betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Ξεφεύγει το σκορ σε Μπάγερν και Αννόβερο
Σάντερλαντ - Γουέστ Μπρομ: Νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές για την Σάντερλαντ και μάλιστα στην δύσκολη έδρα της Φούλαμ με 3-1. Η Γουέστ Μπρομ εκπλήσσει τους πάντες στην Αγγλία και μετρά τρεις σερί νίκες.

Μάδεργουελ - Χαρτς: Δείγμα το ότι ανεβαίνει η Μάδεργουελ αποτελεί το εκτός έδρας 5-1 επί της Ινβερνές! Αδύναμη εκτός έδρας η Χαρτς με απολογισμό 1-3-3.

Κασίμπασα - Ορντούσπορ: Ξαναπαίρνει τα πάνω της η Κασίμπασα και στο -2 από την κορυφή. Δύο σερί ήττες για την Ορντούσπορ, που έχει ένα πρόβλημα με τις μεγάλες ομάδες.



Βόλφσμπουργκ - Βέρντερ Βρέμης: Σε διαρκή άνοδο μετά την αλλαγή προπονητή η Βόλφσμπουργκ και δύο σερί τρίποντα. Τη μία νίκη, την άλλη απογοήτευση για την Βέρντερ Βρέμης.

Μπάγερν - Αννόβερο: Η πρωτοπόρος Μπάγερν Μονάχου έχει την καλύτερη επίθεση, αλλά και άμυνα στην Μπουντεσλίγκα με ρεκόρ 33-5. 5/6 over και no goal για το υπολογίσιμο Αννόβερο.

Σάλκε - Αϊντραχτ Φρ.: Η Σάλκε μπορεί να κέρδισε με 1-0 τον Ολυμπιακό στο Champions League, όμως ο προβληματισμός μετά την ήττα από την Λεβερκούζεν με 2-0 δύσκολα να ξεπεραστεί. Η εντυπωσιακή Αϊντραχτ Φρανκφούρτης σκοράρει συνεχώς, όμως δεν κρατά ανέπαφη την εστία της στα τελευταία 10 παιχνίδια.

Μάιντζ - Ντόρτμουντ: Απειλεί με το εντός έδρας 4-0-1 η Μάιντζ. Από το εμφατικό 4-1 επί του Άγιαξ στο Άμστερνταμ προέρχεται η φορμαρισμένη Ντόρτμουντ.

Γκρόιτερ Φιρτ - Νυρεμβέργη: Μια νίκη έχει όλο κι όλο η Γκρόιτερ Φιρτ και αυτή είναι μακριά από το γήπεδο της. Μία νίκη στα τελευταία εννιά ματς για την Νυρεμβέργη.

Μάντσεστερ Γ. - ΚΠΡ: Έπεσε από την κορυφή η Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ μετά την ήττα από την Νόριτς με 1-0. Καθηλωμένη στον πάτο της βαθμολογίας παραμένει η ΚΠΡ και πλέον είναι η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ.

Στόουκ - Φούλαμ: Τέσσερα σερί under για την Στόουκ και ρεκόρ 10-11 γκολ. Τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη για την Φούλαμ, ενώ εκτός έδρας προέρχεται από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες.

Γουίγκαν - Ρέντινγκ: 5/6 over για την Γουίγκαν και δύο κολλητές ήττες. Σε άνοδο βρίσκεται πλέον η Ρέντινγκ, παραμένοντας τέσσερις αγωνιστικές αήττητη.

Έβερτον - Νόριτς: 8/9 over και 9/9 goal/goal για την Έβερτον. Πιο συντηρητική η Νόριτς με τρία διαδοχικά under και no goal.

Κιλμάρνοκ - Σεντ Τζόνστον: Σκοράρει στα εννιά τελευταία της ματς η Κιλμάρνοκ, από τα οποία τα οχτώ ήταν over. Εννιά διαδοχικά goal/goal για την Σεντ Τζόνστον! Αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι.

Ρος Κάουντι - Νταντί Γ.: 7/8 over και goal/goal για την Ρος Κάουντι. Σκοράρει και δέχεται γκολ και η Νταντί Γιουνάιτεντ.

Σεντ Μίρεν - Νταντί: Σε κάθετη πτώση βρίσκεται η Σεντ Μίρεν με έξι σερί ήττες. Στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα η Νταντί, έχοντας σημειώσει στο πρωτάθλημα μόλις έξι τέρματα.

Σέλτικ - Ινβερνές: Ανέβηκε κορυφή χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα μέχρι στιγμής η Σέλτικ. Έξι διαδοχικά goal/goal για την Ινβερνές.

Χιμπέρνιαν - Αμπερντίν: Στα 10 over διεύρυνε το σερί της η Χιμπέρνιαν, αρκετά επικίνδυνη μακριά από την έδρα της η Αμπερντίν.

Βαγιεκάνο - Μαγιόρκα: Χωρίς σκοπιμότητες παίζει μέχρι στιγμής η Βαγιεκάνο και δεν είναι τυχαίο ότι έχει δεχτεί 29 γκολ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Οι απουσίες στοιχίζουν στην Μαγιόρκα, που έχει να γευτεί την χαρά της νίκες εδώ και εφτά αγωνιστικές.

Ατρόμητος - Ξάνθη: Δεν εμφανίστηκε καν στο γήπεδο ο Ατρόμητος και ηττήθηκε δίκαια από τον Αστέρα Τρίπολης με 3-0. Την χειρότερη επιθετική γραμμή διαθέτι η Ξάνθη με έξι γκολ ενεργητικό.

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ: Δύο σερί νίκες για τον ΠΑΣ Γιάννινα που αφήνει τις καλύτερες των εντυπώσεων. Τρία no goal για τον ΟΦΗ σε ισάριθμα ματς.

Παρί Σεν Ζερμέν - Τρουά: Πήρε ανάσα στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν ο Κάρλος Αντσελότι, μετά την νίκη επί της Ντιναμό Κιέβου με 2-0. Τέσσερα ματς δίχως νίκη για την Τρουά.

Γκερμινάλ - Άντερλεχτ: Η ντεφορμέ δέχεται γκολ και στα οχτώ τελευταία της ματς. Τέσσερις συνεχόμενες νίκες για την Άντερλεχτ που ανοίγει διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες. 


Βαγιαδολίδ - Γρανάδα: Σοβαρή παρουσία για την Βαγιαδολίδ και 2-3-1 εντός έδρας. Πάντα επικίνδυνη και με καλό υλικό η Γρανάδα.

Μπούρσασπορ - Αντάλιασπορ: Δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι μετά το νικηφόρο 3-0 επί της Μερσίν. Δύο αγωνιστικές μακριά από την νίκη η Αντάλιασπορ, αλλά διατηρείται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ελαζίγκσπορ - Γαλατάσαραϊ: Η ουραγός Ελαζίγκσπορ έχει την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 23 γκολ παθητικό. Εντός έδρας ήττα-σοκ για την Γαλατάσαραϊ από την Καραμπούκ, όμως όλα μπήκαν σε μια σειρά μετά την σημαντική νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 1-0 για το Champions League.

Άστον Βίλα - Άρσεναλ: Οχτώ γκολ κατάφερε να «φάει» η Άστον Βίλα από τις δύο μεγάλες ομάδες του Μάντσεστερ και φυσικά δεν πήρε ούτε βαθμό. Τρία σερί over στην Πρέμιερ Λιγκ για την Άρσεναλ, που δέχεται και αυτή πολύ εύκολα το γκολ.

ΑΕΚ - Λεβαδειακός: Εντυπωσίασε τους πάντες με το εκτός έδρα 4-0 στην Βέροια η ΑΕΚ. Πάντως παραμένει για την ώρα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Δύο σερί νίκες για τον Λεβαδειακό, που ανεβαίνει.

Ναϊμέγκεν - Ουτρέχτη: Τρία κολλητά over και δύο σερί 4-6 γκολ για την Ναϊμέγκεν, η οποία είναι δυνατή στην έδρα της. Δέχεται και στα τρία τελευταία της ματς η Ουτρέχτη.

Βααλβάικ - Γκρόνινγκεν: Ανεβασμένη παρουσιάζεται πλέον η Βααλβάικ με δύο σερί νίκες, χωρίς να δεχτεί μάλιστα γκολ. Επικίνδυνη μακριά από την έδρα της φέτος η Γκρόνινγκεν με ρεκόρ 3-0-3.

Φένλο - Χέρενφεν: Προτελευταία με την χειρότερη επίθεση στην κατηγορία είναι η Φένλο. Οχτώ γκολ στις τρεις τελευταίες της αναμετρήσεις δέχεται η Χέρενφεν και ο Φαν Μπάστεν είναι υπό πίεση.

Γάνδη - Βάρεγκεμ: Τέσσερις αγωνιστικές δίχως νίκη για την Γάνδη των πολλών απαιτήσεων. Δύο σερί ισοπαλίες για την Βάρεγκεμ, που βγάζει πλέον ένα δύσκολο πρόγραμμα.

Κόρτραϊκ - Σερκλ Μπριζ: 6/7 under για την Κόρτραϊκ, που δεν είναι άδικα η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Το άκρως αντίθετο είναι η Σερκλ Μπριζ με την χειρότερη αμυντική επίδοση -35 γκολ- όμως δείχνει να ανεβαίνει με τέσσερις βαθμούς σε δύο αγωνιστικές.

Μαλίν - Μπέβερεν: Τέσσερα ματς δίχως νίκη για την Μαλίν και ισάριθμα goal/goal. Στον πάτο της βαθμολογίας η Μπέβερεν, που προέρχεται από το ταπεινωτικό 2-6 από την Κλαμπ Μπριζ.

Μονς - Λόκερεν: Τρία διαδοχικά over και 4-6 γκολ για την Μονς. Οι έξι σερί νίκες της Λόκερεν, την έφεραν δίκαια στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ρεν - Εβιάν: Μόνο ως άθλος μπορεί να χαρακτηριστεί η νίκη της Ρεν στην έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν, παίζοντας σχεδόν για ένα ημίχρονο με εννιά ποδοσφαιριστές. Τέσσερις πόντους συγκέντρωσε τις δύο τελευταίες αγωνιστικές η Εβιάν, ενώ έχει και τρία σερί over.

Μπαστιά - Λοριάν: Με 32 γκολ παθητικό, η Μπαστιά διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στα πέντε μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Τρία σερί no goal για την Λοριάν, που τα πηγαίνει καλύτερα εντός.

Νανσί - Αζαξιό: H ουραγός Νανσί παραμένει με μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα, έχοντας και την χειρότερη επίθεση με οχτώ γκολ ενεργητικό. Παραδόξως φέτος η Αζαξιό είναι περισσότερο αποτελεσματική εκτός έδρας, παρά στην Κορσική.

Σοσό - Νις: 4/5 goal/goal για την Σοσο, η οποία έχει να ηττηθεί τρεις αγωνιστικές. Χωρίς νίκη εκτός έδρας ακόμη η Νις με ρεκόρ 0-4-2.

Ρεμς - Μπρεστ: Τρεις σερί ήττες για την Ρεμς και πέντε αγωνιστικές μακριά από το τρίποντο. 4/5 no goal για την Μπρεστ.

Μάλαγα - Βαλένθια: Η Μάλαγα βρίσκεται σε κάμψη στο πρωτάθλημα, αφού αγνοεί την νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, βγάζοντας μάλιστα σχετικά εύκολο πρόγραμμα. Η Βαλένθια παραμένει μια από τις λίγες ομάδες την Πριμέρα χωρίς εκτός έδρας νίκη 0-2-4.

Παλέρμο - Κατάνια: Μεγάλο ντέρμπι μίσους της Σικελίας. Μόνο εντός μπορεί να ελπίζει η Παλέρμο (2-3-1), ενώ και η Κατάνια μακριά από το «σπίτι» της δεν έχει ακόμη νίκη σε έξι προσπάθειες της.


Σαν Μαρτίν - Μπελγράνο: Πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη γιατην παραπαίουσα Σαν Μαρτίν. 4/5 no goal και under για την Μπελγράνο.

Ουνιόν Σάντα Φε - Νιούελς Ολντ Μπόις: Η Ουνιόν Σάντα Φε αποτελούν μαζί με την Τίγκρε τις δύο μοναδικές ομάδες χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Αντιθέτως οι Νιούελς Ολντ Μπόις βρίσκονται στην διεκδίκηση του τίτλου, παρότι αγνοεί το τρίποντο εδώ και τέσσερις αγωνιστικές.

Μπενφίκα - Ολιανένσε: Πέντε απανωτές νίκες στο πρωτάθλημα για την Μπενφίκα, που συγκατοικεί στην κορυφή της βαθμολογίας με την Πόρτο. Η Ολιανένσε τρέχει ένα αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών.

Μπέτις - Ρεάλ: Διασύρθηκε η Μπέτις στο ντέρμπι μίσους από την Σεβίλλη με 5-1, χαλώντας την πολύ καλή εικόνα που είχε πριν από αυτό το ματς. Πέντε διαδοχικές νίκες για την Ρεάλ Μαδρίτης, που δεν βλέπει όμως την απόσταση των οχτώ βαθμούς από την Μπαρτσελόνα να μειώνεται.


Ιντεπεντιέντε - Ρίβερ Πλέιτ: Η ντεφορμέ Ιντεπεντιέντε διαθέτει την χειρότερη επίθεση με εννιά γκολ. Δύο σερί 0-0 για την Ρίβερ Πλέιτ και 9/10 no goal.
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση