betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 


Οχτώ σερί goal/goal η Βαλενσιέν
Ρέγκενγκσμπουργκ - Άαλεν: Πέντε ήττες στα έξι τελευταία παιχνίδι για την Ρέγκενγκσμπουργκ. Τέσσερα διαδοχικά no goal για την σοβαρή Άαλεν.

Κολωνία - Μπόχουμ: Σπουδαίο διπλό για την Κολωνία στην έδρα της Μόναχο 1860 με 2-0. Τρία σερί no goal για τους γηπεδούχους. Τέσσερα σερί goal/goal για την Μπόχουμ που βελτιώνεται.

Πάντερμπορν - Ντιναμό Δρέσδης: Τον περσινό καλό της εαυτό θυμίζει η Πάντερμπορν, που διεύρυνε στους έξι αγώνες το αήττητο σερί της. Η Ντιναμό Δρέσδης πανηγύρισε νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές, κερδίζοντας την ΦΣΒ Φρανκφούρτης με 2-1.



Μερσίν - Καραμπούκ: Μία μόλις νίκη στο πρωτάθλημα για την Μερσίν, που έπιασα... πάτο. Μεγάλη νίκη μέσα στην έδρα της Γαλατάσαραϊ για την Καραμπούκ με 3-1 και τρία σερί over.

Μπεσίκτας - Ακισάσπορ: Εμφατικό το 5-3 για την Μπεσίκτας στην έδρα της Αντάλιασπορ και με 27 γκολ ενεργητικό έχει την καλύτερη επίδοση του πρωταθλήματος, παρέα με την Γαλατάσαραϊ. Εντός επικίνδυνης ζώνης η Ακίσασπορ με τρεις σερί ήττες.

Μπρέντα - Ντεν Χάαγκ: Δύο κολλητές ήττες και ισάριθμα no goal για την Μπρέντα. Η Ντεν Χάαγκ διασύρθηκε από την Αϊντχόφεν με 6-2 και έχει δεχτεί οχτώ γκολ στις δύο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Σταντάρ Λιέγης - Λιρς: Η ασταθής Σταντάρ Λιέγης αναζητεί την νίκη μετά από δύο άκαρπες προσπάθειες. Τέσσερα over στα τελευταία πέντε ματς για την Λιρς.

Φορτούνα - Αμβούργο: Η κατρακύλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ δεν έχει τελειωμό, καθώς αγνοεί την νίκη εδώ και εφτά αγωνιστικές. Εφτά διαδοχικά no goal για το Αμβούργο.



Σεντ Ετιέν - Βαλενσιέν: Πορεία πρωταθλητισμού πραγματοποιεί η Σεντ Ετιέν, που τρέχει αήττητο οχτώ αγωνιστικών. Φορμαρισμένη και η Βαλενσιέν, με οχτώ goal/goal το τελευταίο διάστημα.

Μπέιρα Μαρ - Γκιμαράες: Η ουραγός Μπέιρα Μαρ μετρά μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα. Δύο σερί ήττες για την Γκιμαράες, που έχει σημειώσει οχτώ γκολ σε 11 αναμετρήσεις.

Σοσιεδάδ - Οσασούνα: Ντέρμπι των Βάσκων. Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για την Σοσιεδάδ μετά το εμφατικό 4-0 επί την Βαγιεκάνο. Τέσσερις βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια για την Οσασούνα, η οποία διόρθωσε κάπως την βαθμολογική της εικόνα.


William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση