήμερα θέλει να διευρύνει το σερί της. Το συγκρότημα του Νίκου Αναστόπουλου παιχνίδι με το παιχνίδι παρουσιάζεται ολοένα και πιο ανταγωνιστικό, με τα εύσημα να πέφτουν πάνω στον έμπειρο τεχνικό, αλλά και στον Μίρνες Σίσιτς, που έχει αποδειχθεί ότι είναι ο ηγέτης αυτού του συνόλου. Ο ΟΦΗ μετά και τη νίκη με τον Πλατανιά Χανιών σκαρφάλωσε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα και σήμερα έχει την ευκαιρία να ανέβει ψηλότερα. Στην έδρα του παραμένει αήττητος, με μία νίκη και δύο ισοπαλίες σε τρία ματς και δυνατό του χαρτί, την σκληροτράχηλη αμυντική γραμμή του. . Ο Σίσιτς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή αλλά η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά δύσκολη, ενώ θα απουσιάσουν οι Σαχσανίσης, Βαλεριάνος, Χατζηκοσμάς και Μπούρμπος.


ΕΝΤΟΣ: 1-2-0
ΓΚΟΛ: 7-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στο τελευταίο του ματς κόντρα στην Λάτσιο στο μεσοβδόμαδο ματς για του Europa League, αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1, με γκολ του Τοτσέ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Οι "πράσινοι" σε ακόμα ένα ματς ήταν νωθροί και άνευροι, δέχθηκαν το αστείο αυτογκόλ από τον Γιούρκα Σεϊταρίδη και επιβεβαίωσαν την κακή τους αγωνιστική κατάσταση σε ακόμα ένα ματς. Με δύο βαθμούς που έχουν συγκεντρώσει στον όμιλο, όμως μπορούν να έχουν ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση, αν και το πρωτάθλημα είναι πλέον η προτεραιότητα του Παναθηναϊκού. Το "τριφύλλι" την περασμένη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Άρη με 1-1 και βρίσκεται πολύ χαμηλά στην βαθμολογία, έχοντας μόλις δύο νίκες στις πρώτες επτά αγωνιστικές. Τουλάχιστον στα εκτός έδρας παιχνίδια η ομάδα δείχνει να έχει πιο εύκολο το αποτέλεσμα, αφού σε 3 εξόδους του ο Παναθηναϊκός μετράει δύο νίκες και μία ήττα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο κόουτς των πράσινων, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σο και Τριανταφυλλόπουλο.

ΕΚΤΟΣ: 2-0-1
ΓΚΟΛ: 6-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η νίκη για τον Παναθηναϊκό είναι μονόδρομος, ωστόσο οι "πράσινοι" δεν με πείθουν με την αγωνιστική του κατάσταση για να τους εμπιστευτώ για διπλό μέσα στο "Γεντί Κουλέ". Θα προτιμήσω την ισοπαλία στο ημίχρονο (1.95 Bet365), που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση