» » » » » » Στοίχημα Champions League: Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 


Στοίχημα Champions League: Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης
21:45 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο της ήττες των Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και Τσέλσι και με τη νίκη που πήρε επί της Άστον Βίλα με 5-0 την περασμένη αγωνιστική, κατάφερε να περάσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στην Πρέμιερ Λιγκ. Είναι από τις λίγες φορές την φετινή σεζόν, που το συγκρότημα του Μαντσίνι πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση. Στο Τσάμπιονς Λιγκ όμως τα πράγματα δεν πάνε εξίσου καλά για τους Άγγλους. Βρίσκονται μετά το πέρας των πρώτων τεσσάρων αγωνιστικών στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 2 βαθμούς και βρίσκονται πολύ κοντά στο φάσμα του αποκλεισμού. Στο τελευταίο της ματς κατάφερε με τα χίλια ζόρια να πάρει την ισοπαλία στην αναμέτρηση με τον Άγιαξ στην Ολλανδία, όπου μπήκε πολύ νωθρά στο παιχνίδι και το πλήρωσε. Χρειάζεται πλέον ένα θαύμα για να καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ενώ τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa. Εκτός εδώ και καιρό οι Ρίτσαρντς και Ρόντγουελ, που δεν επηρεάζουν.



ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα επικράτησε με 5-1 της Αθλέτικ Μπιλμπάο την περασμένη αγωνιστική, αλλά συνεχίζει να βρίσκεται στο -8 από την Μπαρτσελόνα. Αύτη ήταν η πέμπτη συνεχόμενη νίκη για το συγκρότημα του Ζοσέ Μουρίνιο στο πρωτάθλημα, ενώ παρέμεινε αήττητο για όγδοο σερί ματς. Δύσκολα θα καταφέρει να πιάσει την Μπαρτσελόνα στην κορυφή μέχρι το τέλος, αλλά πρώτος στόχος της "βασίλισσας" για φέτος παραμένει το Τσάμπιονς Λιγκ. Στο τελευταίο της ματς, υποδέχθηκε την Ντόρτμουντ και έσωσε την παρτίδα(2-2) στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, όταν ισοφάρισε ο Οζίλ. Βρίσκεται στην δεύτερη θέση του ομίλου, έναν βαθμό πίσω από την Ντόρτμουντ και σήμερα θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη που χρειάζεται για να τσεκάρει το εισιτήριο της στην επόμενη φάση του θεσμού. Ο Πορτογάλος προπονητής θα επιλέξει ένα σύστημα με γρήγορους ακραίους, που θα μπορούν να κάνουν την ζημιά στο ανοιχτό γήπεδο, ενώ δεν θα έχει στην διάθεσή του, τους Ιγκουαϊν και Μαρσέλο. Αμφίβολος είναι ο Εσιέν.

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Σίγουρα η Σίτι έχει το κίνητρο να πάρει την πρώτη της νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά γνωρίζει ότι πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στο θεσμό. Η Ρεάλ δυσκολεύτηκε στο πρώτο ματς με την Σίτι, που εκθείασε τις αδυναμίες της. Ρισκάρω στην ισοπαλία (3.40, Bwin), σε ένα ματς που μπορεί να πάει οπουδήποτε.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση