» » » » » » Πάμε στοίχημα Super League: Θεωρητικό προβάδισμα στις έδρες

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 


Πάμε στοίχημα Super League: Θεωρητικό προβάδισμα στις έδρες
17:15 ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 0-3-1

ΚΕΡΚΥΡΑ: Ηττήθηκε δίκαια με 2-0 από τον Λεβαδειακό την περασμένη αγωνιστική εκτός έδρας, αφού δεν μπόρεσε σε καμία στιγμή της αναμέτρησης να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στην ομάδα της Λιβαδειάς. Στο πρώτο ημίχρονο, δεν απείλησε καθόλου τον αντίπαλο της και κατάφερε να αμυνθεί σωστά, κρατώντας μακριά τους κινδύνους. Με την ένναρξη του δευτέρου μέρους, όμως  ο Λεβαδειακός την έκλεισε στα καρέ της, δέχθηκε το 1-0 στο 53', έμεινε με δέκα στο 55' λόγω της αποβολής του Αγρίτη και δέχθηκε λίγο αργότερα ακόμα ένα τέρμα. Βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και χρειάζεται σήμερα τη νίκη, ώστε να καταφέρει να ανέβει βαθμολογικά. Συμπλήρωσε έξι ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, από τα οποία μετράει τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες. Δείχνει δυσκολία στο γκολ της τελευταίες αγωνιστικές, αφού στα τελευταία έξι έχει καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα μόλις δύο φορές. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Αγρίτη, Γιάντση και Καραλή, ενώ επιστρέφουν οι Καραπέτσας και Έντερ.


ΕΝΤΟΣ: 1-4-1
ΓΚΟΛ: 7-15
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-4-2

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Δεν πραγματοποίησε ανάλογη εμφάνιση με τις προηγούμενες και δίκαια γνώρισε την ήττα με 2-1 από την ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική. Θα μπορούσε σίγουρα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά του έλειψε και η τύχη σε αυτή την αναμέτρηση. Ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Χριστόπουλος την χαρακτήρισε ως την χειρότερη φετινή εμφάνιση στον τομέα της έντασης και ζήτησε άμεση αντίδραση από τους ποδοσφαιριστές του. Μπήκε με αυτόν τον τρόπο ένα τέλος στο σερί των τεσσάρων σερί νικών σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, που έχει ανεβάσει τον ΠΑΣ στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μόλις 3 βαθμούς από τις θέσεις των πλέϊ οφ. Κομβικό το σημερινό ματς με την Κέρκυρα, αφού οι δύο ομάδες έχουν ουσιαστικά τους ίδιους στόχους. Ο ΠΑΣ μακριά από την έδρα του έχει κάνει αρκετές ζημιές ,αφού παίζει με αντεπιθέσεις και βρίσκει σχεδόν πάντα το δρόμο προς τα δίχτυα. Έχει σκοράρει και τις πέντε τελευταίες του αναμετρήσεις, ενώ σήμερα θα αγωνιστεί ξανά χωρίς τους Ντάσιο και Τζάνη, που δεν επηρεάζουν.

ΕΚΤΟΣ: 2-1-3
ΓΚΟΛ: 12-11
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Σε αγωνιστική κάμψη βρίσκεται η Κέρκυρα και σίγουρα αυτό μπορεί να το εκμεταλλευτεί ο ΠΑΣ, που εκτός έδρας εφόσον βρει χώρους μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνος. Διπλό με απόδοση 2.85 στην sportingbet.gr.



17:15 ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 5-0-0

ΠΑΟΚ: Απογοήτευσε την περασμένη αγωνιστική, που αναδείχθηκε ισόπαλος0-0 με την Βέροια εκτός έδρας, σε ένα ματς που καλύτερος παίκτης του ήταν ο κίπερ Γλύκος, που τον έσωσε ουκ ολίγες φορές από βέβαιη παραβίαση. ε ακόμα ένα ματς ο "δικέφαλος" δεν είχε καλή απόδοση, ενώ στο 36' έμεινε με δέκα παίκτες(και πάλι) λόγω της αποβολής του Βιβιάν, ενώ στην ίδια φάση οι Κερκυραίοι έχασαν πέναλτι. Αυτό ήταν το τρίτο σερί ματς που ο ΠΑΟΚ αποτυγχάνει να πάρει τους τρεις βαθμούς, ενώ ήδη βρίσκεται στο -10 από τον Ολυμπιακό και δείχνει να μην μπορεί να διαχειριστεί την πίεση του δεύτερου φαβορί. Σήμερα ο "δικέφαλος" επιστρέφει στην "Τούμπα", την οποία κρατάει αήττητη την φετινή σεζόν, αφού σε έξι αναμετρήσεις, μετράει πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Δώνης έχει και πάλι αρκετές απουσίες, αφού θα λείψει ο τιμωρημένος Βιβιάν, ενώ εκτός παραμένουν και οι Γεργιάδης, Γκαρσία, Κατσικάς και Γλυκος. Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Ετό, αλλά ευτυχώς επιστρέφουν οι Χάκομπο και Λόρενς.

ΕΝΤΟΣ: 5-1-0
ΓΚΟΛ: 17-8
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Συνέχισε το νικηφόρο σερί του και την περασμένη αγωνιστική, αφού επικράτησε της Κέρκυρας πολύ εύκολα με 2-0. Καλύτερος σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης ο Λεβαδειακός, είχε την υπεροχή και δεν κινδύνευσε παρά ελάχιστα από την αντίπαλο. Στο πρώτο μέρος το συγκρότημα του Γιώργου Παράσχου, δυσκολεύτηκε λίγο να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα της αντιπάλου, αλλά μετά το 1-0 στο 53', κέρδισε και αποβολή(55') και όλα έγιναν πιο εύκολα. Αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη νίκη για τους Βοιωτούς σε όλες τις διοργανώσεις, που σκαρφάλωσαν με αυτό τον τρόπο στην 7η θέση της βαθμολογίας στο -3 από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέϊ-οφ. Χαμηλά τους τόνους κρατάει ο Έλληνας τεχνικός, που τονίζει συνεχώς ότι πρώτος στόχος είναι η παραμονή. Δύο στις δύο νίκες έχει στα δύο τελευταία εκτός έδρας ο Λεβαδειακός, που σήμερα καλείται ν σπάσει μία κακή προϊστορία που τον θέλει να μην έχει νικήσει ποτέ εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν ο Πινέϊρο, ενώ αμφίβολοι είναι οι Ναπολεόνι και Μεντί.

ΕΚΤΟΣ: 2-1-3
ΓΚΟΛ: 10-11
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δύσκολα θα στραβοπατήσει ο "δικέφαλος" μέσα στην "Τούμπα", που φέτος εμφανίζεται πολύ δυνατός. Ο Λεβαδειακός πάντως είναι πολύ επικίνδυνος και παίζει καλό ποδόσφαιρο το τελευταίο διάστημα. Προτιμότερο το goal/goal (2.25 Goalbet).



19:30 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΦΗ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 3-1-0

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Πραγματοποίησε πειστική εμφάνιση μετά από πολύ καιρό και κατάφερε παρά τις αντιξοότητες να πάρει την ισοπαλία με 1-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη. Δέχθηκε το γκολ πολύ νωρίς στο 15',αφούξεκίνησε νωθρά στην αναμέτρηση και στο 44' έμεινε και με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ταυλαρίδη. Στο δεύτερο μέρος όμως έβγαλε πάθος, ψυχή, πίεσε τον Άρη και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Σκόνδρα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Σκηνές-ροκ μετά το τέλος του αγώνα, με οπαδούς του Άρη να μπαίνουν στα αποδυτήρια του Ατρομήτου και τους παίκτες να βγαίνουν ημίγυμνοι και με πετσέτες στο γήπεδο. Αυτό που έμεινε για την ομάδα του Περιστερίου είναι ο πολύ σημαντικός βαθμούς που τον ανέβασε στην 4η θέση της βαθμολογίας(σε ισοβαθμία με τον Πανιώνιο). Εντός έδρας το συγκρότημα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, έχει τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα σε έξι ματς και θέλει το τρίποντο και σήμερα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα λείψει ο Ταυλαρίδης, ενώ αμφίβολος είναι ο Σουμπίνιο.

ΕΝΤΟΣ: 4-1-1
ΓΚΟΛ: 11-9
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΟΦΗ: Μία από τις χειρότερες φετινές του εμφανίσεις πραγματοποίησε την περασμένη αγωνιστική ο ΟΦΗ, που τελικά κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στο ματς με τον Πανθρακικό εντός έδρας με 1-1. Ισοφάρισε στο 90' το γκολ που είχε δεχθεί νωρίτερα στο 53' με πέναλτι, αλλά σε γενικές γραμμές η εμφάνιση του άφησε πολλά ερωτηματικά. Στην κούραση στάθηκε ο Αναστόπουλο, που χαρακτήρισε ως χρυσό βαθμό αυτόν κόντρα στον Πανθρακικό. Δυσκολεύεται πολύ στο γκολ τις τελευταίες αγωνιστικές ο ΟΦΗ, που έχει σκοράρει μόλις ένα στα τελευταία τρία. Σήμερα παίζει μακριά από την Κρήτη, που δείχνει σαφώς αποδυναμωμένος και σε έξι αναμετρήσεις, μετράει τέσσερις ήττες, μία ισοπαλία και μόλις μία ήττα. Ντεφορμέ οι καλύτεροι παίκτες της ομάδας, με τον Σίσιτς να αποδοκιμάζεται έντονα μετά το τέλος του ματς με τον Πανθρακικό και να απαντάει με χειρονομίες στους οπαδούς του ΟΦΗ. Στο σημερινό ματς ο Αναστόπουλος δεν τον υπολογίζει λόγω θλάσης, ενώ εκτός συνεχίζουν και οι Χαριτονίδης και Μπούρμπος.

ΕΚΤΟΣ: 1-1-4
ΓΚΟΛ:12-15
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ανέβηκε ψυχολογικά ο Ατρόμητος μετά το βαθμό στην Θεσσαλονίκη και σήμερα πετυχαίνει τον ΟΦΗ σε μία άσχημη κατάσταση, από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Χαμηλός ο άσσος, αλλά δείχνει σίγουρος. Άσσος (1.55 MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση