» » » » » » Πάμε στοίχημα Primera Liga:Με την πλάτη στον τοίχο η Λα Κορούνια


Πάμε στοίχημα Primera Liga:Με την πλάτη στον τοίχο η Λα Κορούνια
21:00 ΛΑ  ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1993): 11-11-10
ΠΕΡΥΣΙ: ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ 1-1

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Σαν να μην κατέβηκε στο γήπεδο η Λα Κορούνια την προηγούμενη εβδομάδα στο Καλντερόν, όπου η Ατλέτικο την συνέτριψε με 0-6. Τα σχόλια περισσεύουν για τους Γαλιθιάνους, που μετράνε μόλις μία νίκη σε 14 αγωνιστικές και έχουν πιάσει για τα καλά πάτο. Το καλό είναι και οι υπόλοιπες ομάδες που κινδυνεύουν δεν έχουν δείξει τίποτα καλύτερο και με μια νίκη σήμερα μπορεί να βρεθεί ξανά εκτός επικίνδυνης ζώνης. Καυτό αναμένεται απόψε το Ριαθόρ με τους οπαδούς να καλούν τους παίχτες της ομάδας να σταθούν αντάξιοι στο όνομα της ομάδας. Επιπλέον θετικό ότι επιστρέφουν Πίτσι και Ολιβέιρα, δίνοντας ανάσες στον Ρίκι που τραβάει κουπί μόνος του το τελευταίο διάστημα. Έχει τη χειρότερη άμυνα της Πριμέρα (37), έχοντας κρατήσει το μηδέν μόλις σε ένα αγώνα. Τα 5 από τα 7 εντός στο πρωτάθλημα πάντως ήταν under. Μοναδική απουσία ο μέσος Σαούλ.



ΕΝΤΟΣ: 2-1-4
ΓΚΟΛ: 10-13
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-1-4

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Κόντραρε στα ίσια τη «βασίλισσα» στο Θορίγια και βρέθηκε δύο φορές μπροστά στο σκορ με τα γκολ του Μανούτσο Γκονσάλβες στο 7’ και 22’. Η ατομική ποιότητα όμως των παιχτών της Ρεάλ έκανε τη διαφορά, ισοφαρίζοντας και στις δυο περιπτώσεις και παίρνοντας τελικά τη νίκη με απευθείας χτύπημα φάουλ στο 72’. Οι καλές εμφανίσεις και οι 22 βαθμοί μετά από 15 αγωνιστικές κάνουν το έργο του Ντούκιτς σχετικά εύκολο, έχοντας σχετική ασφάλεια από την επικίνδυνη ζώνη. Και οι δύο περσινές αναμετρήσεις της με τη Λα Κορούνια στη Σεγούντα Ντιβιζιόν ήρθαν ισόπαλες. 4 από τα 5 τελευταία εκτός ήταν over. Εκτός ο αμυντικός Ρουέδα (11 συμμ.) και ο οργανωτής Έμπερτ (13 συμμ./3 γκ./4 ασίστ).

ΕΚΤΟΣ: 3-0-4
ΓΚΟΛ: 7-9
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Η Λα Κορούνια είναι με την πλάτη στον τοίχο και θέλει επειγόντως μια νίκη. Η Βαγιαδολίδ δεν έχει λόγο να τρέξει στο παιχνίδι, ειδικά από τη στιγμή που θα λείψει ο σημαντικότερος παίχτης της. Άσος στο 2.30 (MyBet).



22:30 ΘΕΛΤΑ  - ΜΠΕΤΙΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 11-9-8

ΘΕΛΤΑ: Ματς που θα θυμάται για καιρό η Θέλτα, που κέρδισε τη Ρεάλ με 2-1 εντός έδρας στην πρώτη αναμέτρηση των 2 ομάδων για τους 16 του κυπέλλου. Έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, δε φοβήθηκε και προηγήθηκε με τα γκολ των Μπερμέχο (58’) και Μπούστος  (78’), για να δεχθεί τη μείωση στο 87’. Στο πρωτάθλημα δεν τα κατάφερε εξίσου καλά και ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Μπιλμπάο, με γκολ που δέχτηκε στο 34’, αν και είχε καλές φάσεις στην επανάληψη για να πάρει το βαθμό. Μία μόλις νίκη στα 8 τελευταία για το πρωτάθλημα για τους «κέλτες», που μπορεί να αφήνουν καλές εντυπώσεις αλλά δε παίρνουν τους βαθμούς. Δυνατή στην έδρα της, έχει χάσει μόνο από τη Μάλαγα (18/08). Από τότε 3-3-0. 6 στα 7 εντός στην Πριμέρα ήταν under, 4 από τα 5 πιο πρόσφατα no goal, τα 3 τελευταία ισοπαλίες με 1-1. Αμφίβολοι οι μέσοι Ουμπίνα (14 συμμ.), Άλεξ Λόπεζ (14 συμμ./1 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός Λόρκα (1 συμμ.).

ΕΝΤΟΣ: 3-3-1
ΓΚΟΛ: 9-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΜΠΕΤΙΣ: Είχε τον έλεγχο στον εκτός έδρας αγώνα με την Λας Πάλμας για το κύπελλο και προηγήθηκε με το γκολ του Ρουμπέν Κάστρο στο 67’, δέχτηκε όμως την ισοφάριση στο 85’ από αντεπίθεση, χωρίς οι γηπεδούχοι να την έχουν πιέσει μέχρι τότε. Άδικο το αποτέλεσμα. Στο πρωτάθλημα υποδέχθηκε την Μπαρτσελόνα, η οποία πήρε γρήγορα προβάδισμα με 0-2. Δεν τα παράτησε και μείωσε με τον Ρουμπέν Κάστρο στο 39’, απείλησε στην επανάληψη έχοντας δοκάρι (όπως και οι φιλοξενούμενοι), με το 1-2 να μην αλλάζει μέχρι το τέλος. Over τα 5 από τα 7 εκτός. Σε εκπληκτική φόρμα ο Ρουμπέν Κάστρο, που έφτασε τα 9 γκολ στο πρωτάθλημα σε 13 εμφανίσεις, έχοντας σκοράρει στα 7 από τα 8 τελευταία επίσημα της ομάδας του. Οι 6 από τις 9 τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Θέλτα ήταν ισόπαλες, under τα 8 από τα 9. Εκτός ο αμυντικός Ντοράντο (6 συμμ.). Αμφίβολοι ο μέσος Χουάν Κάρλος (13 συμμ./3 ασίστ) και οι επιθετικοί Ρουμπέν Κάστρο (14 συμμ./9 γκ./1 ασίστ), Κάμπελ (7 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 4-1-2
ΓΚΟΛ: 14-16
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Αν επιβεβαιωθούν οι απουσίες της Μπέτις, τότε θα πάμε με τον άσο (1.95 MyBet), αφού η Θέλτα δείχνει ικανή να κάμψει την αντίσταση της δυνατής φέτος Μπέτις. Αν όχι το over έχει τον πρώτο λόγο (1.95 GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση