betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 


Στοίχημα Bundesliga: Ασταμάτητη η Ντόρτμουντ
16:30 ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΣΑΛΚΕ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 40-14-32
ΠΕΡΥΣΙ: ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ-ΣΑΛΚΕ 3-0

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Χωρίς να κάνει κανένα τρομερό παιχνίδι (αντιθέτως μάλιστα), κατάφερε να πάρει τη νίκη από τη Γκρόιτερ Φιρτ με το εκτός έδρας 1-0. Πήρε το προβάδισμα με τον Οκαζάκι, που ήρθε τρέιλερ στο χαμένο πέναλτι του Ιμπίσεβιτς, στο 53’ έμεινε με 10, λόγω της αποβολής του Τάστσι, αλλά άντεξε ως το τέλος. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη, τρίτη στα 4 τελευταία, που την έχουν ανεβάσει στην 7η θέση, ένα βαθμό πίσω από την 6άδα. Την Πέμπτη υποδέχθηκε την αδιάφορη βαθμολογικά Μόλντε, σε ένα ματς που ήθελε τη νίκη για την πρωτιά του ομίλου, κατάφερε όμως να χάσει εντός έδρας με 0-1 (45'+1), τερματίζοντας τελικά δεύτερη στον όμιλο. Ο Λαμπαντία θα πρέπει να ανησυχεί που η ομάδα του δε λειτουργεί καλά στο Μερσέντες-Μπενζ Αρένα, όπου έχει μαζέψει μόλις τους 8 από τους 22 βαθμούς της. Τα 4 από τα 5 τελευταία ήταν over. Τιμωρημένος ο αμυντικός Τάστσι (13 συμμ.). Εκτός οι μέσοι Μπα (1 συμμ.), Ντινταβί, Οντέλ και ο επιθετικός Κακάου (5 συμμ./1 γκ.).


ΕΝΤΟΣ:  2-2-3
ΓΚΟΛ: 8-12
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2

ΣΑΛΚΕ: Η Γκλάντμπαχ ήταν αμυντικά στημένη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σάλκε, η οποία παρά την πίεση που άσκησε δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ, δεχόμενη τέρμα από αντεπίθεση στο 62'. Ευτυχώς ο Ντράξλερ ισοφάρισε στο 85' για τους «βασιλικούς μπλε» και έτσι έσωσαν στο βαθμό, έμειναν όμως χωρίς τρίποντο για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι στο πρωτάθλημα. 1-1 ήρθε και το εκτός έδρας παιχνίδι της Τρίτης απέναντι στη Μονπελιέ (Χόβεντες 56'). Η νίκη του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ, της έδωσε τουλάχιστον την πρωτιά του ομίλου, που ήταν ο πιο σημαντικός στόχος όπως είχε δηλώσει και ο Στέφενς. Κάτω του μετρίου η απόδοση της Σάλκε τον τελευταίο μήνα που έχει να κερδίσει από τις 10 Νοεμβρίου στο πρωτάθλημα. Γκολ-γκολ τα 5 από τα 6 τελευταία στο πρωτάθλημα. Εκτός οι αμυντικοί Παπαδόπουλος (10 συμμ./1 γκ.), Χέγκερ (7 συμμ./1 γκ.) και οι μέσοι Αφελάι (10 συμμ./2 γκ.), Πλιάτσικας.

ΕΚΤΟΣ: 2-2-3
ΓΚΟΛ: 11-13
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Η Σάλκε θέλει επειγόντως να επιστρέψει στις νίκες και μπορεί να τα καταφέρει με τη Στουτγάρδη να μην πείθει στα τελευταία, να παρουσιάζεται αδύναμη εντός και που θα έχει και επιπλέον κούραση αφού έπαιζε προχθές ευρωπαϊκό αγώνα. Διπλό στο 2.35 (MyBet).


16:30 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 17-7-6
ΠΕΡΥΣΙ: ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 5-1

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Η εκπληκτική ευρωπαϊκή πορεία της Ντόρτμουντ συνεχίστηκε και στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου. Υποδέχθηκε τη Σίτι που καιγόταν για τους τρεις βαθμούς, που υπό συνθήκες θα της έδινε την πρόκριση στο Γιουρόπα, αλλά η στάση της Ντόρτμουντ ήταν κάθε άλλο παρά αδιάφορης ομάδας και ας έπαιζε με αρκετές αλλαγές. Επικράτησε σε όλα τα σημεία και πήρε δίκαια τη νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ του Σίμπερ στο 57'. Στο πρωτάθλημα συνεχίζεται το κυνήγι της Μπάγερν, με την οποία διατηρήθηκε η διαφορά των 11 βαθμών μετά το ισόπαλο 1-1 στο Μόναχο. Η Μπάγερν άνοιξε το σκορ στο 68’, αλλά η Ντόρτμουντ απάντησε άμεσα με τον Γκέτσε (74’). Στόχος της είναι να διευρύνει το αήττητο των 7 αγωνιστικών (4-3-0) και να κάνει το 2 στα 2 πριν τη χειμερινή διακοπή, ώστε να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για διεκδίκηση του τίτλου. Έχει τη 2η καλύτερη επίθεση στη Μπουντεσλίγκα (30) και τη 2η καλύτερη άμυνα. Γκολ-γκολ τα 5 τελευταία στο πρωτάθλημα. Εκτός ο τερματοφύλακας Αλομέροβιτς, οι αμυντικοί Οβομογιέλα, Λόβε, οι μέσοι Μπέντερ (8 συμμ.), Κελ (11 συμμ.) και ο επιθετικός Ντουκς.

ΕΝΤΟΣ: 4-2-1
ΓΚΟΛ: 15-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-2-0

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη για τη Βόλφσμπουργκ, που έμεινε στο 1-1 με το Αμβούργο εντός έδρας. Μέτρια στο πρώτο μέρος, βρέθηκε πίσω στο 26', αλλά στην επανάληψη ανέβασε την απόδοση της ισοφαρίζοντας με τον Κίερ στο 68', αλλά μέχρι εκεί. Διατηρείται σε απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη των μπαράζ (+4). Στον πάγκο παραμένει ο υπηρεσιακός Κέστνερ. Εκτός έδρας έχει μαζέψει τους 10 από τους 16 βαθμούς. Γκολ-γκολ τα 4 από τα 5 τελευταία. Εκτός οι αμυντικοί Σούλτσε, Κυργιάκος, Φελίπε (1 συμμ.), οι μέσοι Ορόσκο (1 συμμ.), Χασάνι (3 συμμ.), Πιλάρ και ο επιθετικός Χέλμες.

ΕΚΤΟΣ: 3-1-4
ΓΚΟΛ: 8-11
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Όσο ανεβασμένη και αν είναι οι γηπεδούχοι το 1.20 του άσου είναι παγίδα, ειδικά για μια αψυχολόγητη ομάδα όπως η Βόλφσμπουργκ. Μεγαλύτερη λογική στο Over 2.5 (1.40 SportingBet), αλλά και ακόμα περισσότερο. Κοντολογίς κυνηγάμε τα πολλά γκολ.


19:30 ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 28-17-38

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι με τη Φορτούνα μέχρι το 34’, όταν αποβλήθηκε ο. Αγνώριστη στη συνέχεια, παρέδωσε τα όπλα και κατάφερε να δεχτεί 4 γκολ (38', 42', 58. 85'), σε μια από τις χειρότερες φετινές εμφανίσεις, ειδικά από τη Φορτούνα που δεν αποτελεί και κανένα φόβητρο. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα, τρίτο παιχνίδι χωρίς νίκη για την Άιντραχτ, που μετράει μόλις μία στα 6 τελευταία και υποχώρησε στην 5η θέση με 24 βαθμούς. Παραμένει πάντως ακόμα στο κόλπο για την Ευρώπη. Τιμωρημένος ο μέσος Ματμούρ (11 συμμ./1 γκ.). Εκτός ο αμυντικός Άντερσον (12 συμμ./1 γκ./2 ασίστ).

ΕΝΤΟΣ: 5-2-1
ΓΚΟΛ: 19-14
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Χόφενχαϊμ των χιλίων προβλημάτων και κατάφερε να φύγει με τη νίκη με 4-1. Σημαντική η επιστροφή του Αρναούτοβιτς που σημείωσε χατ-τρικ (29', 73', 79'). Το σκορ είχε ανοίξει ο Πρεντλ (21'), με τους γηπεδούχους να έχουν μειώσει προσωρινά σε 2-1 στο 50'. Γενικά πάντως δε μπορούμε να την αποκαλέσουμε συντριβή, αφού η Χόφενχαϊμ είχε απουσίες, ενώ και η Βέρντερ δεν έβγαλε μάτια με την απόδοσή της. Ανεβαίνει σιγά-σιγά η ομάδα του Σάαφ, πλησιάζοντας την 6άδα στους δύο βαθμούς. Γκολ-γκολ τα 6 τελευταία. Εκτός οι μέσοι Χουντ (14 συμμ./6 γκ./3 ασίστ), Μπάργκφρεντ (7 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 2-2-4
ΓΚΟΛ: 13-14
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Συμπαθέστατες οι δύο ομάδες, που δίνουν πάντα γρήγορο ρυθμό στα παιχνίδια τους και σκοράρουν με την ίδια ευκολία με την οποία δέχονται γκολ. Το να σκοράρουν αμφότερες στο 1.44 (GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση