» » » » » » » Στοίχημα Serie A: Γκολ στο Φρίουλι, ντέρμπι τριάδας στη Ρώμη


Στοίχημα Serie A: Γκολ στο Φρίουλι, ντέρμπι τριάδας στη Ρώμη
19:00 ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ  – ΠΑΛΕΡΜΟ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 2004): 8-5-5
ΠΕΡΥΣΙ: ΠΑΛΕΡΜΟ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 1-1

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Ουντινέζε, που επικράτησε δίκαια στη Γένοβα κόντρα στη Σαμπντόρια με 2-0. Ο Ντανίλο με κεφαλιά έκανε στο 17’ το 1-0, ενώ ο Μπαντού έβγαλε μόνο 10 λεπτά αργότερα τον Ντι Νατάλε, ο οποίος πέρασε και τον τερματοφύλακα Μπρίκιτς για να κάνει το 2-0. Οι γηπεδούχοι έβγαλαν κάποιες φάσεις στην επανάληψη και είχαν την ευκαιρία να ξαναμπούν στο παιχνίδι με πέναλτι που κέρδισαν στο 64’, αλλά ο Ρομέρο το απέκρουσε. Χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώνεις πλέον η Ουντινέζε, μπορεί να αφοσιωθεί αποκλειστικά στις εγχώριες διοργανώσεις, αν και ένα εισιτήριο στην Ευρώπη με το φετινό ανταγωνισμό δείχνει ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς βρίσκεται 8η με 9 βαθμούς διαφορά από την 5η Ρόμα. Αήττητη στα 6 τελευταία εντός, έχει χάσει μόνο από τη Γιουβέντους στο Ούντινε τον Σεπτέμβριο. Αμφίβολοι ο αμυντικός Μπενάτια (7 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Μουριέλ (2 συμμ./1 ασίστ).



ΕΝΤΟΣ: 3-3-1
ΓΚΟΛ: 12-10
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΑΛΕΡΜΟ: Δεν ήταν κακή κόντρα στη Γιουβέντους, προσπάθησε να την περιορίσει όσο γινόταν, αλλά δέχτηκε γκολ στο 50’. Η κατάσταση δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο με την αποβολή του Μοργκανέλα με 2η κίτρινη στο 75’ και έτσι η Παλέρμο δεν απέφυγε την εντός έδρας ήττα. Οριακά πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού και αυτό χάρη σε καλύτερη διαφορά τερμάτων από την Πεσκάρα, με την οποία ισοβαθμεί στους 14. Έχει τη χειρότερη συγκομιδή βαθμών στα εκτός έδρας στη Σέριε Α, με μόλις δύο βαθμούς σε 8 εξόδους, αλλά και τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση (2). Τιμωρημένος ο δεξιός μπακ Μοργκανέλα (14 συμμ.). Εκτός ο αμυντικός Μαντοβάνι (5 συμμ.) και ο επιθετικός Αμπέλ Χερνάντες (7 συμμ.). Αμφίβολος ο μέσος Μπερτόλο.

ΕΚΤΟΣ: 0-2-6
ΓΚΟΛ: 2-14
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Η Ουντινέζε δείχνει σε καλύτερη κατάσταση, αλλά η Παλέρμο δεν πάει με κατεβασμένα τα χέρια και θα το παλέψει. Μίκολι-Ντι Νατάλε μπορούν να μας προσφέρουν άνετα το γκολ-γκολ (1.73 GoalBet).



21:45 ΛΑΤΣΙΟ  – ΙΝΤΕΡ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1993): 13-18-13
ΠΕΡΥΣΙ: ΛΑΤΣΙΟ-ΙΝΤΕΡ 3-1

ΛΑΤΣΙΟ: Δίκαιο το 0-0 που πήραν οι Λατσιάλι στη Μπολόνια, αφού καμία από τις δύο πλευρές δεν βγήκαν με αξιώσει μπροστά. Στα αρνητικά η αποβολή του ανεβασμένου τελευταία επιθετικού Κοζάκ στο 86’ με δεύτερη κίτρινη. Διεύρυνε ωστόσο το αήττητο σερί σε 5 αγωνιστικές (3-2-0), ανεβαίνοντας και πάλι στην 4η θέση, τρεις πίσω από τις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει κάνει κάστρο το Ολίμπικο φέτος, αφού στα 8 παιχνίδια εντός μόνο Τζένοα και Τορίνο έχουν καταφέρει να πάρουν βαθμούς και αυτούς μετά-κόπων-και-βασάνων. Τιμωρημένος ο ενίοτε βασικός δεξιός μπακ Καβάντα (11 συμμ.) και ο επιθετικός Κοζάκ (7 συμμ.). Αμφίβολος ο βασικός δεξιός μπακ Κονκό (12 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Ζάρατε (1 συμμ.). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Αντρέ Ντίας (12 συμμ.), οι μέσοι Μπρόκι (6 συμμ.), Έντερσον (5 συμμ./1 γκ.) και οι επιθετικοί Φλόκαρι (4 συμμ.), Ρόκι (3 συμμ.).

ΕΝΤΟΣ: 6-1-1
ΓΚΟΛ: 17-8
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-2-0

ΙΝΤΕΡ: Άκρως αποτελεσματική στο εντός έδρας ντέρμπι με τη Νάπολι, κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο μέρος με τα γκολ των Γκουαρίν (8’), Μιλίτο (39’). Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πίεσαν περισσότερο, μείωσαν στο 54’ και ανάγκασαν την ομάδα του Στραμακιόνι να κλειστεί στην άμυνα, καταφέρνοντας όμως να πάρει τελικά τη σπουδαία νίκη που την ανέβασε στη 2η θέση, 4 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Γιουβέντους. Αμφίβολοι οι μέσοι Άλβαρεζ (8 συμμ./1 ασίστ), Όμπι (1 συμμ.), Μουντιγκάι (6 συμμ.). Εκτός ο αμυντικός Κίβου και οι μέσοι Στάνκοβιτς, Σνάιντερ (5 συμμ./1 γκ/1 ασίστ).

ΕΚΤΟΣ: 6-0-2
ΓΚΟΛ: 16-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Η Ίντερ δε μας έχει συνηθίσει σε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας στα ντέρμπι, ενώ περιμένουμε προσεχτική τη Λάτσιο που θέλει να διατηρήσει την επαφή με την πρώτη τριάδα. Περιμένουμε λίγα γκολ απόψε στη Ρώμη. Under στο 1.85 (MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση