» » » » » » » Παμε στοιχημα Serie A: ΡΟΜΑ - ΤΟΡΙΝΟ

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Παμε στοιχημα Serie A: ΡΟΜΑ - ΤΟΡΙΝΟ
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 12-6-2

ΡΟΜΑ: Αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο μεγάλο ντέρμπι της Ρώμης με τη Λάτσιο με τον Λαμέλα, έβγαλε και πάλι το κακό της προφίλ στην άμυνα και βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με 1-2 (35', 43'), ενώ έμεινε και 10 στο 45+2 όταν αποβλήθηκε ο Ντε Ρόσι για χτύπημα εκτός φάσης. Στην επανάληψη η Λάτσιο πέτυχε νωρίς το 3-1 και το μόνο που κατάφερε η Ρόμα ήταν να μειώσει με τον Πιάνιτς στο 86'. Πέντε σερί γκολ-γκολ και over 4.5 για τους Ρωμαίους που έχουν τη δεύτερη χειρότερη άμυνα (23) αλλά και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση. Της λείπει η αυτοσυγκέντρωση και της έχει στοιχίσει σε πολλά παιχνίδια φέτος και πλέον απέχει 5 βαθμούς από την 6άδα. Μετράει τρεις ήττες στα 4 τελευταία και φυσικά το κλίμα δεν είναι καλό στην ομάδα. Τιμωρημένοι ο αμυντικός Μπουρντίσο (7 συμμ.) και οι μέσοι Ντε Ρόσι (8 συμμ./1 ασίστ), Ταχτσίδης (9 συμμ./1 ασίστ). Εκτός ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Λόμποντ, ενώ αμφίβολος δίνεται ο βασικός Στεκέλενμπουργκ (9 συμμ.). Σε αυτή την περίπτωση θα συνεχίσει ο ουρουγουανός Γκοϊκοετσέα (3 συμμ.).


ΕΝΤΟΣ: 2-2-2
ΓΚΟΛ: 13-10
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3


ΤΟΡΙΝΟ: Σημαντικό τρίποντο για την Τορίνο που πήρε τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μπολόνια με 1-0 με γκολ του Ντ' Αμπρόσιο στο 66'. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και έκανε απλά ότι χρειάστηκε για να πάρει τους τρεις βαθμούς που την ανέβασαν προσωρινά στη 12η θέση με τη σχετική ασφάλεια των 4 βαθμών πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Παραμένει αήττητη φέτος εκτός έδρας (έχει περισσότερους βαθμούς από τα εντός, 8 έναντι 6), αν και τα 5 από τα έξι έληξαν ισόπαλα,  και ελπίζει η Ρόμα να βρεθεί και πάλι σε κακή βραδιά για να διευρύνει το αήττητο των 3 αγωνιστικών (1-2-0). Μόλις μια ήττα στα 5 τελευταία. Μαζί με τη Φιορεντίνα έχει τη 2η καλύτερη άμυνα στην κατηγορία (10). Αμφίβολοι ο αμυντικός Ογκμπόνα (7 συμμ.) και ο μέσος Σούκιου.

ΕΚΤΟΣ: 1-5-0
ΓΚΟΛ: 8-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1

ΠΡΟΤΑΣΗ παμε στοιχημα: Δε θα έχει εύκολο έργο η Ρόμα, που πρέπει να παίξει πιο οργανωμένα στην άμυνα για να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Η Τορίνο δε δέχεται πολλά γκολ και μας δίνει κίνητρο να παίξουμε το under σε τιμές αουτσάιντερ.
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση