» » » » » Στοίχημα: Πολλές ισοπαλίες για Μόναχο 1860


Στοίχημα: Πολλές ισοπαλίες για Μόναχο 1860
Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα: Από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος αμφότερες και χωρίς άγχος θα μας προσφέρουν γκολ και θέαμα στο στοίχημα.

Μόναχο 1860 - Καϊζερσλάουτερν: Αήττητη παρουσιάζεται με τον Αλεξάντερ Σμιντ στον πάγκο της η Μόναχο 1860, έχοντας όμως μόλις μια νίκη (1-4-0). Η Καϊζερσλαόυτερν ενισχύθηκε σημαντικά στην μεταγραφική περίοδο, καθώς έκλεισε το 2012 με τρεις σερί ήττες, χωρίς μάλιστα να σημειώσει γκολ.

Αρλ - Μονακό: Την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας διαθέτει η Αρλ (17-29) τα γκολ. Καλύτερα τα πηγαίνει μακριά από την έδρα της η Μονακό (6-2-2), ενώ στο ήδη πλούσιο υπάρχον δυναμικό, προστέθηκαν και άλλοι αξιόλογοι ποδοσφαιριστές.



Τζίλιγχαμ - Γουίκομ: Πρωτοπόρος αλλά όχι και τόσο καλό εντός έδρας απολογισμό για την Τζίλιγχαμ (7-4-4). Τρία ματς αήττητη και πιο ξεκούραστη η ομάδα της Γουίκομ.

Άσκολι - Βίρτους Λαντσιάνο: Αήττητο πέντε αγωνιστικών τρέχει η Άσκολι (4/5) νίκες και κάνει όνειρα για πλεϊ οφ. Ανεβασμένη δείχνει και η Βίρτους Λαντσιάνο, που προέρχεται από τρία διαδοχικά τρίποντα.

Ρεάλ Μαδρίτης Β΄ - Αλμερία: Τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας έχει η Ρεάλ Β' με 41 γκολ παθητικό, τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες σε όλη τη Σεγούντα έχει η Αλμερία (6-2-3).

Πάσος Φερεϊρα - Εστορίλ: 7/8 no goal έχει στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της η Πάσος Φερεϊρα. Δεν σκοράρει εύκολα εκτός έδρας η Εστορίλ (8-10 τα γκολ).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση