» » » » » » » Στοίχημα Ligue 1: Ανεβασμένη η Τουλούζ

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Στοίχημα Ligue 1: Ανεβασμένη η Τουλούζ
Ανάλυση στο στοίχημα για τον  αγώνα στη Βρετάνη, ανάμεσα σε Λοριάν και Τουλούζ.

22:00 ΛΟΡΙΑΝ - ΤΟΥΛΟΥΖ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1996): 7-9-4
ΠΕΡΥΣΙ: ΛΟΡΙΑΝ – ΤΟΥΛΟΥΖ 0-0

ΛΟΡΙΑΝ: Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 12’ από τη Μπαστιά, αλλά απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα δευτερόλεπτα αργότερα και έφτασε στην ισοφάριση στο 31’ με τον Λαμίν Κονέ. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν όμως με μεγαλύτερο πάθος και πέτυχαν και δεύτερο γκολ λίγο αργότερα (35’) καταφέρνοντας να μην επιτρέψουν την κάκιστη Λοριάν να φτάσει σε άλλο γκολ. Ακόμα μια ήττα για τη Λοριάν το τελευταίο διάστημα που την έριξε στην 11η θέση, με ένα μόλις τρίποντο στις 9 τελευταίες αγωνιστικές. Οι 10 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις με τη Λοριάν ήταν under. Οι Αμφίβολοι οι αμυντικοί Λε Λαν (7 συμμ.), Μαρέκ (6 συμμ./2 ασίστ) και ο μεσοεπιθετικός Αλέν Τραορέ (10 συμμ./4 γκ./5 ασίστ). Σίγουρα εκτός ο τερματοφύλακας Σαϊνό, οι αμυντικοί Σεΐκ Τουρέ, Γκασαμά, Μανγκά (1 συμμ.), ο μέσος Κουταντέ και ο επιθετικός Ρομπέρ.


ΕΝΤΟΣ: 3-3-1
ΓΚΟΛ: 13-11
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3


ΤΟΥΛΟΥΖ: Καταπληκτική στο παιχνίδι με την πρωτοπόρο Λυόν, δεν κατάφερε να πετύχει τέρμα στο πρώτο μέρος, το κατάφερε όμως τρεις φορές στην επανάληψη (Μπεν Γεντέρ 50’, 87’, Καπουέ 91’) και επέστρεψε στις νίκες μετά από 3 σερί ήττες. Ανέβηκε στην 7η θέση και πλησίασε και πάλι τις προνομιούχες θέσεις. No goal τα 6 τελευταία εκτός, under τα 8 από τα 9 τελευταία. Σημαντικές οι επιστροφές του αμυντικού Ζεμπινά και του μεσοεπιθετικού Ταμπανού. Χωρίς απουσίες απόψε.

ΕΚΤΟΣ: 2-0-3
ΓΚΟΛ: 3-1-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: Το ξύπνημα της Τουλούζ κόντρα στη Λοριάν και η πολυφωνία στην επίθεση των γηπεδούχων κάνουν το γκολ-γκολ ιδανική περίπτωση για ποντάρισμα (1.73 GoalBet).


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση