» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος Primera Liga: ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Προγνωστικά στοιχήματος Primera Liga: ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 7-5-9
ΠΕΡΥΣΙ: ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΡΑΓΙΟ 4-0

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Πριν καλά-καλά ξεκινήσει ο αγώνας βρέθηκε μπροστά στο σκορ με τον Βέλα (47’’!!), η Μάλαγα ισοφάρισε στο 37', αλλά ήταν γενικά σε κακή μέρα και έτσι οι Βάσκοι βρήκαν τον τρόπο να πάρουν το πρώτο φετινό τους διπλό με το γκολ του Χάβι Πριέτο στο 59'. Προερχόταν από 4 παιχνίδια χωρίς νίκη (0-2-2), αλλά γενικά αδίκησε τον εαυτό της σχεδόν σε όλα, κάτι που το έχει πληρώσει παραμένοντας αρκετά χαμηλά στην κατηγορία (14η μετά τα χθεσινά, 3 πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού). 4 στα 6 under τελευταία Τρεις νίκες και μία ισοπαλία τα τελευταία 10 χρόνια κόντρα στη Βαγιεκάνο. Αμφίβολοι οι μέσοι Μπεργκάρα (10 συμμ.), Θουρουτούθα (4 συμμ./1 γκ.) και ο επιθετικός Βέλα (11 συμμ./3 γκ./2 ασίστ). Σίγουρα εκτός ο αμυντικός Κανταμούρο (1 συμμ.) και ο μέσος Ελουστόντο (2 συμμ.).


ΕΝΤΟΣ: 3-0-2
ΓΚΟΛ: 6-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2


ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο πρώτο ημίχρονο στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Θέλτα, πέτυχε μεγάλη ανατροπή στην επανάληψη κερδίζοντας τελικά με 3-2 με τα γκολ των Λέο Μπαπτιστάο (59'), Τίτο (72') και Πίτι (82' πεν.), εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε από το 40’. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Ράγιο που την κρατάνε ακόμα ψηλά στη βαθμολογία, αν και υποχώρησε στην 8η θέση μετά τα χθεσινά αποτελέσματα. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι σαφώς καλύτερα αν είχε καλύτερη λειτουργία ανασταλτικά, αφού διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της Πριμέρα (25). Μοναδική απουσία ο αμυντικός Ρόντρι (3 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 2-0-3
ΓΚΟΛ: 10-15
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2

Προγνωστικά στοιχήματος: Θεωρούμε καλύτερη ομάδα τη Σοσιεδάδ, που κανονικά θα έπρεπε να βρίσκεται σε καλύτερη θέση. Δεν είναι κακή ομάδα η Ράγιο, αλλά με κακή προϊστορία και δεχόμενη 3 γκολ/αγώνα στα εκτός δύσκολα να κερδίζει. Άσος στο 1.90 (Expekt).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση