» » » » » » Σκοράρουν εκατέρωθεν οι ομάδες του Μάντσεστερ.

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Σκοράρουν εκατέρωθεν οι ομάδες του Μάντσεστερ.
Λεβάντε - Μαγιόρκα: (4-1-2) για την Λεβάντε εντός έδρας. 6/7 under μετράει η Μαγιόρκα μακριά από το γήπεδο της η Μαγιόρκα.

Χέρενφεν - Ρόντα: Ευκαιρία για νίκη από πλευράς της Χέρενφεν, που αντιμετωπίσει την ουραγό Ρόντα με τέσσερις ήττες.

Νταντί - Νταντί Γ.: Το ντέρμπι της πόλης με φαβορί τους φιλοξενούμενους. Πάντως εντός έδρας η Νταντί προέρχεται από δύο διαδοχικές νίκες.



Ρεμς - Μπορντό: Εφτά παιχνίδια χωρίς νίκη η Ρεμς (0-2-5), χωρίς να σκοράρει στα πέντε από αυτά. Η Μπορντό είναι μαζί με τη Λιόν είναι οι δύο ομάδες με τις λιγότερες ήττες στο πρωτάθλημα.

Πλατανιάς - Βέροια: Πάλεψε αλλά ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 2-1 ο Πλατανιάς. Χωρίς νίκη για κάτι παραπάνω από δύο μήνες η Βέροια (0-4-4), όμως με τον Καλαϊτζίδη στον πάγκο της παρουσιάζεται βελτιωμένη.

Γκερμινάλ - Κλαμπ Μπριζ: Μόλις μια νίκη στα τελευταία 10 παιχνίδια για την Γκερμινάλ. Εφτά βαθμούς σε τρία παιχνίδια με τον νέο προπονητή η Κλαμπ Μπριζ.

Μάντσεστερ Σ. - Μάντσεστερ Γ.: Το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ δεσπόζει σε όλο το σημερινό πρόγραμμα. Στα τελευταία 6 παιχνίδια της η Σίτι μετράει 3 νίκες και 3 ισοπαλίες με τελευταία την εντός έδρας απέναντι στην Έβερτον με 1-1. 12/14 οver μετράει η Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα. Τα στοιχήματα με γκολ θα έχουν την τιμητική τους στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Μπρέντα - Φέγενορντ: Τέσσερις αγωνιστικές δίχως νίκη για την Μπρέντα, που δέχεται σχεδόν σε όλα της τα παιχνίδια γκολ. Σοβαρή και φέτος η Φέγενορντ, η οποία μετρά τέσσερις σερί νίκες, από τις οποίες οι τρεις ήρθαν με no goal.

Φένλο - Φίτεσε: Δύο διαδοχικές ισοπαλίες για την Φένλο που δεν την βοήθησαν σε καμία περίπτωση να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Το τρένο της Φίτεσε δεν σταματά πουθενά, ενώ εκτός έδρας έχει το απόλυτο των εφτά νικών σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Παλέρμο - Γιουβέντους: Η Παλέρμο είναι αήττητη στα πέντε τελευταία της παιχνίδια στο «Μπαρμπέρα» (3-2-0). Πρωτοπόρος και με ρεκόρ (5-1-1) μακριά από το Τορίνο η Γιουβέντους.

Κάλιαρι - Κιέβο: Ντεφορμέ η Κάλιαρι, η οποία θέλει να εκμεταλλευτεί επιτέλους το γήπεδο της σε μεγαλύτερο βαθμό (2-2-3). Η Κιέβο διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας επίδοση (1-0-6) και τη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα (7-18 τα γκολ).

Πεσκάρα - Τζένοα: Σαν τελικό βλέπουν αμφότερες τον συγκεκριμένο αγώνα με την Πεσκάρα να προέρχεται ναι μεν από τέσσερα σερί ήττες, αλλά βγάζοντας δύσκολο πρόγραμμα. Η Τζένοα δε λέει να συνέλθει καθώς μετά το 2-4 από την Κιέβο συμπλήρωσε εφτά ήττες στα οχτώ τελευταία της παιχνίδια.

Σιένα - Κατάνια: Μόλις μια ήττα στην τελευταία εξάδα αγώνων η Σιένα. Το τελευταίο διπλό της Κατάνια ήρθε τον περασμένο Φεβρουάριο.

Τορίνο - Μίλαν: Μια νίκη στα τελευταία εννιά παιχνίδια έχει το Τορίνο, η οποία έχει και κάκιστη παράδοση κόντρα στην Μίλαν. Οι «ροσονέρι» προέρχονται από 14/16 goal/goal και 11/15 over.

Τραμπζονσπόρ - Καϊσέρισπορ: Επιβλητική νίκη για την Τραμπζονσπόρ στην έδρα της Γκεντσλερμπιρλίγκι και πέντε σερί over. Τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη η Καϊσέρισπορ.

Γκλάντμπαχ - Μαϊντζ: Η Γκλάντμπαχ πιστοποίησε και στην Κωνσταντινούπολη την ανοδική της πορεία και παρά το ότι το ματς με τη Φενερμπαχτσέ ήταν αδιάφορο βαθμολογικό, επικράτησε με 3-0. Η Μάιντζ έχει φέρει εφτά over στα οχτώ τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Έβερτον - Τότεναμ: Τρεις σερί ισοπαλίες μετράει η Έβερτον όμως η Τότεναμ δεν έχει φέρει Χ εδώ και 12 ματς.


Ξάνθη - Πανιώνιος: Επιστροφή Ουζουνίδη στην Ξάνθη. Ο Πανιώνιος έχει χάσει τα 4/5 τελευταία του παιχνίδια (1-0-4) στο πρωτάθλημα.

Αστέρας Τρίπολης - Άρης: Ο Αστέρας μετράει 5/6 over εντός έδρας, ενώ έχει το απόλυτο μέσα στην Τρίπολη των έξι νικών σε ισάριθμες αγωνιστικές. Με νέο προπονητή τον Αλκαράθ θα παρουσιαστεί ο Άρης.

Αϊντχόφεν - Τβέντε: Έπεσε από την κορυφή η Αϊντχόφεν μετά τις δύο κολλητές ήττες από Φίτεσε και Άγιαξ. Πρώτη παραμένει η Τβέντε παρά τις τρεις ισοπαλίες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

Γουέστ Χαμ - Λίβερπουλ: 2-5-18 το πρόσφατο ρεκόρ της Γουέστ Χαμ απέναντι στη Λίβερπουλ. Χωρίς τον αστέρα της Λουίς Σουάρες οι «κόκκινοι».

Μαρσεϊγ - Λοριάν: 6/7 goal/goal για την Λοριάν σε εκτός έδρας ματς, ενώ και η παράδοση θέλει τις δύο ομάδες να φέρνουν 3/4 goal/goal τα τελευταία χρόνια στα παιχνίδια τους στο «Βελοντρόμ».

Ζιλ Βιθέντε - Μπεϊρα Μαρ: Τέσσερα ματς μακριά από την νίκη η Ζιλ Βιθέντε. Ένα τρίποντο σε ολόκληρο το πρωτάθλημα η ουραγός Μπεϊρα Μαρ.

Ρίο Άβε - Πάσος Φερεϊρα: Εντυπωσιακή παραμένει η Ρίο Άβε και το 5-3 μέσα στην Σετούμπαλ τα λέει όλα. Μόλις μια ήττα στη σεζόν η Πάσος Φερεϊρα που έχει όμως έξι ισοπαλίες σε 10 αγωνιστικές.

Μαρίτιμο - Νασιονάλ: Την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας διαθέτει η Μαρίτιμο με εφτά γκολ ενεργητικό. 8/10 over από το ξεκίνημα η Νασιονάλ.

Μπιλμπάο - Θέλτα: Το 1-0-6 που έχει εκτός έδρας η Θέλτα και είναι η χειρότερη επίδοση της κατηγορίας, ενισχύουν τον άσο της Μπιλμπάο, που θα τιμηθεί.

Αννόβερο - Λεβερκούζεν: Σκόραρε από τα 15 τα 11 παιχνίδια την το Αννόβερο, ενώ και η Λεβερκούζεν μετρά 8/8 over εκτός έδρας, με τα μισά από αυτά να είναι over 3,5.

Γκενκ - Λιρς: Πέντε κολλητά goal/goal για την Γκενκ που θέλει πάση θυσία την νίκη. 6/7 over για την Λιρς.

Ακίσασπορ - Αντάλιασπορ: Στον πάτο της βαθμολογίας και πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη η Ακίσασπορ. Δεν αποχωρίζεται την κορυφή η Αντάλιασπορ.

Φενερμπαχτσέ - Μπουγιουκσεχίρ: Η καλύτερη εντός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος Φενερμπαχτσέ έχει επίδοση (5-1-1). Τρεις σερί ήττες μακριά από το «σπίτι» της η Μπουγιουκσεχίρ.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Το ντέρμπι των αιωνίων. Στο -16 από τον σημερινό της αντίπαλο ο Παναθηναϊκός, όμως με βελτιωμένο πρόσωπο με Ρότσα στον πάγκο του. Μόνο σε 1/20 επίσημα παιχνίδια του δεν έχει σκοράρει φέτος ο Ολυμπιακός που διαθέτει την καλύτερη επίθεση αλλά και την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας.


Ατλέτικο Μαδρίτης - Λα Κορούνια: Η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που έχει το εντός έδρας απόλυτο είναι η Ατλέτικο (7-0-0 με τέρματα 21-6). Χωρίς νίκη μακριά από το «Ριαθόρ» η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια (0-4-3)

Ίντερ - Νάπολι: Μια νίκη στα πρόσφατα έξι ματς για την Ίντερ (1-2-3). Η Νάπολι είναι αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια, ενώ μετρά 4/7 under 1,5 στις τελευταίες εξόδους της στο Καμπιονάτο.

Σεντ Ετιέν - Λιόν: Αήττητη για 10 αγωνιστικές παραμένει η Σεντ Ετιέν, η οποία πάντως στα τελευταία δώδεκα παιχνίδια που υποδέχεται τη Λιόν έχει απολογισμό 0-6-6.

Μπέτις - Μπαρτσελόνα: goal/goal δείχνει η παράδοση, καθώς στις εφτά τελευταίες τους αναμετρήσεις στη Σεβίλλη σκόραραν και δέχτηκαν γκολ αμφότερες.

Γκιμαράες - Ολιανένσε: Πέντε σερί over μετρά η Γκιμαράες και τρεις αγωνιστική δίχως νίκη. Χωρίς επιτυχία εκτός έδρας η Ολιανένσε (0-3-2).


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση