betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 


Τέσσερα over και goal/goal ο Ολυμπιακός
Ζενίτ - Μάλαγα: Η Ζενίτ μετρά 13 νίκες και μόλις μία ήττα στα τελευταία 16 εντός έδρας παιχνίδια της στο Champions League και θέλει μόνο την νίκη για να έχει αυξημένες ελπίδες πρόκρισης. Η Μάλαγα προέρχεται από μίνι ντεφορμάρισμα, ενώ έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση στους «16» του θεσμού.

Άγιαξ - Ντόρτμουντ: Μπορεί τα προγνωστικά να συγκλίνουν προς την Ντόρτμουντ, όμως ο Άγιαξ έχει 13 νίκες στα τελευταία 14 ματς κόντρα σε Γερμανικές ομάδες. Επιπροσθέτως, οι πρωταθλητές Γερμανίας αγνοούν την νίκη μακριά από το γήπεδο τους εκτός έδρας στο Champions League από το 2003!




Άντερλεχτ - Μίλαν: Τέσσερα no goal για την Άντερλεχτ και παρότι έχει σημειώσει μόλις ένα τέρμα στον όμιλο, είναι ακόμη μέσα στο κόλπο της πρόκρισης με τέσσερις βαθμούς. Η Μίλαν έχει 3/4 under στον θεσμό και με πέντε πόντους δεν θέλει σίγουρα να ηττηθεί στο Βέλγιο.

Άρσεναλ - Μονπελιέ: Στα τελευταία πέντε ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης η Άρσεναλ έχει φέρει 5/5 over, ενώ στο Champions League μετρά 3/4 over. Έξι συνεχόμενα goal/goal και εννέα στα τελευταία δέκα ματς έχει η Μονπελιέ στο Σαμπιονά, και 4/4 over στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ: Τις τελευταίες της ελπίδες για πρόκριση παίζει σήμερα η Μάντσεστερ Σίτι και την εξυπηρετούν μονάχα οι τρεις βαθμοί. Goal/Goal όλα τα φετινά παιχνίδια των «πολιτών» στον θεσμό, τα τρία από τα τέσσερα τελείωσαν over 3,5. Οι ίδιοι αριθμοί στα γκολ συνοδεύουν και την Ρεάλ, μόνο που η ομάδα του Μουρίνιο έχει μαζέψει εφτά βαθμούς, αντί δύο αυτής του Μαντσίνι.

Ντιναμό Κιέβου - Παρί Σεν Ζερμέν: Τελικός για την Ντιναμό Κιέβου, καθώς σε περίπτωση μη νίκης αποχαιρετά μια και καλή τον θεσμό. Πάντως έχει σκοράρει στις τρεις από τις τέσσερις αναμετρήσεις της στον θεσμό. Η Παρί βρίσκεται σε κρίση, κάτι που παραδέχτηκε και ο προπονητής της, Κάρλο Αντσελότι. Στο Champions League πάντως είναι με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση, αρκεί να μην χάσει σήμερα στην Ουκρανία.


Πόρτο - Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Τρία no goal και under για την πρωτοπόρο του ομίλου, Πόρτο. Πραγματικός σάκος του μποξ η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με τέσσερις στις τέσσερις ήττες, χωρίς να έχει σημειώσει ούτε ένα γκολ.

Σάλκε - Ολυμπιακός: Σε όλα της τα παιχνίδια στον όμιλο, η Σάλκε έχει σημειώσει από δύο γκολ, αν και το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκεται σε κρίση με πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Ο Ολυμπιακός έχει 4/4 over και 4/4 goal/goal και το πιο πιθανό είναι να σκοράρει επίσης γκολ και στην Γερμανία.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση