» » » » » » » Preview Super League: Λίγα γκολ στο Βικελίδης.

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Super League: Λίγα γκολ στο Βικελίδης.
19:30 ΆΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 16-21-17

ΆΡΗΣ: Έδειξε ψυχή μέχρι το τελευταίο λεπτό στο ΟΑΚΑ την περασμένη αγωνιστική και κατάφερε να δικαιωθεί, αφού πήρε τελικά το βαθμό της ισοπαλίας από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό(1-1). Ο Άρης μπορεί επιθετικά να μην είχε καλή παρουσία και να εκμεταλλεύτηκε μία αντεπίθεση για να ισοφαρίσει στα τελευταία λεπτά, αλλά στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, αμύνθηκε με επιτυχία και κράτησε μακριά τους κινδύνους από την εστία του. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από ένα αμφισβητούμενο πέναλτι, στην συνέχεια έμεινα και με δέκα παίκτες, αλλά παρ' όλα αυτά κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Στον πάγκο της ομάδας, μετά την παραίτηση Κατσαβάκη, βρίσκονται οι Πασσιαλής και Μπουγιουκλής και αυτό έδειξε να αλλάζει κάπως το κλίμα στο στρατόπεδο των "κιτρίνων". Αυτός ο βαθμός του έδωσε ψυχολογική ανάσα για την συνέχεια, που θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Στο "Βικελίδης" η ομάδα μετράει μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα, ενώ αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα στο σκοράρισμα, αφού σε 3 ματς έχουν σκοράρει μόλις μία φορά. Σημαντική η απουσία, του έμπειρου αμυντικού, Παπαζαχαρία.


ΕΝΤΟΣ: 1-1-1
ΓΚΟΛ: 4-9
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Οι "ερυθρόλευκοι" πήραν τεράστιας σημασίας νίκη μέσα στην Γαλλία μεσοβδόμαδα, κόντρα στην Μονπελιέ με 2-1 για το Τσάμπιονς Λιγκ και έγιναν αυτόματα το μεγάλο φαβορί για την κατάληψη της τρίτης θέσης στον όμιλο, ενώ έχουν το δικαίωμα να ελπίζουν και στο θαύμα της πρόκρισης στους "16" της διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός σε γενικές γραμμές δεν ήταν καλός στην Γαλλία και ξύπνησε ουσιαστικά μετά το 70'. Μέχρι εκείνο το σημείο δυσκολευόταν να απειλήσει ,αλλά η συνέχεια του άνηκε και με γκολ των Τοροσίδη και Μήτρογλου πήρε το τρίποντο. Στο πρωτάθλημα συνέχισε την εξαιρετική του πορεία προς την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος, επικρατώντας της Ξάνθης στο "Καραϊσκάκη" με 4-0 την περασμένη αγωνιστική. Δείχνει να μην έχει αντίπαλο στην κούρσα προς τον τίτλο και φήμες λένε ότι θέλουν ένα αήττητο πρωτάθλημα στο Πειραιά. Σε τρεις εξόδους του φέτος, κατάφερε να πάρει ισάριθμες νίκες, όλες στο γκολ. Εκτός αποστολής, λόγω τραυματισμού έμειναν οι Τζεμπούρ, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Παπάζογλου και Αβραάμ Παπαδόπουλος, αλλά και ο Ντιόγκο, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Ζαρντίμ.

ΕΚΤΟΣ: 3-0-0
ΓΚΟΛ: 18-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 5-0-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ο Ολυμπιακός προέρχεται από ευρωπαϊκό ματς και ίσως η κούραση να παίξει το ρόλο της στην σημερινή αναμέτρηση. Θεωρώ ότι δύσκολα θα γκελάρει ο Ολυμπιακός, αλλά το under (1.70 Bwin)  μου αρέσει σαν σημείο, αφού και οι γηπεδούχοι θα έχουν ως πρώτο στόχο να κρατήσουν το μηδέν.
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση