» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος Championship: Φαβορί οι γηπεδούχοι


Προγνωστικά στοιχήματος Championship: Φαβορί οι γηπεδούχοι
17:00 ΚΑΡΝΤΙΦ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

ΚΑΡΝΤΙΦ: Επέστρεψε στις νίκες την περασμένη αγωνιστική, αφού επικράτησε στην δύσκολη έδρα της Λέστερ με 1-0 και παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο γερόλυκος Μπέλαμι σκόραρε για τους γηπεδούχους από το 25', δίνοντας την έκτη νίκη στην ομάδα του στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές. Η Κάρντιφ είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και έχασε δύο-τρεις ακόμα ευκαιρίες να πετύχει και ένα δεύτερο γκολ, αλλά στα τελευταία λεπτά πέρασε δύσκολα. Αυτό που μένει για το συγκρότημα του Μακέϊ όμως είναι οι τρεις βαθμοί, που κρατούν την ομάδα στην πρώτη θέση. Κομβικό το σημερινό ματς για την ομάδα, με τον Μακέϊ να τονίζει στους παίκτες του πως η νίκη είναι μονόδρομος, ώστε να γίνει ακόμα ένα βήμα προς την άνοδο. Εντός έδρας η Κάρντιφ έχει την καλύτερη συγκομιδή απ' όλες τις ομάδες της κατηγορίες, αφού σε έντεκα αναμετρήσεις μετράει δέκα νίκες και μόλις μία ήττα. Μοναδικός απών λογικά θα είναι ο Σμιθ, που ναι μεν είναι έτοιμος, αλλά λείπει καιρό από την αγωνιστική δράση.


ΕΝΤΟΣ: 10-0-1
ΓΚΟΛ:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 44-28

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Είναι φανερό ότι κάνει μία μικρή κοιλιά στην απόδοσή της το τελευταίο διάστημα και αυτό της έχει κοστίσει, αφού έχει βρεθεί στο -4 από την κορυφή. Την περασμένη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Χάντερσφιλντ εντός έδρας, στην τρίτη σερί ισοπαλία για την ομάδα. Μόλις στο 12' βρέθηκε με παίκτη λιγότερο λόγω χαζής αποβολής του Ντελάνεϊ, ενώ στο 20' γλίτωσε τα χειρότερα, αφού η αντίπαλος έχασε πέναλτι. Στο 40' από ατομική προσπάθεια του Ζάχα βρέθηκε μπροστά στο σκορ, αλλά χωρίς να ικανοποιεί με την απόδοσή της. Στο δεύτερο πιέστηκε από την αντίπαλο και τελικά δέχθηκε την ισοφάριση στο 75'. Αυτό ήταν το δεύτερο σερί ματς που προηγήθηκε, αλλά τελικά ισοφαρίστηκε από την αντίπαλο. Μακριά από την έδρα της είναι αρκετά αποτελεσματική, αφού σε έντεκα ματς έχει πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, αμφίβολος είναι ακόμα ο Μπλέϊ, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο Τζέντινακ.

ΕΚΤΟΣ: 5-3-3
ΓΚΟΛ: 44-29
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-4-0

Προγνωστικά στοιχήματος: Σίγουρα το ντέρμπι ανάμεσα στα δύο πρώτα φαβορί για την άνοδο έχει φαβορί και αυτό είναι οι γηπεδούχοι. Η Κάρντιφ είναι πολύ δυνατή στην έδρα της και περιμένω να κάνει ακόμα ένα βήμα προς την άνοδο. Άσσος. (1.90, Sportingbet).



17:00 ΧΑΛ - ΛΕΣΤΕΡ

XAΛ: Μπορεί να κερδίζει δύσκολα, αλλά κερδίζει και αυτό την έχει ανεβάσει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε εκτός έδρας της Χαλ με 2-1 και αυτή ήταν η τέταρτη σερί νίκη για τους "πορτοκαλί". Στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερη και προηγήθηκε στο 25', αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά του πρώτους μέρους, από στημένη φάση. Στην επανάληψη μπήκε αποφασισμένη να καθαρίσει το παιχνίδι, πέτυχε το γκολ μόλις στο 50' και έδωσε έμφαση στην άμυνα, φτάνοντας στην επικράτηση. Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του ο τεχνικός της ομάδας, που την ντοπάρει ψυχολογικά εν' όψει την σημερινής κομβικής αναμέτρησης. Εντός έδρας η Χαλ έχει πετάξει αρκετούς βαθμούς, αφού σε έντεκα ματς έχει επτά νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Επιστρέφει από την τιμωρία τους ο Μπρους, ενώ στην διάθεση του προπονητή έχουν τεθεί και οι Αλούκο και Μακ Σέϊν.

ΕΝΤΟΣ: 7-1-3
ΓΚΟΛ: 35-27
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

ΛΕΣΤΕΡ: Δεν είναι σε καλό φεγγάρι η Λέστερ και αυτό είναι φανερό. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε στο κομβικό ματς με την πρωτοπόρο Κάρντιφ εντός έδρας με 1-0 και έχασε την ευκαιρία να ροκανίσει την διαφορά από την κορυφή. Πλέον βρίσκεται στο -10 και καλείται σήμερα να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Φλύαρη στα τελευταία ματς, όπου ναι μεν προσπαθεί, αλλά δεν μπορεί να βρει λύσεις επιθετικά. Αυτό είναι το δεύτερο ματς που η επίθεση της ομάδας μένει στο μηδέν και εκεί εστίασε και ο τεχνικός της ομάδας στις δηλώσεις του. Ψάχνεται να ενισχυθεί στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αφού ο στόχος παραμένει η άνοδος. Το μεγάλο πρόβλημα για το συγκρότημα του Πίρσον είναι στα εκτός έδρας παιχνίδια, που η ομάδα δεν είναι αποτελεσματική και μετράει, έξι ήττες, δύο ισοπαλίες και τρεις νίκες σε έντεκα αναμετρήσεις. Σταθερά τραυματίας ο στόπερ Σεντ Λέντζερ, αλλά υπολογίζεται κανονικά για την αναμέτρηση ο Γουόκχορν.

ΕΚΤΟΣ: 3-2-6
ΓΚΟΛ: 37-22
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

Προγνωστικά στοιχήματος: Σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι γηπεδούχοι, που έχουν τα προσόντα να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, αλλά και την κούραση της αντιπάλου και να πάρουν τη νίκη. Άσσος. (2.60, MyBet).


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση