» » » » » Δεν αστειεύεται η Κατάνια στην Σικελία

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Δεν αστειεύεται η Κατάνια στην Σικελία
Άαλεν - Μόναχο 1860: 5/6 no goal για την Άαλεν, που έχει καταφέρει να βρεθεί στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Ανεβαίνει και πάλι με την αλλαγή προπονητή η Μόναχο 1860, όμως βρίσκεται στο -8 από την πρώτη τριάδα.

Ρέγκενσμπουργκ - Ντιναμό Δρέσδης: Οχτώ αγωνιστικές δίχως νίκη για την ουραγό Ρέγκενσμπουργκ και 7/8 goal/goal σε αυτό το διάστημα. «Φτωχή» συγκομιδή εκτός έδρας για την Ντιναμό Δρέσδης (1-3-4).



Γαλατάσαραϊ - Γκαζιάντεπσπορ: Αρκετές γκέλες το τελευταίο χρονικό διάστημα για την Γαλατάσαραϊ, που παραμένει οριακά στην κορυφή της βαθμολογίας. Χωρίς νίκη ακόμη μακριά από την έδρα της η Γκαζιάντεπσπορ με απολογισμό 0-3-3 και δύο γκολ!

Τζβόλε - Φένλο: 6/7 over τα τελευταία παιχνίδια της Τζβόλε, που δείχνει μαχητική. Η Φένλο έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα ματς πρωταθλήματος.


Φορτούνα Ντ. - Αϊντραχτ Φρ.: Τέσσερις βαθμούς στις δυο πρόσφατες αναμετρήσεις για την Φορτούνα, που προέρχεται από το ανέλπιστο 1-1 στην έδρα της Ντόρτμουντ. Μίνι κάμψη στην απόδοση της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και 7/8 goal/goal.

Μπέρμιγχαμ - Μίντλεσμπρο: Την νίκη για τέσσερις αγωνιστικές αγνοεί η Μπέρμιγχαμ, που για αλλού ξεκίνησε και στα χαμηλά παραμένει. Αντιθέτως η Μίντλεσμπρο πατάει καλά και μετρά 3/4 over.

Αζαξιό - Σεντ Ετιέν: Ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο είναι η Αζαξιό, που εντός Κορσικής έχει να κερδίσει τρεις αγωνιστικές. Πορεία πρωταθλητισμού πραγματοποιεί η Σεντ Ετιέν και μόλις μια ήττα μακριά από το γήπεδο της.

Κατάνια - Μίλαν: Από τις πιο δυνατές έδρες της Serie A είναι το «Άντζελο Μασιμίνο» με ρεκόρ 5-1-1. Σαν να ξύπνησε με την νίκη επί της Γιουβέντους η Μίλαν, όμως η διάρκεια είναι κάτι που λείπει από την ομάδα του Αλέγκρι.

Οσασούνα - Βαγιεκάνο: Δύο σερί ισοπαλίες και 7/8 no goal για την προτελευταία Οσασούνα. Αρκετά καλές εντυπώσεις αφήνει μέχρι στιγμής η Βαγιεκάνο, που στο πρωτάθλημα προέρχεται από 7/8 over.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση