» » » » » Preview Bundesliga: ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Bundesliga: ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 11-12-20
ΠΕΡΥΣΙ:

ΦΟΡΤΟΥΝΑ  ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ: Έχασε σπουδαία ευκαιρία να φύγει με τους τρεις βαθμούς από τη Βρέμη, αλλά η Φορτούνα δεν κατάφερε, μένοντας για 7ο παιχνίδι χωρίς νίκη (0-2-5). Προηγήθηκε στο 10’ με το εύστοχο πέναλτι του Λάνγκενεκε, αλλά ισοφαρίστηκε στο 51’. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και πίεσαν, καταφέρνοντας να πετύχουν και δεύτερο τέρμα (82’), αν και έπαιζαν με 10 από το 77’. Κατηφόρισε έτσι στη 18η θέση με 11 βαθμούς και 2 μόλις νίκες σε 12 αγωνιστικές. Παραμένει χωρίς εντός έδρας τρίποντο μετά από 6 αγώνες. Ενδεικτικό ότι έχει μαζέψει τους 7 από τους 11 βαθμούς της στα εκτός. Τα προβλήματα δε λείπουν ούτε σήμερα για το Μάιερ, που πιθανότατα δε θα έχει και πάλι τους Μαλεζά (Α, 7 συμμ.), Φινκ (Μ, 9 συμμ./1 γκ.), Σαχίν (Ε, 10 συμμ./4 γκ.).


ΕΝΤΟΣ: 0-4-2
ΓΚΟΛ: 4-12
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-1-4


ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοση του, το Αμβούργο κατάφερε να πάρει τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μάιντς με 1-0. Το γκολ ο Σον στο 63’. Σαφώς βελτιωμένη η εικόνα από το κάκιστο ξεκίνημα και πλέον ισοβαθμεί με το 6ο Αννόβερο στους 17, μπαίνοντας και αυτό στο κόλπο για τις ευρωπαϊκές θέσεις. Αήττητη στα 4 τελευταία εκτός (2-2-0), έχοντας κρατήσει το μηδέν σε 3 από αυτά. Αήττητη και στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις με τη Φορτούνα (η τελευταία το ’95), οι 4 πιο πρόσφατες γκολ-γκολ. Επιστρέφει από τιμωρία ο αμυντικός Σάρνερ (2 συμμ.). Αμφίβολος οι μέσοι Ιλίσεβιτς (5 συμμ./1 γκ.). Εκτός οι μέσοι Σάλα (5 συμμ.), Λαμ (1 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 2-2-2
ΓΚΟΛ: 5-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Φορτούνα πάει από το κακό στο χειρότερο, αλλά και το Αμβούργο δε πείθει. Θα πάμε με τα λίγα γκολ, αφού περιμένουμε συντηρητικό παιχνίδι από δύο ομάδες που δε φημίζονται για το επιθετικό τους ποδόσφαιρο. Under στο 1.85 (BetVictor).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση