» » » » » » Πάμε στοίχημα Champions League: Σάλκε - Ολυμπιακός

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 


Πάμε στοίχημα Champions League: Σάλκε - Ολυμπιακός
21:45 ΣΑΛΚΕ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΣΑΛΚΕ: Βρίσκεται στην δεύτερη θέση του γερμανικού πρωταθλήματος, παρά την ήττα που γνώρισε την περασμένη αγωνιστική από την Λεβερκούζεν με 2-0. Η απόδοση της ομάδας δεν ήταν καλή, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, ειδικά στον αμυντικό τομέα, όπου αντιμετώπισε πάρα πολλά προβλήματα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ τα πάει περίφημα μέχρι στιγμής και βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με 8 βαθμούς και έχει την ευκαιρία, με νίκη στο σημερινό ματς να τσεκάρει το εισιτήριο της για τους "16" του θεσμού. Στο τελευταίο της ματς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Άρσεναλ εντός έδρας, όπου και πάλι η επιθετική της λειτουργία ήταν εξαιρετική, ενώ αμυντικά αντιμετώπισε πολλά προβλήματα. Το κλίμα στα αποδυτήρια του συλλόγου πάντως είναι αρκετά τεταμένο, αφού ο Χουμπ Στέφενς έστειλε κατευθείαν στα αποδυτήρια τους Φαρφάν και Χόλτμπι κατά την αλλαγή του στο ματς με τις "ασπιρίνες", θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τους τιμωρήσει για την κακή τους απόδοση. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Ουτσίντα και Χέγκερ, ενώ αμφίβολος είναι ο Αφελάϊ.



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χωρίς να πατήσει το γκάζι επικράτησε με 2-0 της Κέρκυρας την περασμένη αγωνιστική και συνεχίζει να βρίσκεται αήττητος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό, αύξησε την διαφορά του από τον "δικέφαλο" στους 8 βαθμούς και την Κυριακή ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα. Σε εξαιρετική κατάσταση για τους "ερυθρόλευκους" βρίσκονται Χολέμπας και Τοροσίδης, ενώ ο Ζαρντίμ βλέπει τόσο τον Τζιμπούρ, όσο και τον Μήτρογλου να σκοράρουν σχεδόν σε κάθε ευκαιρία που τους δίνεται στην αρχική ενδεκάδα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ, οι "ερυθρόλευκοι" με τις δύο νίκες που πήραν κόντρα στην Μονπελιέ μπήκαν για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης και σήμερα ταξιδεύουν στην Γερμανία για να μην χάσουν και σε συνδυασμό με το άλλο αποτέλεσμα του άλλου αγώνα του ομίλου να δουν τι μπορούν να κάνουν στην συνέχεια. Αμυντικογενές το σύστημα που θα επιλέξει ο Ζαρντίμ, έχει αποφασίσει την αρχική ενδεκάδα, αλλά δεν θέλησε να την μοιραστεί στον τύπο. Πάντως δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού.

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Το πλέον κρίσιμο ματς της φετινής σεζόν δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός, που έχει δείξει να ανταποκρίνεται σωστά μέχρι στιγμής, τόσο στο αμυντικογενές σύστημα, όσο και στην αντίδρασή του. Θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες έχουν πρόβλημα στην άμυνα και αυτό θα επιτρέψει και στις δύο να σκοράρουν.(Goal/Goal 1.75, Βet365)
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση