betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Primera Division: Το ντέρμπι των ντέρμπι!
13:00 ΛΕΒΑΝΤΕ  – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 2005): 1-4-7
ΠΕΡΥΣΙ: ΛΕΒΑΝΤΕ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 0-3

ΛΕΒΑΝΤΕ: Κράτησε το μηδέν στο πρώτο ημίχρονο, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Οσασούνα, αλλά στο δεύτερο έσβησε τις μηχανές και κατάφερε να «ξυπνήσει» την Οσασούνα, η οποία πέτυχε 4 τέρματα και τη βοήθησε έτσι να φτάσει στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Στο εκτός έδρας με το Αννόβερο την Πέμπτη ήταν πιο ανταγωνιστική και άνοιξε το σκορ στο 10’ με το πέναλτι του Μίσελ, αλλά έδειξε την ίδια τραγική εικόνα αμυντικά και παρότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν με 10 από το 9’, κατάφεραν να ισοφαρίσουν με πέναλτι στο 21’ και να κάνουν το 1-2 στο 49’. Όλο-κι-όλο δύο σουτ εντός εστίας είχε η Γκλάντμπαχ. Καλύτερη εικόνα έχει σαφώς στα εντός έδρας, αφού σε τρεις εντός για την Πριμέρα έχει 2 νίκες και μία ισοπαλία (με Ατλέτικο στην Πριμέρα), ενώ έχει πετύχει και άλλες δύο νίκες στην Ευρώπη. Εκτός ο μέσος Παλιάρντο (2 συμμ.), αμφίβολος ο ακραίος μέσος Χουανλού (5 συμμ./1 γκ.).


ΕΝΤΟΣ: 2-1-0
ΓΚΟΛ: 6-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Δύο κολλητές εντός έδρας νίκες με 2-0 πέτυχε η Βαλένθια στα δύο τελευταία ματς. Το Σάββατο είχε επικρατήσει της Σαραγόσα με γκολ τον Φεγκουλί (12’) και Βιέρα (59’), ενώ στο 62’ ο πρώτος δέχτηκε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε, δίνοντας το δικαίωμα στη Σαραγόσα να πιέσει, χωρίς όμως η Βαλένθια να το πληρώσει ως το τέλος. Την Τρίτη κόντρα στη Λιλ είχε μόλις τρία σουτ εντός εστίας, αλλά ήταν αρκετά για να βρει ο Ζόνας δύο φορές τέρμα, με τους φιλοξενούμενους να δέχονται κόκκινη στο 86’. Είχε πάντως τον έλεγχο, αν και δεν έπεισε με την απόδοσή της. Επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα με Μπάγερν και Μαγιόρκα, αλλά και πάλι οι δύο νίκες σε 6 αγωνιστικές δεν είναι αυτό που είχε στο μυαλό του ο Πελεγκρίνο, όταν αναλάμβανε το καλοκαίρι. Καθοριστικό ρόλο έχουν παίξει και οι τραυματισμοί παιχτών που θεωρούνταν βασικοί πριν την έναρξη αλλά δεν έχουν προσφέρει, ενώ και ο Σολδάδο δε βγάζει την περσινή φρεσκάδα. Δεν έχει νίκη στις τελευταίες 8 εξόδους της στην Πριμέρα (0-2-6, έχοντας πετύχει μόλις 2 τέρματα), 3 για φέτος (0-1-2, σκόραρε μόνο στο ένα). 11 από πέρυσι σε Ισπανία και Ευρώπη. Τιμωρημένος ο πολύ καλός μέσος Φεγκουλί (6 συμμ./3 γκ.). Εκτός οι αμυντικοί Τίνο Κόστα, Ματιέ (2 συμμ.) και οι μέσοι Αλμπέλδα (1 συμμ.), Πιάτι (1 συμμ.), Κανάλες, Μπανέγκα.

ΕΚΤΟΣ: 0-1-2
ΓΚΟΛ: 1-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Στη σκιά του μεγάλου ντέρμπι το μεγάλο ντέρμπι της πόλης της Βαλένθια. Οι δύο ομάδες δεν είναι στα καλύτερα τους και οι αδυναμίες της καλύτερης Βαλένθια στα εκτός μας οδηγεί στην ισοπαλία (3.50 Bet365).


17:00 ΜΑΓΙΟΡΚΑ  – ΓΡΑΝΑΔΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: ΜΑΓΙΟΡΚΑ-ΓΡΑΝΑΔΑ
ΠΕΡΥΣΙ: 0-2-0

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε η Μαγιόρκα, που ηττήθηκε με 0-1 εκτός έδρας από τη Χετάφε. Δέχτηκε το γκολ στο 49’, για το οποίο καθοριστική σημασία έπαιξε η αποβολή του Σίμο μόλις στο 11’. Επιστρέφει σπίτι της όπου μετράει μέχρι τώρα το απόλυτο στις νίκες, έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ στην πρεμιέρα. Από πέρυσι μετράει 6 συνεχόμενες νίκες εντός. Τα 5 τελευταία ήταν under. Τιμωρημένος ο αμυντικός Ναβάρο (6 συμμ.). Εκτός οι αμυντικοί Νούνιες (5 συμμ.), Αντόνιο Λόπες (6 συμμ.), ο μέσος Χάβι Μάρκες και ο επιθετικός Αλβάρο Χιμένες.

ΕΝΤΟΣ: 3-0-0
ΓΚΟΛ: 5-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΓΡΑΝΑΔΑ: Επιτέλους νίκη για τη Γρανάδα, που επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Θέλτα, Ο Σικουέιρα σκόραρε με πέναλτι στο 11’, ενώ ο Τόρζε έκανε το 2-0, αν και η Θέλτα απάντησε γρήγορα και μείωσε στο 20’. Στη συνέχεια του αγώνα έπαιξε με σκοπό να περιορίσει την αντίπαλο, παρά να γίνει η ίδια πιο επικίνδυνη και τελικά της βγήκε σε καλό, αφού πήρε τους πολύτιμους τρεις βαθμούς. Πολύ αδύναμη εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, μετράει ήδη τρεις ήττες φέτος, χωρίς να πετύχει ακόμα γκολ. Αμφίβολος ο επιθετικός Φλόρο Φλόρες (5 συμμ./1 γκ.). Εκτός οι μέσοι Ρίκο, Γιεμπντά και ο επιθετικός Ιγκάλο. Τιμωρημένος ο μέσος Μπενίτες.

ΕΚΤΟΣ:
ΓΚΟΛ:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5:

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Γρανάδα, παρά την νίκη της, παραμένει πολύ αδύναμη και απέναντι στη σοβαρή Μαγιόρκα, ειδικά εντός δε θα έχει εύκολο έργο. Περιμένουμε νίκη των γηπεδούχων (1.91 William Hill).


19:00 ΜΠΙΛΜΠΑΟ  – ΟΣΑΣΟΥΝΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1993): 11-9-8
ΠΕΡΥΣΙ: ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ 3-1

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Άλλη μια κακή εμφάνιση για τη Μπιλμπάο, που ηττήθηκε δίκαια με 1-3 από τη Σπάρτα Πράγας εκτός έδρας. Στο 56’ οι γηπεδούχοι ήδη προηγούνταν 0-3, με το Ντε Μάρκος να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ, ενώ γενικά δεν απείλησαν ιδιαίτερα. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την ήττα στο ντέρμπι των Βάσκων κόντρα στη Σοσιεδάδ, εκτός έδρα με 0-2. Περιόρισε όσο μπορούσε τους γηπεδούχους, αλλά η άμυνα της εμφάνισε τη γνωστή εικόνα και άνοιξε στο δεύτερο μέρος, επιτρέποντας στη Σοσιεδάδ να σκοράρει δύο φορές (62’, 72’ πεν.). Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα που δεν καταφέρνει να βρει δίχτυα, ενώ έχει μείνει χωρίς νίκη στα 3 τελευταία. Έτσι κι αλλιώς, μία έχει στις 6 πρώτες αγωνιστικές! Το ρεκόρ γίνεται ακόμα χειρότερο, γιατί έχει μία σε 10 αγώνες στην Πρεμιέρα. Συνολικά στους πέντε τελευταίους αγώνες σε Ισπανία και Ευρώπη, έχει 3 ισοπαλίες και 2 ήττες. Τιμωρημένος ο αμυντικός Αμορεμπιέτα (2 συμμ.). Εκτός οι μέσοι Ινίγκο Πέρεζ (4 συμμ.) και Χερέρα (2 συμμ.).

ΕΝΤΟΣ: 1-1-1
ΓΚΟΛ:  5-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-3-2

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: «Ανάσταση» για την Οσασούνα, που έφτασε στην πρώτη της φετινή νίκη, επικρατώντας της Λεβάντε με 4-0 εντός έδρας. Οι βαλενθιάνοι περιόρισαν την Οσασούνα στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να σκοράρουν 4 τέρματα με τους Αρμεντέρος (55’), Λαμά (82’), Τιμόρ (89’ πεν.) και Νίνο (93΄)Εκτός ο αμυντικός Μπερτράν (4 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 0-0-3
ΓΚΟΛ: 1-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: Μπορεί η Οσασούνα να προέρχεται από το άνετο 4-0, αλλά δε μας ξεγελάει. Μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο για τους Βάσκους, αλλά δύσκολα-εύκολα θα πάρουν τη νίκη. Άσος στο 1.95 (William Hill).


20:50 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 22-14-13
ΠΕΡΥΣΙ: ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΕΑΛ 1-2
(κύπελλο) ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΕΑΛ 2-2
(Σούπερ Καπ φέτος) ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΕΑΛ 3-2

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Χωρίς να πιάσει τρομερή απόδοση πέρασε άνετα από τη Μπενφίκα, επικρατώντας με 2-0, με τα γκολ των Σάντσες (6’) και Φάμπρεγκας (56’), ενώ αγωνίστηκε με 10 στα τελευταία λεπτά, λόγω της αποβολής του Μπουσκέτς στο 88’. Στα αρνητικά χαϊλάιτ, ο τραυματισμός του Πουγιόλ στο 77’, με αποτέλεσμα να σπάσει το χέρι του και να αναγκαστεί να μείνει τουλάχιστον 2 μήνες εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από μια τυχερή νίκη, στο Σάντσες Πιθχουάν κόντρα στη Σεβίλλη με 3-2. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και κατάφεραν να προηγηθούν με 0-2. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο με τον Φάμπρεγκας να σκοράρει στο 53’ και να το ξανακάνει στο 89’, αν και στην αρχή της φάσης έγινε χέρι από τον Ντάνι Άλβες εκατοστά μπροστά στον διαιτητή, ο οποίος έδωσε παίζεται. Στο 93’ ο Νταβίντ Βίγια πέτυχε την πλήρη ανατροπή, με το 3ο του γκολ σε 5 αγώνες στην Πριμέρα, έχοντας ξεκινήσει μόλις μία φορά βασικός. Έχει το απόλυτο 6 στα 6 φέτος και βρίσκεται 8 βαθμούς από τη μισητή αντίπαλο και πρώτο μέλημά του Βιλανόβα είναι η ομάδα του αρχικά να μη χάσει.  Σε 40 εντός έδρας αγώνες για το πρωτάθλημα, μετράει μόλις μία ήττα, πέρυσι τον Απρίλιο από τη Ρεάλ (1-2). Αμφίβολος ο κεντρικός αμυντικός Πικέ (4 συμμ.). Σίγουρα εκτός ο παρτενέρ του Πουγιόλ (3 συμμ./1 γκ.), οι αμυντικοί Μουνιέσα, Αμπιντάλ, ο μέσος Τιάγκο και ο εξτρέμ Κουένκα.

ΕΝΤΟΣ: 3-0-0
ΓΚΟΛ: 8-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 5-0-0

ΡΕΑΛ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Άνετη επικράτηση για τη Ρεάλ στο Άμστερνταμ κόντρα στον Άγιαξ  με 4-1 την περασμένη Τετάρτη. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε χατ-τρικ (42’, 79’, 81’), ενώ πανηγύρισε για πρώτη φορά γκολ που σημειώνει μετά από αρκετούς αγώνες, με τον Μπενζεμά να σημειώνει και αυτός ένα τέρμα με εντυπωσιακό ψαλιδάκι (48’). Οι γηπεδούχοι είχαν μειώσει σε 2-1 στο 56’. Και στο πρωτάθλημα είχε μια σχετικά εύκολη βραδιά, με το άνετο 5-1 εντός έδρας κόντρα στη Λα Κορούνια. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το λάθος να προηγηθούν στο 16’ και το πλήρωσαν, με τον Κριστιάνο να κάνει και πάλι χατ-τρικ (23’ πεν., 44’, 84’ πεν.), ενώ από ένα γκολ σημείωσαν ντι Μαρία (38’) και Πέπε (66’). Έχει μείνει αρκετά πίσω στο κυνήγι της πρώτης θέσης, έχοντας μόλις τρεις νίκες στο πρωτάθλημα στις 6 πρώτες αγωνιστικές. Κόντρα στη Μπαρτσελόνα, ο Μουρίνιο μετράει 9 στα 9 συνεχόμενα γκολ-γκολ, σε όλες τις διοργανώσεις. Μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίχτες του απόψε.

ΕΚΤΟΣ: 1-0-2
ΓΚΟΛ: 3-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Εδώ δε μιλάνε οι αριθμητικοί, οι φόρμες και τα στατιστικά. Ελπίζουμε απλά να σκοράρουν και οι δύο, όπως συμβαίνει συνήθως στο Καμπ Νου, και εμείς να απολαύσουμε ακόμα ένα El Classico. Γκολ-γκολ στο 1.44 (William Hill) – για όποιον αποφασίσει να ασχοληθεί στοιχηματικά με το παιχνίδι.


22:30 ΑΤΛΕΤΙΚΟ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΑΛΑΓΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 9-3-6
ΠΕΡΥΣΙ: ΑΤΛΕΤΙΚΟ-ΜΑΛΑΓΑ 2-1

ΑΤΛΕΤΙΚΟ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Την όγδοη συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η Ατλέτικο, που επικράτησε δίκαια την Πέμπτη της Βικτόρια Πλζεν εντός έδρας με 1-0. Ήταν ανώτερη καθ’ όλη τη διάρκεια και έλεγξε εύκολα το παιχνίδι, αλλά χρειάστηκε να περιμένει μέχρι το 93’ για να πετύχει ο Ροντρίγκες το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Στο πρωτάθλημα πέτυχε και πάλι νίκη με 1-0, αυτή τη φορά εκτός έδρας κόντρα στην Εσπανιόλ, με σκόρερ τον Ραούλ Γκαρσία στο 30’. Αξιοσημείωτο ότι και στα δύο δεν αγωνίστηκε ο πρώτος σκόρερ της Πριμέρα (7 γκολ), Ρανταμέλ Φαλκάο. Δεν είχε αγωνιστεί και στο εκτός με τη Χαποέλ Τελ Αβίβ, αλλά η Ατλέτικο είχε επικρατήσει με 3-0 εκτός έδρας. Παραμένει αήττητη για 18 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Ο σούπερ σταρ της ομάδας, Φαλκάο (5 συμμ./7 γκ./1 ασίστ), δίνεται αμφίβολος για απόψε.

ΕΝΤΟΣ:
ΓΚΟΛ:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5:

ΜΑΛΑΓΑ: Η ομάδα που βαράει «διάλυση», όπως πολλοί έλεγαν για τη Μάλαγα στην αρχή της χρονιάς, έχει βάλει τα γυαλιά σε όλους όσους την αμφισβητούσαν και πηγαίνει από νίκη σε νίκη σε Ισπανία και Ευρώπη. Την Τετάρτη πέρασε σα σίφουνας από τις Βρυξέλλες, επικρατώντας άνετα με 3-0 της Άντερλεχτ και τον Ελισέου να πετυχαίνει γκολ σπάνιας ομορφιάς στο 64’, έχοντας ανοίξει το σκορ στο 45’. Το άλλο γκολ, ο αναγεννημένος φέτος Χοακίν με πέναλτι. Έκανε έτσι το 2 στα 2 στην παρθενική τη εμφάνιση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα, εκμεταλλεύτηκε τη αποβολή του τερματοφύλακα της Μπέτις με απευθείας κόκκινη στο 10’ και άνοιξε το σκορ στο 13’, πάλι με πέναλτι του Χοακίν, ενώ στον πίνακα των σκόρερ γράφτηκαν επίσης οι Σαβιόλα (28’) και Ίσκο (74’). Στο 72’ ο αμυντικός της Μπέτις, Αμάγια, κάνει το 3-0 με αυτογκόλ. Μαζί με Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα είναι οι μόνες ομάδες χωρίς ήττα ακόμα στην Πριμέρα (3-3-0), έχοντας κρατήσει το μηδέν στην άμυνα σε 4 αγωνιστικές.. Και τα τρία φετινά εκτός στην Πριμέρα ήταν under, χωρίς να δεχτεί γκολ. Εκτός οι μέσοι Τουλαλάν (3 συμμ.), Ζούλιο Μπαπτίστα και ο επιθετικός Χουάνμι (1 συμμ./1 γκ.).

ΕΚΤΟΣ: 2-1-0
ΓΚΟΛ: 2-0
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Σε τρομερό momentum και οι δύο ομάδες. Με την επιθετική ευχέρεια και τον δύο περιμένουμε γκολ απόψε στο Καλντερόν. Η Ατλέτικο έχει αποδείξει ότι μπορεί και χωρίς τον Φαλκάο. Over στο 1.72 (Expekt).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση