» » » » » Preview Ligue 1: ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Ligue 1: ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (2006): 5-2-5
ΠΕΡΥΣΙ: ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ 1-0

ΣΕΝΤ  ΕΤΙΕΝ: Μπήκε πολύ δυνατά στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Εβιάν και προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με δύο γκολ του εξτρέμ Γκραντέλ (10’, 28’), αλλά στην επανάληψη «έκατσε» και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 80’ Έχασε μέσα από τα χέρια της την ευκαιρία για 4η διαδοχική νίκη και με τον ένα βαθμό είδε τη διαφορά να αυξάνεται στους 3 από την κορυφή, αλλά αυτό δεν πρέπει να στεναχωρεί ιδιαίτερα τον Γκαλτιέ, που είδε την ομάδα του να παραμένει αήττητη για 8η αγωνιστική (10 αγώνες συνολικά, 2 Λιγκ Καπ) και να βγάζει εικόνα σοβαρής και καλοδουλεμένης ομάδας, εχέγγυο για καλύτερα πράγματα στη συνέχεια. Μαζί με τη Λυόν, έχει τη 2η καλύτερη επίθεση στην κατηγορία, με μπροστάρη τον Ομπαμεγιάνγκ που έχει φτάσει τα 8 γκολ. Η πολύ καλή φετινή πορεία στηρίζεται κατά πολύ όμως και στην άμυνα, με τους στεφανουά να έχουν την καλύτερη επίδοση μέχρι στιγμής ανασταλτικά (10, όσα και Μπορντό, ΠΣΖ). Δεν έχει δεχτεί γκολ και στις 4 εντός έδρας νίκες της. Αήττητη από τη Βαλενσιέν στις 4 τελευταίες συναντήσεις τους (2-2-0). Χωρίς προβλήματα απόψε.


ΕΝΤΟΣ: 4-1-2
ΓΚΟΛ: 13-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-2-0


ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ: Υποδέχθηκε τη Μονπελιέ των χιλίων προβλημάτων, αλλά βρέθηκε να χάνει στο 15’, ισοφάρισε με τον Πουζόλ στο 39’ και παρότι έπαιξε για 35 λεπτά με παίχτη παραπάνω δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή, μένοντας στο 1-1. Τρίτο ματς χωρίς ήττα για τη Βαλενσιέν, που διαθέτει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα και αυτό είναι που την έχει φέρει άλλωστε και τόσο ψηλά στη βαθμολογία, 6η αλλά μόλις 3 βαθμούς απόσταση από την κορυφή (ισοβαθμεί με τη Σεντ Ετιέν στους 22). Τιμωρημένος ο έμπειρος δεξιός μπακ Ντουκουρτιού (13 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 2-1-3
ΓΚΟΛ: 10-11
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δύο πολύ ανεβασμένες ομάδες με επιθετικές αρετές. Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα μικρότερο το over, οπότε οι τιμές γύρω στο 1.90 (Interwetten) με ικανοποιούν πλήρως.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση