» » » » » Πάμε στοίχημα Bundesliga: Φορτούνα Ντισελντορφ - Αϊντραχτ Φρανκφούρτης

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Πάμε στοίχημα Bundesliga: Φορτούνα Ντισελντορφ - Αϊντραχτ Φρανκφούρτης
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 9-15-21
ΠΕΡΥΣΙ (Zweiteliga): ΦΟΡΤΟΥΝΑ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ 1-1

ΦΟΡΤΟΥΝΑ  ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ: Μεσοβδόμαδα αγωνίστηκε εκτός έδρας με τη Ντόρτμουντ. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, πήραν το προβάδισμα στο 43’, αλλά ο Ραϊζίνγκερ έκανε το 1-1 σε αντεπίθεση στο 78’. Τυχερή ισοπαλία, αφού η Ντόρτμουντ την έκλισε στα καρέ της, αλλά επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία, μετά τη σημαντική εντός έδρας νίκη το Σαβ/κο κόντρα στο Αμβούργο (2-0). Μένοντας αήττητη για δεύτερο παιχνίδι και με μία ήττα στα 4 τελευταία, ξέφυγε προς το παρόν από την επικίνδυνη ζώνη με τρεις βαθμούς διαφορά. Είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία (6). Αρκετές και στα εντός (4), όπου έχει πετύχει μόλις μία νίκη. Η επιθετική ανυπαρξία στην αρχή της σεζόν έχει εμφανώς βελτιωθεί, σκοράροντας και στα 7 τελευταία στο πρωτάθλημα. Και οι δύο περσινές αναμετρήσεις με την Άιντραχτ ήταν ισόπαλες με 1-1.


ΕΝΤΟΣ: 1-4-2
ΓΚΟΛ: 6-12
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2


ΑΪΝΤΡΑΧΤ  ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Με την Μάιντς να είναι άκρως αποτελεσματική, η Άιντραχτ γνώρισε την Τρίτη την πρώτη της εντός έδρας ήττα με 1-3, σε ένα κατά τα άλλα ισορροπημένο παιχνίδι. Στο 52’ ήταν ήδη πίσω στο σκορ με 0-3, ενώ η μείωση ήρθε τρία λεπτά αργότερα με αυτογκόλ του επιθετικού των φιλοξενούμενων, Ζαλάι. Είχε προηγηθεί το δίκαιο εκτός έδρας 1-1 με τη Σάλκε. Δεύτερο παιχνίδι χωρίς νίκη, που την έριξαν στην 5η θέση, τρεις βαθμούς πίσω από τη 2η Λεβερκούζεν, ενώ μετράει μόλις ένα τρίποντο στα τελευταία 6. Διαθέτει από τις πιο παραγωγικές επιθέσεις στην κατηγορία (σχεδόν 2 γκολ/αγώνα), αλλά δέχεται εξίσου εύκολα γκολ (22). Γκολ-γκολ τα 6 από τα 7 τελευταία.

ΕΚΤΟΣ: 2-1-3
ΓΚΟΛ: 8-8
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Εκ διαμέτρου αντίθετες οι πορείες των δύο ομάδων στη μεγάλη κατηγορία. Η μία γλυκοκοιτάζει Τσάμπιονς Λιγκ και η άλλη μάχεται για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Η ευχάριστη φετινή έκπληξη Άιντραχτ μπορεί να μην είναι στα καλύτερα της, αλλά με τη μέχρι τώρα εικόνα της δείχνει ότι μπορεί να αποφύγει την ήττα απόψε. Χ2 στο 1.37 (GoalBet).


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση