» » » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος Ligue 1: Αζαξίο - Σεντ Ετιέν

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Προγνωστικά στοιχήματος Ligue 1: Αζαξίο - Σεντ Ετιέν
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 2-5-3
ΠΕΡΥΣΙ: ΑΖΑΞΙΟ–ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

ΑΖΑΞΙΟ: Βρέθηκε πίσω στο σκορ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νανσί από το 8’, αλλά στη συνέχεια ανέβηκε, πίεσε και έφτασε στην ισοφάριση με το πέναλτι του Μούτου στο 76’, χωρίς να καταφέρει την πλήρη ανατροπή. Δεύτερο παιχνίδι χωρίς νίκη και το μεγάλο διπλό στη Τουλούζ, που ήταν και η μόνη νίκη στα 7 τελευταία, δεν είχε συνέχεια και πλέον βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν έχει σκοράρει στα τρία τελευταία εντός, στα οποία δεν έχει κερδίσει κιόλας (0-1-2). Και τα 6 φετινά εντός ήταν under. Δεν έχει χάσει από τη Σεντ Ετιέν στις 5 τελευταίες φορές που τη φιλοξένησε, 4 από τις οποίες ήταν γκολ-γκολ.


ΕΝΤΟΣ: 2-2-2
ΓΚΟΛ: 3-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2


ΣΕΝΤ  ΕΤΙΕΝ: Κρατώντας το μηδέν στην άμυνα για 6ο συνεχόμενο εντός έδρα παιχνίδι, η Σεντ Ετιέν πήρε σπουδαία πρόκριση στο Λιγκ Καπ την Τετάρτη, κόντρα στην ΠΣΖ. Ουσιαστικά με πλήρης ενδεκάδες αμφότερες, δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ σε κανονική διάρκεια και παράταση, με τους στεφανουά να παίρνουν τελικά το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού, επικρατώντας στα πέναλτι με 5-3. Την περασμένη Παρασκευή, υποδέχθηκε την επικίνδυνη Βαλενσιέν για το πρωτάθλημα. Και οι δυο απείλησαν κατά βάση από μακριά, αλλά ο Χαμουμά έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με γκολ στο 73’, διατηρώντας έτσι το αήττητο για 9ο παιχνίδι στο πρωτάθλημα (5-4-0), 12ο συνολικά. Έχουμε ξαναπεί ότι πρόκειται για μια από τις πιο σοβαρές ομάδες στη φετινή Λιγκ 1 και αυτό φαίνεται από τη μέχρι τώρα πορεία της, που τη βρίσκει μόνη 4η, τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή. Αήττητη στα 5 τελευταία εκτός, τα 4 πιο πρόσφατα ήταν γκολ-γκολ.

ΕΚΤΟΣ: 2-3-1
ΓΚΟΛ: 10-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

Προγνωστικά στοιχήματος: Πρέπει να βρει τρόπους να σκοράρει η Αζαξιό και στα εντός, περίεργο πάντως που με τέτοιους επιθετικούς δεν το έχει καταφέρει στα 3 τελευταία. Η Σεντ Ετιέν δεν αντιμετωπίζει παρόμοια προβλήματα και περιμένουμε να σκοράρει και αυτή. Αντί για το γκολ-γκολ, θα προτιμήσουμε το καλοπληρωμένο Over στο 2.10 (SportingBet).


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση