» » » » » » » Στοίχημα Serie A: Κατάνια - Μίλαν

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Στοίχημα Serie A: Κατάνια - Μίλαν
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 2006): 1-7-6
ΠΕΡΥΣΙ: ΚΑΤΑΝΙΑ-ΜΙΛΑΝ 1-1

ΚΑΤΑΝΙΑ: Δεν ήταν καλή στο μεγάλο ντέρμπι της Σικελίας κόντρα στην Παλέρμο και γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 1-3. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 0-3 στο 60’, με τον Λόντι να μειώνει στο 71’. Έμεινε σταθερά στην 8η θέση, αλλά απομακρύνθηκε από την 5άδα 7 βαθμούς. Εξαιρετική φέτος στα εντός έδρας: σε 7 παιχνίδια μετράει 5 νίκες, 1 ισοπαλία με τη Νάπολι και η μοναδική ήττα ήρθε από τη Γιουβέντους (0-1), με διαιτητική σφαγή που προκάλεσε και σάλο στην Ιταλία. Οι 8 από τις 10 τελευταίες αναμετρήσεις με τη Μίλαν ήταν under, την οποία έχει κερδίσει μόλις μια φορά τα τελευταία χρόνια και αυτή στο κύπελλο. No goal τα 4 από 6 εντός. Την Τρίτη υποδέχεται την Τσιταντέλα για το κύπελλο.


ΕΝΤΟΣ: 5-1-1
ΓΚΟΛ: 13-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1


ΜΙΛΑΝ: Ντέρμπι από τα παλιά ο αγώνας με τη Γιουβέντους, στον οποίο η Μίλαν απέδειξε ότι είναι εφτάψυχη. Το πέναλτι του Ρομπίνιο στο 31’ έδωσε το προβάδισμα, το οποίο κράτησαν ως το τέλος, αν και η Γιουβέντους είχε κάποιες καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσει. Σημαντική ανάταση στο ψυχολογικό κομμάτι, αφού η ομάδα του Αλέγκρι χρειάζεται συνέχεια με τέτοιες εμφανίσεις για να θεωρείται ξανά ανταγωνιστική και να πλησιάσει τις ευρωπαϊκές θέσεις. Αήττητη στο πρωτάθλημα από την Κατάνια στις 12 τελευταίες αναμετρήσεις τους (6-6-0). Μόλις μία νίκη φέτος μακριά από το Μιλάνο, ενώ και τα 6 εκτός ήταν γκολ-γκολ. Την Τρίτη υποδέχεται τη Ζενίτ.

ΕΚΤΟΣ: 1-3-2
ΓΚΟΛ: 11-11
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Εξαιρετική η Κατάνια εντός, ανεβασμένη η Μίλαν μετά από τη νίκη στο ντέρμπι. Με τις πολύ καλές μονάδες που διαθέτουν αμφότερες μεσοεπιθετικά, περιμένουμε γκολ και από τους δύο. Γκολ-γκολ στο 1.80 (GoalBet).



About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση