» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος Bundesliga: Με φόρα η Λεβερκούζεν

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 


Προγνωστικά στοιχήματος Bundesliga: Με φόρα η Λεβερκούζεν
16:30 ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΜΑΪΝΤΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 6-5-7
ΠΕΡΥΣΙ: ΓΚΛΑΝΤΜΠΧ-ΜΑΪΝΤΣ 1-0

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Στήθηκε αμυντικά την προηγούμενη όταν υποδέχθηκε τη Σάλκε και κατάφερε να κρατήσει το μηδέν, παρότι οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και πιο απειλητικοί. Οι αποκρούσεις του Τερ Στέγκεν την κράτησαν ζωντανή και κατάφερε να χτυπήσει στο με άψογη αντεπίθεση με τον Ντε Καμάργκο να κάνει το 1-0 στο 62', αλλά η Σάλκε ισοφάρισε στο 85’. Δίκαιο το αποτέλεσμα βάση της εικόνα δε θα το λέγαμε, αλλά αυτή ήταν η τακτική της ομάδας και για τα φετινά δεδομένα, η ισοπαλία με την ανώτερη Σάλκε σίγουρα δεν είναι άσχημη. Μία ήττα στα 5 τελευταία, δύο βαθμούς μακριά από τη σημερινή της αντίπαλο και με νίκη σήμερα μπορεί να την προσπεράσει. Την Πέμπτη κατέβασε αρκετά ανταγωνιστική ενδεκάδα στην Τουρκία κόντρα στη Φενέρμπαχτσε και με τους γηπεδούχους να είναι αδιάφοροι πήρε τη νίκη με τα γκολ των Σιγκέρσι (23'), Χάνκε (28' πεν.), ντε Γιόνγκ (79'). Και πάλι όμως 2η τερμάτισε. No goal τα 7 από τα 8 τελευταία κόντρα στη Μάιντς. Under τα 3 τελευταία στο πρωτάθλημα. Μοναδική απουσία ο αμυντικός Ντάεμς (9 συμμ.).


ΕΝΤΟΣ: 3-2-2
ΓΚΟΛ: 12-9
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΜΑΪΝΤΣ: Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Μάιντς που πλέον είναι γερά στο κόλπο για ένα ευρωπαϊκό χαρακτήρα. Στην εντός έδρας αναμέτρηση με το Αννόβερο έδειξε χαρακτήρα, παίζοντας για περισσότερα από 40 λεπτά με παίχτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του τερματοφύλακα Βέτκλο στο 49'. Προηγήθηκε με τον Μίλερ στο 10', ισοφαρίστηκε στο 28’, αλλά στο 89’ ο Ζαλάι της χάρισε τους 3 βαθμούς. 6η πλέον, αλλά είναι πολλοί οι διώκτες της και αν θέλει να συνεχίσει στα ψηλά πατώματα θα πρέπει να διατηρήσει αυτόν τον χαρακτήρα. Γκολ-γκολ τα 5 από τα 6 τελευταία.  Τιμωρημένος ο βασικός τερματοφύλακας Βέτκλο (15 συμμ.). Εκτός οι αμυντικοί Μπούνγκερτ (7 συμμ.), Σιλκ, ο μέσος Εντέ (1 συμμ.) και ο επιθετικός Τσουπό-Μοτίνγκ (5 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 2-2-4
ΓΚΟΛ: 10-13
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2

Προγνωστικά στοιχήματος: Ανεβασμένες οι δύο ομάδες, με ίδιους στόχους φέτος. Αμφότερες θέλουν τη νίκη και περιμένουμε να τη κυνηγήσουν από το πρώτο λεπτό. Μεγάλες οι πιθανότητες να δούμε γκολ και από τις δύο πλευρές (GoalBet 1.72).



18:30 ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 4-9-13
ΠΕΡΥΣΙ: ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 0-0

ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 10’, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μάιντς, αλλά απάντησε στο 28’ με το γκολ του Σουλτς. Είχε αριθμητικό πλεονέκτημα από το 49', αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκε και οι παθιασμένοι γηπεδούχοι πήραν δίκαια τη νίκη με γκολ στο 89’. Αυτή ήταν η 3η ήττα στις 4 τελευταίες αγωνιστικές, με το Αννόβερο να πέφτει στη 12η θέση. Δε δείχνει ικανή για ανάλογη πορεία με πέρυσι, ειδικά τη στιγμή που δε μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της, που κάποτε αποτελούσε απόρθητο φρούριο. Την Πέμπτη φιλοξενήθηκε από τη Λεβάντε, έπαιξε με τους περισσότερους βασικούς και προηγήθηκε με τα γκολ των Στιντλ (18'), Για Κονάν (26'). Πιο αποφασισμένοι οι γηπεδούχοι στην επανάληψη έφεραν το παιχνίδι στα ίσια (49', 90'). Έτσι κι αλλιώς είχαν προκριθεί και οι δύο. Έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στη Μπουντεσλίγκα (27). Κέρδισε μόλις μία φορά τη Λεβερκούζεν στις 10 τελευταίες αναμετρήσεις τους. Τις τρεις τελευταίες φορές που τη φιλοξένησε πήρε ισάριθμες ισοπαλίες. Τιμωρημένος ο αμυντικός Χαγκουί (13 συμμ./1 γκ.). Εκτός ο τερματοφύλακας Ράντλινγκερ, οι αμυντικοί Φελίπε (1 συμμ./1 γκ.), Σούλτσε και οι μέσοι Στιντλ (14 συμμ./2 γκ./2 ασίστ), Αντρέασεν (4 συμμ./2 γκ.).

ΕΝΤΟΣ: 4-2-2
ΓΚΟΛ: 17-11
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Αν και δεν ήταν καλή στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νυρεμβέργη, το φετινό «αστεράκι» που έχει συνέχισε να την ακολουθεί και τελικά πήρε τη νίκη με γκολ-οφσάιντ του Κίσλινγκ στο 37'. Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για της ασπιρίνες, που με την ισοπαλία της Μπάγερν με τη Ντόρτμουντ, μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους 8 ενώ αύξησε τη διαφορά από την 3η Ντόρτμουντ στους 3. Την Πέμπτη ο Χίπια είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει πολλούς βασικούς στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ρόζενμποργκ, αφού η ομάδα του είχ προκριθεί, αλλά τελικά πήρε τη νίκη με το γκολ του Ράιντελ στο 65'. Τα 10 από τα 11 τελευταία με το Αννόβερο ήταν no goal. Εκτός οι αμυντικοί Σβάαμπ (4 συμμ./1 ασίστ), Κάντλετς (8 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Μπελαραμπί (8 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 4-1-3
ΓΚΟΛ: 15-14
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

Προγνωστικά στοιχήματος: Το Αννόβερο είναι σε πτωτική πορεία και φαίνεται πως έχει χαθεί αυτή η χημεία που διέκρινε την ομάδα πέρυσι. Αντίθετα αυτή τη χημεία φαίνεται πως έχει βρει ο Σάμι Χίπια και με τη φόρα που έχει η ομάδα δεν αποκλείεται να φτάσει σε ακόμα μια νίκη. Διπλό στο 2.40 (MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση