» » » » » » Στοίχημα στη Serie A: Πολλά γκολ στο ντέρμπι Μίλαν-Γιουβέντους

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 


Στοίχημα στη Serie A: Πολλά γκολ στο ντέρμπι Μίλαν-Γιουβέντους
16:00 ΤΟΡΙΝΟ  – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1995): 4-4-10

ΤΟΡΙΝΟ: Άντεξε μέχρι το 70’ κόντρα στη Ρόμα στο Ολίμπικο, αλλά εκεί δόθηκε εις βάρος της ανύπαρκτο πέναλτι, με αποτέλεσμα να την αποσυντονίσει και να δεχτεί και δεύτερο στο 86’. Έχει από τις καλύτερες άμυνες, αλλά και από τις χειρότερες επιθέσεις. Μετράει μία μόνο νίκη στα 8 τελευταία και βρίσκεται δικαιολογημένα μόλις τρεις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Μόλις μία νίκη στις 10 τελευταίες συναντήσεις της με τη Φιορεντίνα. Την Τετάρτη παίζει στο κύπελλο με τη Σιένα εκτός έδρας. Εκτός ο μέσος Μπάκιτς. Αμφίβολοι ο μέσος Σούκιου και ο επιθετικός Μεγκιορίνι (11 συμμ.).


ΕΝΤΟΣ: 2-1-3
ΓΚΟΛ: 5-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Για δεύτερο παιχνίδι αγωνίστηκε χωρίς τον Γιόβετιτς και όπως στο παιχνίδι με τη Μίλαν απέδειξε ότι αποτελεί εξαιρετική ομάδα και χωρίς αυτόν. Προηγήθηκε με τον Ροντρίγκεζ στο 5’, αλλά η φιλοξενούμενη Αταλάντα ισοφάρισε στο 32’. Από εκεί ανέλαβε ο Ακουιλάνι, ο οποίος με δύο γκολ στο 42’ και 45’+2 έδωσε σαφή προβάδισμα στην ομάδα του, με τον Τόνι να σφραγίζει τη νίκη με 4ο γκολ στο 49’. Πέμπτη συνεχόμενη νίκη, 7ο παιχνίδι αήττητη, και πλέον βρίσκεται στη 3η θέση, 1 μόλις βαθμό πίσω από τη 2η Ίντερ. Την Τετάρτη υποδέχεται τη Γιούβε Στάμπια για το κύπελλο. Αν και έχει τη 2η καλύτερη άμυνα στην κατηγορία, έχει δεχτεί γκολ και στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Τιμωρημένος ο μέσος Νταβίντ Πιζάρο (11 συμμ./1 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός Καμπορέζε. Αμφίβολος ο επιθετικός ΕΛ Χαμνταουί (8 συμμ./1 γκ.). Δεν είναι 100% έτοιμος ο Γιόβετιτς και ο Μοντέλα ίσως αποφασίσει να τον ξεκουράσει.

ΕΚΤΟΣ: 2-2-2
ΓΚΟΛ: 8-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 5-0-0

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα : Σκληροτράχηλη ομάδα η Τορίνο, αλλά στη φόρμα που βρίσκονται οι «βιόλα» δύσκολα να τους κοντράρουμε. Διπλό στο 2.40 (MyBet).



16:00 ΠΕΣΚΑΡΑ  – ΡΟΜΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: -

ΠΕΣΚΑΡΑ: Βρέθηκε πίσω στο σκορ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Πεσκάρα στο 31’ και στο 45’ ο Βούκουσιτς αστόχησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια αστοχώντας σε πέναλτι. Η συνέχεια δεν ήταν καλή, επηρεάστηκαν ψυχολογικά και δεν απέφυγαν τελικά την ήττα. Με μια νίκη και 5 ήττες στα 7 τελευταία ήταν λογικό να χρεωθεί την πορεία ο Στρόπα, ο οποίος τελικά αποχώρησε από τον πάγκο της ομάδας. Στη θέση του ο Μπεργκόντι, χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία (πρώην Μόντενα). Εκτός επικίνδυνης ζώνης πλέον, δύο βαθμούς πάνω από την τελευταία Τζένοα, ισοβαθμώντας με Παλέρμο, Μπολόνια, Κιέβο στους 11. Έχει και τη 2η χειρότερη άμυνα, αλλά και τη χειρότερη επίθεση. Τιμωρημένοι οι αμυντικοί Ζανόν (11 συμμ./1 ασίστ), Καπουάνο (8 συμμ.) και ο μέσος Κασκιόνε (12 συμμ./1 γκ.). Εκτός ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Σαβελόνι, οι μέσοι Μπλάζι (6 συμμ.), Κολούτσι (9 συμμ./2 ασίστ) και ο επιθετικός Κιαρέτι. Αμφίβολοι οι αμυντικοί Τερλίτσι (3 συμμ.), Κρεσέντσι και οι μέσοι Βάις (10 συμμ./3 γκ.), Μπρούγκμαν.

ΕΝΤΟΣ: 2-1-4
ΓΚΟΛ: 6-15
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΡΟΜΑ: Τα βρήκε σκούρα κόντρα στο Τορίνο στο Ολίμπικο στο πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη με τη βοήθεια της διαιτησίας πήρε ανύπαρκτο πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Οσβάλντο (71’) και πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο 86’ με τον Πιάνιτς. Με τη νίκη της παρέμεινε κοντά στην 5άδα, πέντε βαθμούς πίσω από τη Λάτσιο. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση στη Σέριε Α (30), αλλά και μια από τις χειρότερες άμυνες (23), έχει κρατήσει το μηδέν μόλις σε τρεις αγώνες φέτος. Τιμωρημένος ο μέσος Ντε Ρόσι (8 συμμ./1 ασίστ). Σίγουρα εκτός ο επιθετικός Λαμέλα (12 συμμ./8 γκ./1 ασίστ). Αμφίβολοι ο τερματοφύλακας Στεκέλενμπουργκ (9 συμμ.), οι αμυντικοί Ντόντο (2 συμμ.), Μπουρντίσο (7 συμμ.), Μαρκίνιος (9 συμμ.), Ρομανιόλι και ο μέσος Ταντέι (3 συμμ.). Βασικός αναμένεται ο Ταχτσίδης που ξεπέρασε πρόβλημα τραυματισμού.

ΕΚΤΟΣ: 3-0-3
ΓΚΟΛ: 15-13
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δε γνωρίζουμε σε ποιο βαθμό θα επηρεάσει θετικά ή καθόλου η αλλαγή στον πάγκο της Πεσκάρα. Θαύματα πάντως δε γίνονται και τη δεδομένη στιγμή η Ρόμα δείχνει πιο ικανή για τη νίκη. Διπλό στο 1.60 (sportingbet.gr).


16:00 ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΤΖΕΝΟΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1993): 7-3-6
ΠΕΡΥΣΙ: ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΤΖΕΝΟΑ

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Βρήκε απέναντι της την πολύ φορμαρισμένη Φιορεντίνα η οποία καθάρισε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο σημειώνοντας τρία τέρματα, με την Αταλάντα να ισοφαρίζει προσωρινά στο 32’ με τον Μποναβεντούρα. Στην αρχή της επανάληψης δέχτηκε και 4ο τέρμα, ενώ από τις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έπαιζε με 10 λόγω της αποβολής του μέσου Σιγκαρίνι. Τερμάτισε έτσι ένα αήττητο σερί 5 αγωνιστικών (4 -1-0), αλλά παρά την ήττα βρίσκεται ακόμα ψηλά στη βαθμολογία και θα μπορούσε να είναι στην 6η θέση αν δεν είχε την τιμωρία των δύο βαθμών. Οι 7 τελευταίες αναμετρήσεις με την Τζένοα εντός έδρας ήταν under. Τιμωρημένος ο μέσος Σιγκαρίνι (12 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Εκτός οι αμυντικοί Μπελίνι (5 συμμ.), Καπέλι και οι μέσοι Μπιοντίνι (6 συμμ.), Φερέιρα Πίντο.

ΕΝΤΟΣ: 4-0-2
ΓΚΟΛ: 8-9
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΤΖΕΝΟΑ: 6η συνεχόμενη ήττα για την Τζένοα, που έχασε στο μεγάλο ντέρμπι της Γένοβας από τη συμπολίτισσα Σαμπντόρια με 1-3. Στο ημίχρονο βρέθηκε να χάνει με 0-2 (16’, 36’ αυτ. Μπόβο), ο Ιμόμπιλε μείωσε στο 73’ με την Τζένοα να δείχνει σημεία ζωής, αλλά προς το τέλος δέχτηκε και τρίτο τέρμα (88’). 5 στις 5 ήττες από τη στιγμή που ανέλαβε ο Ντελνέρι, με την ομάδα του να πιάνει πάτο για τα καλά, με 9 βαθμούς. Εκτός οι αμυντικοί Αντονέλι (13 συμμ./3 ασίστ), Φερονέτι (2 συμμ.), ο μέσος Ανσέλμο (3 συμμ.) και οι επιθετικοί Χορκέρα (8 συμμ./2 ασίστ), Πισιτέλα (3 συμμ.). Αμφίβολοι ο μέσος Ρόσι (2 συμμ.) και ο επιθετικός Γιάνκοβιτς (10 συμμ./2 γκ.). Ιμόμπιλε και Μποριέλο οι μόνες λύσεις της στην επίθεση.

ΕΚΤΟΣ: 1-1-4
ΓΚΟΛ: 4-8
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-0-5

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δε φαίνεται φως στο τούνελ για τη Τζένοα, που μαστίζεται από απουσίες, ατυχία και κάκιστη ψυχολογία. Ευκαιρία για τη σοβαρή εντός έδρας Αταλάντα να φτάσει σε ακόμα μία νίκη. Άσος στο 1.83 (Sportingbet.gr).



21:45 ΜΙΛΑΝ  – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1993): 13-14-15
ΠΕΡΥΣΙ: ΜΙΛΑΝ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1-1

ΜΙΛΑΝ: Διπρόσωπη στο παιχνίδι με τη Νάπολι. Αδιάφορη στο πρώτο μέρος βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο Σαν Πάολο, σαφώς καλύτερη στην επανάληψη, με τον φορμαρισμένο Ελ Σααράουι να σκοράρει δύο τέρματα (44’, 83’) και να εξασφαλίζει το βαθμό της ισοπαλίας για την ομάδα του. Μετράει μόλις μία νίκη στα 4 τελευταία στο πρωτάθλημα και συνεχίζει να βρίσκεται στο μέσο του πίνακα, 8 βαθμούς μακριά από τις ευρωπαϊκές θέσεις. Τουλάχιστον δείχνει καλύτερο πρόσωπο στην Ευρώπη, όπου εξασφάλισε την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, επικρατώντας εκτός έδρας της Άντερλεχτ με 3-1. Ο Ελ Σααράουι σκόραρε και πάλι (47’), ο Μεξές έβαλε απίστευτο ψαλιδάκι έξω από την περιοχή στο 71’ (ίσως και καλύτερο από του Ιμπραΐμοβιτς με τη Σουηδία την προηγούμενη εβδομάδα), αλλά οι Βέλγοι που έπαιζαν με 10 από το 70’ κατάφεραν να μειώσουν 8’ αργότερα. Ο Πάτο στις καθυστερήσεις εξασφάλισε την πρόκριση με τρίτο τέρμα. Γκολ-γκολ τα 6 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, 5 από αυτά Over. Σοβαρά τα αμυντικά προβλήματα και είναι οφθαλμοφανές ότι της λείπει ο ηγέτης στην άμυνα. Δεν έχει κερδίσει τη Γιούβε στα 4 τελευταία (2-2-0). Αμφίβολοι οι αμυντικοί Μεξές (7 συμμ./1 ασίστ), Μεσμπά (1 συμμ.) και οι μέσοι Μουντάρι, Στράσερ. Σίγουρα εκτός οι αμυντικοί Μπονέρα (9 συμμ.), Αμπάτε (9 συμμ./2 ασίστ), Αντονίνι (5 συμμ.), Βιλά, ο μέσος Αμπροσίνι (7 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Πάτο (4 συμμ./1 ασίστ).

ΕΝΤΟΣ: 3-0-4
ΓΚΟΛ: 9-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Με το μυαλό στον «τελικό» με την Τσέλσι και χωρίς τον Πίρλο, η Γιουβέντους παραχώρησε λευκή ισοπαλία στη Λάτσιο στο Τορίνο. Με τη γκέλα της Ίντερ τουλάχιστον διατηρήθηκε η διαφορά των 4 βαθμών. Την Τρίτη χρειαζόταν οπωσδήποτε τη νίκη για να διατηρήσει στο ακέραιο τις ελπίδες της για πρόκριση και το κατάφερε επικρατώντας τελικά με 3-0 στο Τορίνο. Πήρε το προβάδισμα με τον Κουλιαρέλα στο 38’, αν και οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες καλές φάσεις νωρίτερα. Πήρε τον έλεγχο στην επανάληψη και εδραίωσε τη νίκη της με τα γκολ των Βιντάλ (61’), Τζιοβίνκο (90΄). Έχει την καλύτερη άμυνα στη Σέριε Α και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση (29). Αμφίβολος ο κεντρικός αμυντικός Κιελίνι (11 συμμ./1 ασίστ).

ΕΚΤΟΣ: 5-1-0
ΓΚΟΛ: 16-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ανύπαρκτη αμυντικά η Μίλαν, η Γιούβε από την άλλη δεν έχει πλέον την άμυνα μπετόν-αρμέ, ενώ διαθέτει και πολλές λύσεις στο σκοράρισμα. Over στο 1.87 (Goalbet.com).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση