» » » » » » Προγνωστικά Ligue 1: Θα πλησιάσει την κορυφή η Σεντ Ετιέν;

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 


Προγνωστικά Ligue 1: Θα πλησιάσει την κορυφή η Σεντ Ετιέν;
15:00 ΡΕΜΣ – ΜΠΟΡΝΤΟ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 0-0-1

ΡΕΜΣ: Ακόμα μια ήττα για την Ρεμς, αυτή τη φορά εκτός έδρας με τη Βαλενσιέν (0-1), που συμπλήρωσε 7 αγωνιστικές χωρίς νίκη. Έχει η δεύτερη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία (13), ενώ δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα 3 τελευταία. Προβλήματα που αν δε διορθωθούν δύσκολα θα επανακάμψει. Μόλις ένα βαθμό πλέον πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Εκτός ο αμυντικός Φοφανά (3 συμμ.), οι μέσοι Κριτσόβιακ (14 συμμ.), Πεζέ και ο επιθετικός Κουρτέ (8 συμμ./4 γκ.).


ΕΝΤΟΣ: 4-2-2
ΓΚΟΛ: 11-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-1-4

ΜΠΟΡΝΤΟ: Χωρίς νίκη για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έμεινε η Μπορντό, η οποία έμεινε στο 2-2 εκτός έδρας με τη Σοσό. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 33', ισοφάρισε στο 40' με το αυτογκόλ του Ρουσιγιόν, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Γκουφράν, της έδωσε το προβάδισμα στο 47', αλλά δέχτηκε την ισοφάριση στο 87’ από στημένη φάση. 6η πλέον, ισοβαθμεί με Ρεν και Βαλενσιέν στους 25, ένα βαθμό μακριά από την 4άδα. Την Πέμπτη δε δυσκολεύτηκε να επικρατήσει τα «δευτερότριτα» της Νιούκαστλ με 2-0 (), τερματίζοντας έτσι πρώτη στον όμιλο της. Εκτός οι μέσοι Ν'Γκουέμο (8 συμμ.), Ομπράνιακ (13 συμμ./4 γκ./3 ασίστ), Τραορέ (1 συμμ.) και ο επιθετικός Σαϊβέ (13 συμμ./3 γκ.).

ΕΚΤΟΣ: 3-3-2
ΓΚΟΛ: 11-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

Προγνωστικά: Πιο σοβαρή ομάδα η Μπορντό, παρατεταμένο ντεφορμάρισμα για τη Ρεμς. Διπλό στο 2.25 (MyBet).



18:00 ΜΑΡΣΕΪΓ – ΛΟΡΙΑΝ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1998): 8-4-4
ΠΕΡΥΣΙ: ΜΑΡΣΕΪΓ-ΛΟΡΙΑΝ 2-1

ΜΑΡΣΕΪΓ: Φιλοξενήθηκε από την αήττητη εντός έδρας Μπρεστ και με καλή απόδοση κέρδισε δίκαια με 2-1, με τα γκολ των Ντιαβαρά (34') και Αντρέ Αγιού (56'). Πολύ καλός και ο άγγλος Μπάρτον, η μακροχρόνια τιμωρία του οποίου έληξε και έδειξε ότι μπορεί να προσθέσει ποιότητα στους Μασσαλούς, όπως φάνηκε και από τις δύο ασίστ που μοίρασε. Διατήρησε έτσι τους δύο βαθμούς διαφορά από την πρωτοπόρο Λυόν, τρεις βαθμούς πίσω της Σεντ Ετιέν και Παρί. Την Πέμπτη ο Ελί Μπομ άφησε σχεδόν όλους τους «ενδεκαδάτους» στη Γαλλία και η Μαρσέιγ γνώρισε την ήττα με 0-3 στην Κύπρο από την ΑΕΛ, χωρίς να φανεί ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Μικρό το κακό, πέρα από το γόητρο, αφού έτσι κι αλλιώς είχε ήδη αποκλειστεί. Δεν παύει πάντως να είναι αποτυχία η φετινή ευρωπαϊκή της πορεία, δεδομένου ότι πέρυσι είχε φτάσει μέχρι τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Γκολ-γκολ τα 8 από τα 9 τελευταία με τη Λοριάν, ανεξαρτήτου έδρας. Εκτός ο τερματοφύλακας Μπρασιλιανό, οι αμυντικοί Μανγκό, Ν'Ντιαγέ και ο επιθετικός Ζινιάκ (9 συμμ./5 γκ.).

ΕΝΤΟΣ: 4-2-1
ΓΚΟΛ: 12-9
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΛΟΡΙΑΝ: Η ελεύθερη πτώση της Λοριάν ανακόπηκε με τη σημαντική εντός έδρας νίκη κόντρα στην Τουλούζ. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος ο Κορνιέ στο 45'. Είναι τόσο κοντά στην Ευρώπη όσο και από τη ζώνη του υποβιβασμού και η «διπροσωπία» που βγάζει στους αγώνες της, την κάνουν μια από τις πιο απρόβλεπτες ομάδες στην κατηγορία. Βγάζει πολλά προβλήματα ανασταλτικά, που εξισορροπούνται όμως από τη σαφώς καλύτερη επίδοση επιθετικά. Αδύναμη εκτός, έχοντας μόλις μία νίκη σε 7 εξόδους. Εκτός ο τερματοφύλακας Σαϊνό, οι αμυντικοί Λε Λαν (7 συμμ.), Μανγκά (1 συμμ.), Γκασαμά και οι μέσοι Μουλουμπά (2 συμμ.), Αλέν Τραορέ (10 συμμ./4 γκ./5 ασίστ), Κουταντέ (1 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 1-3-3
ΓΚΟΛ: 9-18
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

Προγνωστικά: Ξεκούραστοι οι γηπεδούχοι, ανοιχτά τα περισσότερα παιχνίδια των γηπεδούχων, πιθανό να έχουμε πολλά γκολ. Over στο (2.00 SportingBet).



22:00 ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΛΥΟΝ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1994): 1-9-15

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ: Μοιρασμένο το παιχνίδι με την Αζαξιό, έλειψε η εκρηκτικότητα του Ομπαμεγιάνγκ και περιορίστηκε στο εκτός έδρας 0-0, αν και οι γηπεδούχοι παραλίγο να πάρουν τη νίκη στα τελευταία λεπτά. Παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα για 13η αγωνιστική και οι φιλοδοξίες λογικό είναι να μεγαλώνουν. Στην 3η θέση πλέον, συγκατοικεί με την Παρί στους 26 βαθμούς, 5 μακριά από την πρωτοπόρο Λυόν. Έχει την καλύτερη εντός έδρας άμυνα στην κατηγορία (3), έχοντας κρατήσει το μηδέν σε αγώνες, ενώ μαζί με την Παρί έχει και τη 2η καλύτερη επίθεση (24). Κάκιστη η παράδοση με τη Λυόν, την οποία έχει κερδίσει μόλις μία φορά στις 25 τελευταίες αναμετρήσεις τους. Εκτός ο τερματοφύλακας Κουλιμπαλί, ο αμυντικός Ζούμα (7 συμμ.), οι μέσοι Νικολίτα (2 συμμ.), Ντιομάντε (1 συμμ.). Τελευταία στιγμή θα κριθεί του Ομπαμεγιάνγκ, παρά τις αρχικές πληροφορίες ότι θα ξεκινούσε κακονικά σήμερα.

ΕΝΤΟΣ: 5-1-2
ΓΚΟΛ: 14-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-2-0

ΛΥΟΝ: Παρέμεινε πρώτη στη βαθμολογία, επικρατώντας της περσινής πρωταθλήτριας Μονπελιέ εντός έδρας με 1-0, χάρη στο γκολ του Γκομίς (26'), που έφτασε τα 10 στο πρωτάθλημα. Τρεις νίκες στα 4 τελευταία για την πολύ ανεβασμένη Λυόν, που θέλει να παραμείνει πρώτη περνώντας από μια από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος. Η αλήθεια είναι ότι ίσως ούτε ο περίμενε να τα πηγαίνει τόσο καλά η ομάδα του. Την Πέμπτη υποδέχθηκε τη Κιριάτ Σμόνα με αλλαγές και νεαρούς, χωρίς άγχος όμως αφού είχε εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο και επικράτησε εύκολα με 2-0 (Σαρ 15', Μπενζιά 58'). Μαζί με τη Βαλενσιέν, έχει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία (28). Τα 9 από τα 11 τελευταία με τη Σεντ Ετιέν ήταν under. Αήττητη στο «Ζοφρί-Γκισάρ» στις 13 τελευταίες επισκέψεις της. Εκτός ο αμυντικός Λοβρέν και οι επιθετικοί Λόπεζ (11 συμμ./5 γκ.), Μπριάντ (10 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

ΕΚΤΟΣ: 2-4-1
ΓΚΟΛ: 9-8
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

Προγνωστικά: Φύσει επιθετικές ομάδες, κάνουν εξαιρετική χρονιά αμφότερες και περιμένουμε γκολ και από τις δύο πλευρές (1.67 GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση