» » » » » » » Προβλέψεις στοιχήματος Premier League: ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΣΤΟΟΥΚ

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Προβλέψεις στοιχήματος Premier League: ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΣΤΟΟΥΚ
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 19-9-20

ΓΟΥΕΣΤ  ΧΑΜ: Δεν φάνηκε να νιώθει απειλή από τη Νιούκαστλ, έλεγξε το παιχνίδι και σκόραρε με τον Νόλαν στο 38', γκολ που ήταν αρκετό για να της δώσει σπουδαία εκτός έδρας νίκη. Δεύτερο παιχνίδι αήττητη, χωρίς να δεχτεί γκολ (0-0 με Μαν. Σίτι το προηγούμενο). Ευνοήθηκε πολύ από τα προχθεσινά αποτελέσματα και την ήττα της Φούλαμ χθες και έμεινε αρκετά ψηλά στη βαθμολογία για (7η, 18 βαθμούς). Έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στην Πρέμιερ (11). Εκτός ο αμυντικός ΜακΚάρτνεϊ (8 συμμ./2 ασίστ), οι μέσοι Τζάρβις (9 συμμ./1 γκ.). Μπεναγιούν (6 συμμ./1 γκ.), Μάθιου Τέιλορ (5 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Ντιαρά (1 συμμ.), Κόλισον και ο επιθετικός Βαζ Τε (7 συμμ./1 γκ./2 ασίστ).


ΕΝΤΟΣ: 3-2-1
ΓΚΟΛ: 10-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2


ΣΤΟΟΥΚ: Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοση της πήρε δίκαια την εντός έδρας νίκη, επικρατώντας της ΚΠΡ με γκολ του Άνταμ στο 52'. Παρέμεινε αήττητη εντός έδρας (2-3-0), αν και προερχόταν από 4 παιχνίδια χωρίς νίκη (0-2-2), έχοντας σκοράρει μόνο σε ένα από αυτά. Συνεχίζει να μην έχει διπλό στην Πρέμιερ φέτος. Μαζί με τη Σίτι έχει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία (9). Εκτός ο αμυντικός Γουίλσον (9 συμμ.), οι μέσοι Άνταμ (9 συμμ./1 γκ.), Ντέλαπ (1 συμμ.) και οι επιθετικοί Γουόλτερς (11 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και Όουεν (4 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 0-3-3
ΓΚΟΛ: 5-9
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

Προβλέψεις στοιχήματος: Πώς να μπει γκολ στην αναμέτρηση με τις δύο καλύτερες άμυνες στην κατηγορία. Η Γουέστ Χαμ θα είναι πιο ανεβασμένη μετά τα δύο θετικά αποτελέσματα κόντρα σε δύο δυνατούς αντιπάλους, ενώ η Στόουκ αδικείται από τα προηγούμενα αρνητικά αποτελέσματα. Under στο 1.75 (Bwin).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση