» » » » » » Πάμε στοίχημα Super League: Ντέρμπι κορυφής στην "Τούμπα"

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 


Πάμε στοίχημα Super League: Ντέρμπι κορυφής στην "Τούμπα"
15:00 ΚΕΡΚΥΡΑ - ΒΕΡΟΙΑ

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 2-0-0

ΚΕΡΚΥΡΑ: Δεν κατάφερε να πάρει κάτι από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης", αφού ηττήθηκε φυσιολογικά με 2-0. Δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να φανεί ανταγωνιστική, δέχθηκε δύο γκολ από στημένες φάσεις και σταμάτησε έτσι το σερί των έξι αγώνων χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα. Μπορεί να δέχθηκε δύο γκολ, αλλά συνολικά ο τεχνικός της ομάδας, Άκης Μάντζιος, έμεινε ικανοποιημένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας του και ζήτησε από τους παίκτες του τη νίκη στο ερχόμενο ματς με την Βέροια. Οι Φαίακες βρίσκονται μόλις 2 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και η ανάγκη για βαθμούς όλο και μεγαλώνει. Εντός έδρας σε πέντε αναμετρήσεις μετράει μία νίκη, μία ήττα και τρεις ισοπαλίες. "Εξάποντο" μπορεί να χαρακτηριστεί το παιχνίδι, αφού και οι δύο ομάδες αναμένεται αν δώσουν σκληρή μάχη μέχρι το τέλος για την αποφυγή του υποβιβασμού. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Τσουμάνη και Αγρίτη, ενώ αμφίβολοι είναι οι Μπάρκογλου και Κοντοδήμος.


ΕΝΤΟΣ: 1-3-1
ΓΚΟΛ: 6-12
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1

ΒΕΡΟΙΑ: Η βαριά ήττα από την ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική έφερε ανακατατάξεις στην ομάδα, αφού ο Νίκος Καρύδας δήλωσε την παραίτησή του, που έγινε δεκτή από την διοίκηση της ομάδας. Στην θέση του ανέλαβε ένα παιδί της ομάδας, ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, που πέρσι ανέβασε την ομάδα στην Σούπερ Λιγκ. Στο αγωνιστικό μέρος, η Βέροια παρουσιάστηκε πολύ νωθρή στο ξεκίνημά της και δέχθηκε δύο γρήγορα γκολ. Αγχώθηκε και αυτό της προκάλεσε νεύρα στην επανάληψη, όπου με την αποβολή του Καφέ, έμεινε με δέκα και τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο. Τραγικός ο απολογισμός της στα πέντε τελευταία ματς, που μετράει τέσσερις ήττες κι μία ισοπαλία και έχει βρεθεί μέσα στην ζώνη του υποβιβασμού. Έχει μαζέψει μόλις εννέα βαθμούς μετά το πέρας των πρώτων έντεκα αγωνιστικών και σήμερα θα παίξει αμυντικά, ώστε να κλέψει τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας. Τιμωρημένος ο Καφές που θα λείψει, ενώ εκτός θα είναι και οι Τόμας και Βεργώνης.

ΕΚΤΟΣ: 1-1-3
ΓΚΟΛ: 6-16
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-1-4

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δύσκολο ματς για προγνωστικά, αφού είναι άγνωστη η αντίδραση της Κέρκυρας μετά την ήττα. Απέκτησε ψυχολογία η Βέροια μετά την ανάληψη Καλαϊτζίδη, αλλά δεν πείθει. Άσσος (2.35 Sportingbet.gr).


17:15 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 4-0-1

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Επέστρεψε στις νίκες με τον πλέον εμφατικό τρόπο, αφού επικράτησε στην έδρα της του Ατρόμητου με 3-0 και συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία έως τώρα στο πρωτάθλημα. Δεν άφησε κανένα περιθώριο στους Περιστεριώτες, είχε τον έλεγχο σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ τα δύο γρήγορα γκολ που πέτυχε της έλυσαν τα πόδια. Πήρε με αυτόν τον τρόπο την εκδίκηση που έψαχνε για τον περσινό χαμένο ημιτελικό στο Κύπελλο Ελλάδας. Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του έμεινε και ο Σάκης Τσιώλης, αφού κατάφερε σε πέμπτο ματς μέσα στην Τρίπολη να πάρει τη νίκη. Έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, μαζί με τον Ολυμπιακό, αφού έχει δεχτεί μόνο πέντε τέρματα, έχει εδραιωθεί μέσα στην πρώτη πεντάδα και θεωρείται ικανό να τερματίσει μέχρι και στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Με νίκη κόντρα στον Πανιώνιο σήμερα θα τα καταφέρει, αλλά δεν θα έχει στην διάθεσή του,  τους Περόνε και Πιπίνη, που δεν προλαβαίνουν.

ΕΝΤΟΣ: 5-0-0
ΓΚΟΛ: 15-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Πέτυχε εμφατική νίκη κόντρα στον Πλατανιά την περασμένη αγωνιστική με 4-0 και επέστρεψε με αυτόν τον τρόπο στις νίκες, με εντυπωσιακό τρόπο. Καλύτερος σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, αφού δεν έδωσε περιθώρια στους Κρητικούς να πιστέψουν ότι μπορούν να πάρουν κάτι από το ματς. Πήρε προβάδισμα μόλις στο 6' με ένα τυχερό γκολ, αλλά στην συνέχεια επέβαλε το ρυθμό τους και μέχρι το ημίχρονο πέτυχε ακόμα δύο τέρματα. Στην επανάληψη έκανε σωστή διαχείριση του αποτελέσματος και σε μία από τις φάσεις που δημιούργησε πέτυχε και ένα τέταρτο γκολ. Εντός έδρας ο Πανιώνιος είναι πολύ αξιόπιστος, αλλά και εκτός έδρας μέχρι στιγμής τα καταφέρνει μία χαρά, αφού σε πέντε αναμετρήσεις μετράει τρεις νίκες και δύο ήττες. Είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει ακόμα ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα στερηθεί τους Λαμπρόπουλο, Κουλοχέρη και Μενδρινό.

ΕΚΤΟΣ: 3-0-2
ΓΚΟΛ: 14-10
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: Σύμφωνα με την εικόνα που έχω από τις δύο ομάδες το τελευταίο διάστημα η πλάστιγγα γέρνει προς τον άσσο. Αλλά σε αυτές τις αποδόσεις δεν θα τον ποντάρω και θα ρισκάρω στην πρώτη ισοπαλία του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα. (Χ, 3.20, MyBet).


17:15 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: -

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση στον Πανιώνιο την περασμένη αγωνιστική, όπου ηττήθηκε με 4-0 στη Νέα Σμύρνη και οι εξελίξεις επιταχύνθηκαν. Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας αποτελεί ο Γιάννης Χατζινικολάου, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να παίρνει την θέση του, επικαλούμενος την βοήθεια της Παναγίας στην απόφασή του! Στο τελευταίο ματς η ομάδα στάθηκε άτυχη, αφού δέχθηκε νωρίς ένα τυχερό γκολ(αυτογκόλ για την ακρίβεια) και στην συνέχεια έχασε τον προσανατολισμό της και δεν κατάφερε σε καμία στιγμή της αναμέτρησης να φανεί ανταγωνιστική. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια μετράει τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία και σίγουρα χρειάζεται πολύ δουλειά στην συνέχεια. Απέχει τρεις βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας συγκεντρώσει 12 βαθμούς, από τους οποίους τους 11 του είχε συγκεντρώσει στις πρώτες έξι αγωνιστικές.  Στο ντεμπούτο του στον πάγκο των Κρητικών, ο Αναστασιάδης θα έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες του ,αφού δεν υπάρχουν τραυματισμοί η απουσίες.

ΕΝΤΟΣ: 2-2-1
ΓΚΟΛ: 10-14
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-1-4

ΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΟΣ: Έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League, μετά τη νίκη του την Πέμπτη επί της Μάριμπορ στο ΟΑΚΑ. Οι "πράσινοι" έδειξαν σε ακόμα ένα ματς διάθεση και άξιζαν τους τρεις βαθμούς, με τον Βιτόλο τελικά να χρίζεται σκόρερ, μετά από δύο εκτελέσεις πέναλτι που ανέλαβε. Με νίκη πλέον μέσα στο Λονδίνο επί της Τότεναμ θα καταφέρει να "κλέψει" το εισιτήριο από τους Άγγλους και να συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία. Στο πρωτάθλημα το "τριφύλλι" προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ, όπου έπιασε πολύ καλή απόδοση, με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα να έχει συμβάλει τα μέγιστα στην αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας. Ο Αργεντίνος ζήτησε τη νίκη και σε αυτήν την αναμέτρηση, ώστε ο Παναθηναϊκός να καταφέρει αρχικά να μπει μέσα στην πρώτη πεντάδα και στην συνέχεια να διεκδικήσει ότι καλύτερο. Μακριά από την έδρα τους οι "πράσινοι" εμφανίζονται αρκετά δυνατοί, αφού σε πέντε αναμετρήσεις, μετρούν δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός θα παραμείνουν οι Βιτόλο, Πίντο, Κουίνσι, Μπουμσόνγκ και Σο, ενώ αμφίβολος είναι ο Χριστοδουλόπουλος.

ΕΚΤΟΣ: 2-2-1
ΓΚΟΛ: 11-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-3-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Θα χρειαστεί χρόνο ο Αναστασιάδης για να συμμορφώσει τον Πλατανιά, όπως και πέρυσι στον ΠΑΣ. Ο Παναθηναϊκός παίζει ακόμα με την ψυχολογία της αλλαγής προπονητή και μπορεί να πάρει το τρίποντο. Διπλό. (2.00, Sportingbet).


19:30 ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 1-4-5

ΠΑΟΚ: Πραγματοποίησε εμφάνιση πολύ κατώτερη του αναμενομένου στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό και δίκαια γνώρισε την ήττα με 2-0. Δεν κατάφερε σε καμία στιγμή της αναμέτρησης να ελέγχει το ρυθμό του αγώνα και περιορίστηκε στα αμυντικά του καθήκοντα. Δέχθηκε το πρώτο τέρμα στο 52', ενώ το 2-0 στο 84' έσβησε κάθε ελπίδα για τον δικέφαλο", που απομακρύνθηκε πλέον οκτώ βαθμούς από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Δείχνει να μην μπορεί να ανταποκριθεί στην πίεση του μοναδικού αντιπάλου του Ολυμπιακού για τον τίτλο και σήμερα ευελπιστεί αν πάρει τη νίκη, που θα τον φέρει σε απόσταση 5 βαθμών, αλλά θα του δώσει και μεγάλη ώθηση για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ακόμα μία κόκκινη κάρτα δέχθηκε παίκτης του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα ο κίπερ Χακόμπο για παράπονα στο διαιτητή και αυτή ήταν συνολικά η έκτη αποβολή παίκτη του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα. Εντός έδρας μέχρι στιγμής διατηρεί το αήττητο, αφού σε πέντε αναμετρήσεις, μετράει ισάριθμες νίκες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Χακόμπο, Γκαρσία και Γεωργιάδης, ενώ αμφίβολος είναι ο Ετό.

ΕΝΤΟΣ: 5-0-0
ΓΚΟΛ: 16-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις κόντρα στην Σάλκε μεσοβδόμαδα, αλλά δέχθηκε τελικά το γκολ, που τον απέκλεισε από την συνέχεια στο Champions League. Δεν είχε τόσo καλή απόδοση, σε σχέση με τα άλλα δύο εκτός έδρας ματς, ειδικά επιθετικά ,ενώ δεν ήταν και λίγες φορές που οι Γερμανοί άγγιξαν το γκολ νωρίτερα. Θα συνεχίσει πάντως στην Ευρώπη με κοντομάνικα, αφού η τρίτη θέση του ανήκει και θα συνεχίσει στο Europa League. Στο πρωτάθλημα δείχνει ότι δεν έχει αντίπαλο την φετινή σεζόν, αφού και την περασμένη αγωνιστική, χωρίς να πατήσει το γκάζι πήρε ακόμα μία νίκη, με επαγγελματικό τρόπο, κόντρα στην Κέρκυρα με 2-0. Θα αναζητήσει τους βαθμούς, όχι τόσο για βαθμολογικού λόγους, αλλά για το γόητρο, αφού έχει τεθεί ως στόχος να κατακτήσει το πρωτάθλημα ως αήττητος. Έχει δέκα νίκες σε έντεκα ματς πρωταθλήματος, ενώ μακριά από την έδρα του σε πέντε ματς μετράει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν θα έχει στην διάθεσή του, τον Ιμπαγάσα, ενώ αμφίβολος είναι ο Κοντρέρας, που αποτελεί το "κόκκινο πανί" για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

ΕΚΤΟΣ: 4-1-0
ΓΚΟΛ: 28-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Κουρασμένος από την υπερπροσπάθεια στην Γερμανία είναι ο Ολυμπιακός, που ακόμα κι' έτσι όμως είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Ο ΠΑΟΚ έχει τα φόντα να κοντράρει στα ίσα τον Ολυμπιακό, αλλά θεωρώ ότι δύσκολα θα πάρει το "τρίποντο'. Επιλέγω την πιθανή ισοπαλία (3.20, MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση