» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: «Μπάζει» εκτός έδρας η Μπιλμπάο


Προγνωστικά στοιχήματος: «Μπάζει» εκτός έδρας η Μπιλμπάο
Μπραϊτον - Νιούκαστλ: Επιστροφή στις νίκες (0-3 επί της Ίπσουιτς) έπειτα από πέντε αγωνιστικές (0-3-2) για την Μπράιτον. 13 γκολ στις ήττες από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Έβερτον δέχτηκε η Νιούκαστλ.

Φούλαμ - Μπλάκπουλ: Μέτριες επιδόσεις της Φούλαμ εντός έδρας (4-2-4), που αναμένεται να δώσει την απαραίτητη έμφαση στον θεσμό του κυπέλλου. Περίοδο ντεφορμαρίσματος διάγει η Μπλάκπουλ, καθώς αγνοεί την νίκη σε τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος. 

Άστον Βίλα - Ίπσουιτς: Ευκαρία ώστε να ανεβάσει το πεσμένο της ηθικό έχει σήμερα η Άστον Βίλα. Ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο είναι η Ίπσουιτς και αξίζει να σημειωθεί ότι έχει δεχτεί 48 γκολ σε 26 αγώνες πρωταθλήματος. Δύσκολα βγαίνουν προγνωστικά στοιχήματος.



Μάντσεστερ Σ. - Γουότφορντ: Εφτά φορές έχει βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στα δύο πρόσφατα παιχνίδια η Μάντσεστερ Σίτι. 9/10 goal/goal για την επιθετική Γουότφονρτ που δεν έχει τίποτα να χάσει.

Σαουθάμπτον - Τσέλσι: Τρία σερί goal/goal για την Σαουθάμπτον, η οποία πολύ πιθανόν να αφήσει σε δεύτερη μοίρα το κύπελλο. Εντός έδρας ήττα-σοκ από την ΚΠΡ για την Τσέλσι με 1-0, και δεν σκόραρε μετά από καιρό.

ΚΠΡ - Γουέστ Μπρομ: Μπορεί οι γηπεδούχοι να πήραν ψυχολογία από το νικηφόρο 1-0 επί της Τσέλσι, όμως ο συγκεκριμένος θεσμός αποτελεί πολυτέλεια για την ομάδα του Ρέντναπ. 3/4 goal/goal μετρά η Γουέστ Μπρομ που πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής.

Μπόλτον - Σάντερλαντ: Η Μπόλτον δέχτηκε γκολ στις τέσσερις πρόσφατες αναμετρήσεις της. Παραδοσιακά αδύναμη μακριά από την έδρα της η Σάντερλαντ, που φέτος μετράει (2-4-5) στο πρωτάθλημα.

Κρίσταλ Πάλας - Στόουκ: 6/7 over και goal/goal για την Κρίσταλ Πάλας και ικανή για την ζημιά. Το αήττητο σερί 10 αγωνιστικών έλαβε τέλος για την Στόουκ, καθώς ηττήθηκε δίκαια με 3-0 στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι.

Τότεναμ - Κόβεντρι: Τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια για την Τότεναμ και αντιμετωπίζοντας την Κόβεντρι δύο κατηγοριών παρακάτω έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.

Λεβάντε - Μπιλμπάο: Μόνο τους τρεις «μεγάλους» δεν κέρδισε εντός έδρας η Λεβάντε (5-1-2). Με γκολ 10-23 η Μπιλμπάο διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα της Πριμέρα.

Αστέρας - ΑΕΚ: Μόλις μια απώλεια εντός έδρας για τον Αστέρα Τρίπολης (6-1-0). Με τις μεταγραφές η ΑΕΚ, αλλά με όχι τόσο καλό απολογισμό μακριά από το ΟΑΚΑ (1-0-6).

Πλατανιάς - ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Πλατανιάς έχει ηττηθεί μόνο από τον ΟΦΗ εντός έδρας (3-3-1). 9/15 under έχουν και οι ομάδες στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα.


Ρίο Άβε - Ολιανένσε: Το 2012 έφυγε με την Ρίο Άβε στην πέμπτη θέση, παρότι δεν κέρδισε τα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Μόλις δύο νίκες από το ξεκίνημα της σεζόν για την Ολιανένσε (2-5-5).

Ζιλ Βιθέντε - Γκιμαράες:  Η Ζιλ Βιθέντε έχει φέρει εφτά over στα εννιά τελευταία ματς και η Γκιμαράες 6/7 πιο πρόσφατα.

Κατάνια - Τορίνο: Πάντα δυνατή εντός έδρας η Κατάνια και έξι συνεχόμενα over και goal/goal στο πρωτάθλημα. Η Τορίνο μετράει 7/9 ισοπαλίες μέχρι το πρώτο ημίχρονο.

Γρανάδα - Βαλένθια: Πριν τις διακοπές η Γρανάδα πέτυχε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Οσασούνα με 2-1, αλλά διαθέτει την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με 13 γκολ. Η Βαλένθια στην εποχή Βαλβέρδε έχει απολογισμό 4-0-1 με τρεις από τις νίκες να είναι εκτός έδρας.

Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Γ.: Η Γουέστ Χαμ έχει τη βαθμολογική άνεση (+8 από την επικίνδυνη ζώνη) να κυνηγήσει τη διάκριση στο κύπελλο. Αντιθέτως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σνομπάρει εδώ και χρόνια το θεσμό και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές.

Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός: 5/6 νίκες μετράει ο Λεβαδειακός, 3/4 goal/goal έχει εμφανίσει ο Παναθηναϊκός στα τελευταία ματς του.

Σπόρτινγκ Λ. - Πάσος Φερέιρα: Μόλις στο +2 από την γραμμή του υποβιβασμού η άλλοτε μεγάλη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Αντιθέτως η Πάσος Φερέιρα έχει γνωρίσει μόνο μια ήττα στο πρωτάθλημα, έχοντας απολογισμό (4-7-1).

Ακαδέμικα - Σετούμπαλ: Η μια νίκη που έχει όλο κι' όλο η Ακαδέμικα έχει κατακτηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου (1-7-4). Η Σετούμπαλ διαθέτει την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος, παρέα με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας με 11 γκολ.

Λα Κορούνια - Μάλαγα: 6/8 εντός έδρας ματς της Λα Κορούνια και 7/8 εκτός έδρας της Μάλαγα ήταν under, σε έναν τελικό για τους γηπεδούχους.


Λάτσιο - Κάλιαρι: Στα 5/6 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος η Λάτσιο διατήρησε ανέπαφη την εστία της. Η Κάλιαρι έχει δεχτεί 14 γκολ στα τελευταία τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος.

Πόρτο - Νασιονάλ: Συνεχίζει την κούρσα της η Πόρτο, έχοντας έξι σερί νίκες και το απόλυτο των 6/6 νικών στο «Ντραγκάο». Τρία διαδοχικά under σε επίπεδο πρωταθλήματος για την Νασιονάλ.

Σεβίλλη - Οσασούνα: Μόνο μία νίκη έχει η Σεβίλλη στις εννιά τελευταίες αγωνιστικές (1-2-6). Η Οσασούνα διαθέτει την χειρότερη επίθεση, μετά την Γρανάδα με 14 γκολ.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση