» » » » » » Preview Primera Division: ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Primera Division: ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 9-4-7
ΠΕΡΥΣΙ: ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ 0-0

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Πολύ καλή εμφάνιση για τους βάσκους, που επικράτησαν δίκαια της Ράγιο εντός έδρας με 4-0. Ο Βέλα έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του στο μέσα σε λιγότερο από 2 λεπτά (31’-32’), ενώ από ένα σημείωσαν στην επανάληψη οι Μίκελ Γκονζάλες (61’), Κάστρο (77’). 2η συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Μοντανιέ, που ανέβηκε στην 9η θέση με 16 βαθμούς, τρεις μακριά από την 6άδα. Τα 5 τελευταία εντός ήταν no goal, 4 από αυτά under. Εκτός ο τερματοφύλακας Μπράβο (6 συμμ.), ο αμυντικός Κανταμούρο (8 συμμ.) και οι μέσοι Μπεργκάρα (11 συμμ.), Θουρουτούθα (5 συμμ./1 γκ.), Ελουστόντο (2 συμμ.).


ΕΝΤΟΣ: 4-0-2
ΓΚΟΛ: 10-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2


ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα για την Οσασούνα που πήρε τον εντός έδρας βαθμό από τη Μάλαγα με 0-0. Μοιρασμένο το παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να μην είναι σε καλή μέρα και την Οσασούνα να μένει για 2ο παιχνίδι αήττητη, κρατώντας το μηδέν και στις 2 περιπτώσεις. Έχει τη χειρότερη επίθεση στην Πριμέρα (11) και αυτό της έχει στοιχίσει και βαθμολογικά, αφού βρίσκεται 19η με 9 μόλις βαθμούς σε 12 αγώνες. Μόλις μια νίκη στα 7 τελευταία. Πολύ αδύναμη εκτός έδρας, μετρούσε πέντε σερί ήττες πριν την πρόσφατη νίκη εκτός με την Εσπανιόλ. Τα 6 από τα 7 τελευταία ήταν no goal. Επιστρέφει ο πολύτιμος μεσοεπιθετικός Αρμεντέρος (8 συμμ./2 γκ./2 ασίστ). Παραμένουν εκτός οι μέσοι Πουνιάλ (6 συμμ.), Σογιαέι (2 συμμ.) και ο επιθετικός Νίνο (8 συμμ./1 γκ.).

ΕΚΤΟΣ: 1-0-5
ΓΚΟΛ: 5-11
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: Σαφώς σε καλύτερη μοίρα η Σοσιεδάδ, αλλά και η Οσασούνα δείχνει ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά και προσπαθεί απεγνωσμένα να καλύψει το χαμένο έδαφος. Αρχική επιλογή το under (1.72 Expekt), κυρίως γιατί η Οσασούνα δεν έχει τα αμυντικά χάλια της Ράγιο και είναι κομματάκι πιο σφιχτή, και σε δεύτερη μοίρα ο άσος (1.85 Βwin).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση