» » » » Προγνωστικά Primera Division: Οσασούνα - Ραγιο Βαγιεκάνο

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Προγνωστικά Primera Division: Οσασούνα - Ραγιο Βαγιεκάνο
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1993): 4-6-5
ΠΕΡΥΣΙ: ΟΣΑΣΟΥΝΑ

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Με αρκετούς βασικούς στη σύνθεσή της, πήρε την πρόκριση στο κύπελλο κερδίζοντας εντός έδρας τη Χιχόν με 2-0, σκοράροντας τα μέσα σε 6 λεπτά (Γιορέντε 70’, Ρουμπέν 76’, α’ αγώνας 0-1). Στο πρωτάθλημα προέρχεται από 2ο συνεχόμενο 0-0, αυτή τη φορά εκτός έδρας κόντρα στη Σοσιεδάδ. Ελαφρώς ανεβασμένη η Οσασούνα στα τελευταία τρία (τέσσερα μαζί με το κύπελλο), όπου έχει παραμείνει αήττητη (1-2-0) και μάλιστα χωρίς να παραβιαστεί η εστία της (3-0 τα γκολ). Φυσικά ανάλογη πορεία να θέλει να βελτιώσει τη θέση της, αφού προς το παρόν βρίσκεται προτελευταία με 10 μόλις βαθμούς και επιπλέον στα προηγούμενα παιχνίδια της ήταν (λίαν επιεικώς) τραγική. Έχει τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία (10), αλλά και μια από τις καλύτερες άμυνες (15). No goal τα 7 τελευταία με τη Ράγιο, τα 6 under. Εκτός οι μέσοι Πουνιάλ (6 συμμ.), Σογιαέι (2 συμμ.) και ο επιθετικός Νίνο (8 συμμ./1 γκ.).


ΕΝΤΟΣ: 1-3-2
ΓΚΟΛ: 6-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2


ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της στο ματς κυπέλλου την Τρίτη κόντρα στη Λας Πάλμας (Σεγούντα), έπρεπε να ανατρέψει το εις βάρος της 0-1 του πρώτου αγώνα, αλλά αποκλείστηκε μένοντας τελικά στο 0-0, παίζοντας με 10 από το 68’, λόγω της αποβολής του Ρουμπέν. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από σημαντική εντός έδρας επιτυχία κόντρα στη Μαγιόρκα, της οποίας επικράτησε με 2-0, χάρη στα γκολ των Λέο Μπαπτιστάο, Ντελίμπασιτς στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης (87’, 90’). Το πιο σημαντικό για την ομάδα του Χέμεθ στα δύο τελευταία, είναι ότι η Ράγιο κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, κάτι που αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα της ομάδας, έχοντας μέχρι στιγμής τη χειρότερη άμυνα στην Πριμέρα (29). Η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα είχε σαν αποτέλεσμα η Ράγιο να ανέβει στην 8η θέση, ένα βαθμό πίσω από την 6η Λεβάντε. Πέρυσι, είχε συντρίψει εντός έδρας την Οσασούνα με 6-0. Μετράει 4 ήττες στις 5 τελευταίες εξόδους της, ενώ και τα 6 εκτός ήταν over. Συνεχίζει εκτός ο κεντρικός αμυντικός Ρόντρι (4 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 2-0-4
ΓΚΟΛ: 10-19
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2

ΠΡΟΤΑΣΗ προγνωστικά: Προβληματίζει η σημερινή αναμέτρηση. Αν και παρουσιάζουν βελτιωμένες άμυνες και των δύο (στα τελευταία τουλάχιστον) και πάλι περιμένουμε γκολ – αλλά όχι πολλά (2-3 γκολ 1.95, MyBet).


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση