» » » » » » Πάμε στοίχημα Championship: Πιο ξεκούραστη η Μιλγουόλ

Πάμε στοίχημα Championship: Πιο ξεκούραστη η Μιλγουόλ
17:00 ΝΟΤΙΓΧΑΜ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

ΝΟΤΙΓΧΑΜ: Επέστρεψε στις νίκες την περασμένη αγωνιστική, επικρατώντας εντός έδρας της Λιντς με 4-2, κάνοντας μετά από πολύ καιρό μία πειστική εμφάνιση. Δεν πτοήθηκε από το γρήγορο γκολ της αντιπάλου(12') και πήρε με το χρόνο τα ηνία της αναμέτρησης ισοφαρίζοντας στο 44'. Στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε μέσα σε επτά λεπτά να πετύχει ακόμα τρία γκολ και να καθαρίσει τη νίκη(54', 57', 61'). Κινδύνεψε ελάχιστα από την αντίπαλο και με αυτή τη νίκη έφτασε τους 36 βαθμούς και βρίσκεται στο -1 από την 6η θέση που οδηγεί στα πλέϊ οφ ανόδου. Το μεγάλο πρόβλημα για την Νότιγχαμ φέτος είναι ότι δεν έχει βρει σταθερότητα, ενώ έχει τις μονάδες για να βρίσκεται στην πρώτη εξάδα. Εντός έδρας είναι πάντως αρκετά δυνατή και σε δώδεκα αναμετρήσεις μετράει έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Θα λείψει και στο σημερινό ο σημαντικός στόπερ Αγιάλα, ενώ πλησιάζουν στην επιστροφή τους οι Τζίνας και Χάτσινσον.


ΕΝΤΟΣ: 6-3-3
ΓΚΟΛ:  34-30
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Hττήθηκε στο μεγάλο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής από των πρωτοπόρο Κάρντιφ με 2-1 και συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Μπήκε πολύ πιο δυνατά στο ματς και προηγήθηκε μόλις στο 4'. Είχε ευκαιρία να τελειώσει το παιχνίδι αλλά δεν τα κατάφερε και κόντρα στην ροή της αναμέτρησης δέχθηκε την ισοφάριση στο 44'. Στο δεύτερο μέρος ήταν αγνώριστη, έμεινε από δυνάμεις και τελικά δέχθηκε το μοιραίο γκολ στο 73'. Έχει υποχωρήσει πλέον στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και η διαφορά της από την κορυφή αυξήθηκε στους 7 βαθμούς. Ο τεχνικός της ομάδας πάντως έδειξε εμπιστοσύνη στους παίκτες του και τους ζήτησε την νίκη στο σημερινό ματς με τη Νότιγχαμ.  Μακριά από την έδρα της η Πάλας έχει την δεύτερη καλύτερη συγκομιδή στο πρωτάθλημα, με πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, σε δώδεκα αναμετρήσεις. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσει ο Ντιλέϊνι, ενώ αμφίβολοι είναι οι μπακ Μπλέϊκ και Γουόρντ.

ΕΚΤΟΣ: 5-3-4
ΓΚΟΛ: 45-31
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5:1-3-1

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Δύσκολο ματς για προγνωστικά, αφού και οι δύο ομάδες είναι απρόβλεπτες το τελευταίο διάστημα. Θεωρώ πως η Κρίσταλ Πάλας πάντως έχει την ποιότητα και βρίσκεται πιο κοντά στη νίκη. Θα την επιλέξω στο 2 draw no bet.(2.20, MyBet).



17:00 ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ - ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ: Μπορεί να δυσκολεύτηκε, αλλά τελικά κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μπλάκμπερν την περασμένη αγωνιστική με 1-0 και να επιστρέψει στις νίκες. Ματς λεπτομερειών, αφού η Μίντλεσμπρο δεν έπιασε καμία τρομερή απόδοση, απλά ήταν αποτελεσματική στην επίθεση και σοβαρή στην άμυνα. Κινδύνευσε ελάχιστα από την αντίπαλο και με το γκολ που πέτυχε στο 66' πήρε τους τρεις βαθμούς. Δείχνει σοφότερη την φετινή σεζόν η ομάδα, αφού κοιτάζει περισσότερο την ουσία και το αποτέλεσμα. Έχει καταφέρει να σκαρφαλώσει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και βρίσκεται στο -1 από την δεύτερη θέση και στο 5 από την κορυφή. Το σημερινό είναι το δεύτερο σερί εντός έδρας ματς για το συγκρότημα του Μπόμπρεϊ, που εντός έδρας είναι πανίσχυρο, αφού μετράει σε δώδεκα ματς, εννέα νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Εκτός ο στόπερ Μπίκι, ενώ αμφίβολοι είναι οι ΜακΈχραν, Χάϊνς και Χαρούν.

ΕΝΤΟΣ: 9-1-2
ΓΚΟΛ: 41-31
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2

ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ: Έσωσε την παρτίδα στο εκτός έδρας ματς με την Χάντερσφιλντ, όπου κατάφερε με το γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις να πάρει το βαθμό της ισοπαλία(1-1). Δίκαιο αποτέλεσμα, με την Μπλάκπουλ να έχει τον έλεγχο στο πρώτο μισό και να χάνει τρείς κλασικές ευκαιρίες, αλλά στην επανάληψη οπισθοχώρησε, έδωσε χώρο στην αντίπαλο και αναγκάστηκε να κυνηγάει στο σκορ από το 66'. Βρήκε όμως τα αποθέματα και με αντεπίθεση διαρκείας στο τελευταίο πεντάλεπτο, έφτασε στην ισοφάριση. Βρίσκεται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -4 από την ζώνη των πλέϊ οφ, αλλά χρειάζεται ενίσχυση για να ζητήσει κάτι περισσότερο την φετινή σεζόν. Εκτός έδρας τα καταφέρνει καλύτερα σε σχέση με εντός και σε δώδεκα αναμετρήσεις έχει τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Σταθερή ομάδα με ταβάνι, με την πορεία της μέχρι στιγμής να κρίνεται ικανοποιητική. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι βασικοί Όσμπορν και Έβατ.

ΕΚΤΟΣ: 4-4-4
ΓΚΟΛ: 41-34
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Οριακά φαβορί ο άσσος, λόγω έδρας, αλλά η Μπλάκπουλ είναι ικανή για την ζημιά. Θα ποντάρω όμως στο 2-3 γκολ(1.90, Sportingbet), που το έχουν επιβεβαιώσει πολλές φορές οι δύο ομάδες την φετινή σεζόν.



17:00 ΚΑΡΝΤΙΦ - ΜΙΛΓΟΥΟΛ

ΚΑΡΝΤΙΦ: Πήρε τεράστια νίκη στο ντέρμπι με την Κρίσταλ Πάλας την περασμένη αγωνιστική με 2-1, σε ένα ματς όπου ήταν συνολικά καλύτερη και το άξιζε. Βρέθηκε πίσω στο σκορ και άργησε πολύ να μπει στον ρυθμό του αγώνα, αλλά κατάφερε πριν το ημίχρονο να φτάσει στην ισοφάριση. Στο δεύτερο μέρος υπήρχε μόνο αυτή μέσα στον αγωνιστικό χώρο και απλώθηκε στο γήπεδο, επιδεικνύοντας τις πολλές επιθετικές της αρετές και πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 73'. Θα μπορούσε να είχε σκοράρει και άλλα τέρματα, αλλά οι παίκτες της αστόχησαν από καίριες θέσεις. Πλέον βρίσκεται στο +5 από την δεύτερη Χαλ έχει πάρει τόσο ψυχολογικό, όσο και βαθμολογικό προβάδισμα εν' όψει της ανόδου. Έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, έχοντας πετύχει 49 γκολ, ενώ εντός έδρας είναι πανίσχυρη, αφού μετράει 11 νίκες και μόλις μία ήττα σε έντεκα αναμετρήσεις. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Κόνολι και Σμιθ.

ΓΚΟΛ: 49-29
ENTOΣ: 11-0-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΜΙΛΓΟΥΟΛ: Δεν είχε αγώνα μεσοβδόμαδα, αφού η αναμέτρηση με την Μπράϊτον, που ήταν κανονισμένη για την Boxing Day, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη και έτσι προέρχεται από το εντός έδρας χαστούκι από την Μπράνσλεϊ με 2-1 την περασμένη αγωνιστική. Πραγματοποίησε συνολικά κακή εμφάνιση και έχασε σημαντική ευκαιρία(έχασε πέναλτι) στο 27' να πάρει κεφάλι στο σκορ. Στην αμέσως επόμενη φάση δέχθηκε το τέρμα και αυτό την άγχωσε ακόμα περισσότερο. Τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο γι' αυτήν στο 54', που έμεινε με δέκα παίκτες, αλλά παρ' όλα αυτά κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 80. Δέχθηκε πίεση στο τελευταίο δεκάλεπτο όμως και τελικά δέχθηκε το γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Απογοήτευση στο στρατόπεδό της μετά από αυτό το αποτέλεσμα, που την έριξε εκτός εξάδας, ισοβαθμώντας όμως με την 6η Γουότφορντ. Μαχητική ομάδα η Μίλγουολ, παλεύει όλα τα ματς είτε εντός, είτε εκτός έδρας. Εκτός θα είναι σήμερα οι Σμιθ και Κίο, ενώ αμφίβολος ο Τέϊλορ.

ΕΚΤΟΣ: 4-5-3
ΓΚΟΛ: 37-33
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Η Μίλγουολ παθιάζεται όταν παίζει με τους "μεγάλους" και σήμερα περιμένω να δυσκολέψει την ζωή της Κάρντιφ. Πιο ξεκούραστη, είναι ικανή να κάνει τη ζημιά. (Χ2, 2.03, Βetshop).


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση