» » » » » Προβλέψεις Πάμε Στοίχημα Primera Division: Μετά τη Ρεάλ, πώς θα τα πάει κόντρα στη Μπάρτσα;


Προβλέψεις Πάμε Στοίχημα Primera Division: Μετά τη Ρεάλ, πώς θα τα πάει κόντρα στη Μπάρτσα;
13:00 ΜΑΛΑΓΑ  – ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Προϊστορία (από 2000): 8-8-7
Α’ Γύρος: ΣΑΡΑΓΟΣΑ-ΜΑΛΑΓΑ 0-1

ΜΑΛΑΓΑ: Ήταν ανώτερη της Μαγιόρκα και προηγήθηκε γρήγορα με 2-0 (Σαβιόλα 10’, Ίσκο 16’). Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 27’, αλλά στην επανάληψη η Μάλαγα σημείωσε και τρίτο με τον Μονρεάλ (62’), κάπου εκεί χαλάρωσε και έγινε το 3-2, ενώ η κατάσταση δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο όταν έμεινε με 10 δευτερόλεπτα αργότερα, λόγω της αποβολής του Ντεμικέλις. Κατάφερε όμως και κράτησε το αποτέλεσμα, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από 3 αγωνιστικές. Παράλληλη ξεπέρασε τη Μπέτις και ανέβηκε και πάλι στην 4η θέση, αν και ισοβαθμούν στους 35, ενώ ακόμα και η 8η Λεβάντε βρίσκεται μια ανάσα μακριά. Έχει την καλύτερη άμυνα στην Πριμέρα (19). Αήττητη στα 3 τελευταία κόντρα στη Σαραγόσα (2-1-0). Ήρθαν ως δανεικοί ο αμυντικός Μοράλες από την Ουνιβερσιδάδ Τσίλε και ο μέσος Αντούνιες από την Πάσος Φερέιρα. Ο Μπουονανότε (9 συμμ./1 γκ.) πουλήθηκε στη Γρανάδα (2.3 εκατ.) και ο αριστερός μπακ Νάτσο Μονρεάλ (14 συμμ./1γκ.) στην Άρσεναλ για 10 εκατ. Τιμωρημένος ο αμυντικό Ντεμικέλις (20 συμμ./3 γκ.). Σταθερά εκτός ο μεσοεπιθετικός Ζούλιο Μπαπτίστα.


Εντός: 6-2-3
Γκολ: 25-13
Τελευταία 5: 2-1-2

ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Υποδέχθηκε την Εσπανιόλ, που ήρθε αποφασισμένη να πάρει το βαθμό και τελικά, χωρίς και η Σαραγόσα να δημιουργήσει κινδύνους, οι δύο ομάδες έμειναν δίκαια στο 0-0. Ακόμα ένα παιχνίδι που δεν κατάφερε να σκοράρει. Μεγάλο το πρόβλημα στην επίθεση στα τελευταία παιχνίδια της, αφού δεν έχει πετύχει τέρμα στα 5 τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο Χιμένεθ έχει κάθε λόγο να ανησυχεί για την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας του το τελευταίο διάστημα, η οποία έχει πλησιάσει την επικίνδυνη ζώνη στους 3 βαθμούς. Στο Κόπα Άφρικα με την Ακτή Ελεφ. ο μέσος Ρόμαρικ (8 συμμ.). Τιμωρημένος ο αμυντικός Σαπουνάρου (16 συμμ./1 γκ.). Εκτός οι αμυντικοί Λούφενς (10 συμμ.), Ομπράντοβιτς (1 συμμ.), ο μέσος Ζουκουλίνι (16 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Αλάμο (7 συμμ.).

Εκτός: 4-1-6
Γκολ: 10-18
Τελευταία 5: 1-1-3

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Η Σαραγόσα σέρνεται το τελευταίο διάστημα. Η Μάλαγα θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες της και είναι σαφώς πιο ανώτερη ποιοτικά. Άσος στο 1.54 (GoalBet).



18:00 ΣΕΒΙΛΛΗ  – ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

Προϊστορία (από 1993): 11-4-6
Α’ Γύρος: ΡΑΓΙΟ-ΣΕΒΙΛΛΗ 0-0

ΣΕΒΙΛΛΗ: Ανανεωμένη με τον Έμερι στον πάγκο, επικράτησε εύκολα της Γρανάδα με 3-0 εντός έδρας (Κοντόγκμπια 32’, Νεγρέδο 71’, Μεδέλ 75’). Στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου, η Ατλέτικο ήταν καλύτερη και δημιούργησε πολλούς κινδύνους. Νωρίς στην επανάληψη ο αμυντικός Σπάχιτς έκανε χέρι εντός περιοχής, αποβλήθηκε και οι γηπεδούχοι δεν έχασαν την ευκαιρία να προηγηθούν (50’). Λίγα λεπτά αργότερα όμως η Σεβίλλη ισοφάρισε με πανομοιότυπο τρόπο: χέρι του Γκοντίν εντός περιοχής, αποβολή και εύστοχο πέναλτι του Νεγρέδο. ‘Ένα λάθος μαρκάρισμα είχε σαν αποτέλεσμα δεύτερο πέναλτι για την Ατλέτικο (71’) και από εκεί και πέρα ο Έμερι έστησε την ομάδα για να διαφυλάξει το σκορ, με τη Σεβίλλη να τελειώνει το παιχνίδι με 9 λόγω της αποβολής του Ναβάρο στο 85’. Ο επαναληπτικός σε τρεις εβδομάδες. Έχει μείνει αρκετά πίσω στην Πριμέρα, με τη σωτηρία να δείχνει πιο ρεαλιστικός στόχος (+6) από μια θέση στην Ευρώπη (-8). Όλα θα εξαρτηθούν από το που μπορεί να φτάσει η ανάκαμψη που ξεκίνησε με την έλευση του Έμερι. Τα 7 από τα 10 τελευταία κόντρα στη Ράγιο ήταν γκολ-γκολ. Ο τερματοφύλακας Μπέτο της Μπράγκα θα είναι ο αντικαταστάτης του Ντιέγκο Λόπεζ που συνεχίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Εκτός οι μέσοι Περότι (10 συμμ.), Τροχόφσκι (6 συμμ./2 γκ.).

Εντός: 6-1-3
Γκολ: 18-11
Τελευταία 5: 2-1-2

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Πολύ σοβαρή εμφάνιση για τη Βαγιεκάνο, που κέρδισε δίκαια εντός έδρας τη Μπέτις με 3-0. Καθοριστικό το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε στο 4’, της έδωσε αυτοπεποίθηση και στη συνέχεια έπαιξε πολύ συγκροτημένα χωρίς να επιτρέψει στη Μπέτις να βγει εύκολα μπροστά. Στην επανάληψη συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και σκόραρε με τους Ντελίμπασιτς (64’), Χοσέ Κάρλος (83’). Πέμπτη νίκη στα 6 τελευταία και παρέμεινε στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, ισοβαθμώντας με τη Μπέτις και στο -1 από την 4η Μάλαγα. Παραμένει χωρίς εκτός έδρας ισοπαλία στην Πριμέρα μετά από 10 εξόδους. Τιμωρημένος ο επιθετικός Πίτι (19 συμμ./10 γκ.). Εκτός οι αμυντικοί Λαμπάκα (10 συμμ.), Ρόδρι, Νάτσο Μαρτίνες.

Εκτός: 4-0-6
Γκολ: 13-23
Τελευταία 5: 4-0-1

Πρόταση: Τη δεδομένη στιγμή δε δείχνει κάποια ομάδα πιο ικανή από την άλλη. Η ισοπαλία δείχνει το πιο πιθανό αποτέλεσμα και με τη Ράγιο να μην έχει Χ εκτός γιατί να μην το κάνει σήμερα (4.10 MyBet).

20:00 ΒΑΛΕΝΘΙΑ  – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Προϊστορία (από 1993): 10-11-22
Α’ Γύρος: ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 1-0

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Δευτερόλεπτα μετά την έναρξη προηγήθηκε της Λα Κορούνια με τον Ζόνας, αλλά η συνέχεια άνηκε στους γηπεδούχους ου μέχρι το ημίχρονο γύρισαν το παιχνίδι. Η κόκκινη που δέχτηκε η Λα Κορούνια στο 52’ ήταν καθοριστική και επέτρεψε στη Βαλένθια να ανεβάσει απόδοση και να μειώσει στο 63’, φτάνοντας στην πλήρη ανατροπή στις καθυστερήσεις με τον Τίνο Κόστα και τους γηπεδούχους δευτερόλεπτα αργότερα να μένουν με 9’. Επιστροφή στις νίκες μετά τα τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα κόντρα στη Ρεάλ. Μετράει 4 νίκες στα 5 τελευταία που την έχουν βάλει γερά στο κόλπο για μία θέση στην εξάδα, βρισκόμενη στο -2 από την 4η Μάλαγα. Ο αμυντικός Γκάγκο (13 συμμ.) δόθηκε δανεικός στη Βελέζ Σάρσφιλντ. Επέστρεψε από το Κόπα Άφρικα ο μέσος Φεγκουλί. Εκτός ο αμυντικός Ματιέ (3 συμμ.) και ο μέσος Παρέχο (11 συμμ./1 ασίστ).

Εντός: 7-1-3
Γκολ: 22-20
Τελευταία 5: 4-0-1

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Άλλος ένα υγιεινός περίπατος για τη Μπαρτσελόνα, που επικράτησε εύκολα της Οσασούνα με 5-1 (Μέσι 11, 28’ πεν., 56’, 58’, Πέδρο 40’). Στο +11 πλέον από την Ατλέτικο. Στον πρώτο ημιτελικό με τη Ρεάλ, ήταν καλύτερη μέσα στο Μπερναμπέου και προηγήθηκε με τον Φάμπρεγκας στο 50’. Είχε ευκαιρίες να φτάσει στο 2-0, αλλά δέχτηκε την ισοφάριση στο 81’ από στημένη φάση. Ο επαναληπτικός στις 27 Φεβρουαρίου. Έχει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία (71, τα 33 ο Μέσι). Μετράει 16 σερί over στην Πριμέρα, τα 13 γκολ-γκολ. Αήττητη στα 12 τελευταία κόντρα στη Βαλένθια (8-4-0). Ο εξτρέμ Κουένκα που έχασε τη μισή χρονιά λόγω τραυματισμού θα συνεχίσει δανεικός στον Άγιαξ. Εκτός οι μέσος Ντος Σάντος (1 συμμ.), Σέρχι Ρομπέρτο.

Εκτός: 10-0-1
Γκολ: 37-18
Τελευταία 5: 4-0-1

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Η Βαλένθια δε δείχνει να έχει αυτό που χρειάζεται για να πάρει νίκες από Ρεάλ και Μπάρτσα. Με το διπλό το είναι αρκετά χαμηλά (1.45 MyBet), θα προτιμήσουμε παιχνίδι με πολλά γκολ για ακόμα ένα ματς των μπλαουγκράνα, ελπίζοντας ότι θα βοηθήσουν και οι γηπεδούχοι. Over 3.5 στο (1.90 MyBet).



22:00 ΑΤΛΕΤΙΚΟ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΠΕΤΙΣ

Προϊστορία (από 1994): 11-11-11
Α’ Γύρος: ΜΠΕΤΙΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ 1-1
Κύπελλο (17/01/13): ΑΤΛΕΤΙΚΟ-ΜΠΕΤΙΣ 2-0

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Τρία πέναλτι και τρεις αποβολές έκριναν τον πρώτο ημιτελικό με τη Σεβίλλη. Μπήκε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και έχασε ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Το έκανε όμως στο 50’ με το εύστοχο πέναλτι του Ντιέγκο Κόστα και τη Σεβίλλη να μένει με 10. Στο 56’ το πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα (πέναλτι) και έμεινε επίσης με 10 (Γκοντίν), αλλά στο 71’ δόθηκε και δεύτερο πέναλτι και τον Ντιέγκο Κόστα να γράφει το τελικό 2-1. Η Σεβίλλη τελείωσε το παιχνίδι με 9. Στο πρωτάθλημα έχασε δίκαια από τη Μπιλμπάο με 0-3, σε ένα ματς που δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις λίγες φάσεις που δημιούργησε. Η ψαλίδα με τη Μπάρτσα άνοιξε ξανά στους 11. Η απουσία του Φαλκάο δείχνει πάντως να την έχει επηρεάσει, αφού της λείπει το εύκολο γκολ, ενώ και ο Ντιέγκο Κόστα δεν είναι καθαρόαιμος φορ. Διατηρεί το απόλυτο εντός έδρας φέτος στην Πριμέρα (11/11), ενώ πριν το ματς με τη Σεβίλλη διατηρούσε το μηδέν στην άμυνα σε 10 σερί εντός έδρας αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει επίσης και την καλύτερη εντός έδρας άμυνα στο πρωτάθλημα (6). Αήττητη στα 4 τελευταία κόντρα στη Μπέτις, αν και στα 7 τελευταία που τη φιλοξένησε έχει κερδίσει μόνο τα 2. Ο μέσος Εμρέ θα συνεχίσει στη Φενέρμπαχτσε (350 χιλ. €). Τιμωρημένος ο αμυντικός Φιλίπε Λουίς (18 συμμ./2 ασίστ). Ο Φαλκάο μάλλον θα προφυλαχθεί και σε αυτό το παιχνίδι.

Εντός: 11-0-0
Γκολ: 32-6
Τελευταία 5: 3-1-1

ΜΠΕΤΙΣ: Επηρεάστηκε πολύ από το γρήγορο γκολ που δέχτηκε με πέναλτι στο 4’ στην εκτός έδρα αναμέτρηση με τη Βαγιεκάνο και έκανε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της τους τελευταίους μήνες, χάνοντας τελικά δίκαια με 0-3. Τέταρτο παιχνίδι χωρίς νίκη μαζί με τα δύο του κυπέλλου. Στη βαθμολογία έχασε το προβάδισμα που είχε πάρει, η Μάλαγα την έπιασε στους 35 και την έριξε στην 5η θέση και είδε πλέον και τη Βαλένθια να μπαίνει δυνατά στο κόλπο για μια θέση στην εξάδα. Τα 5 από τα 6 τελευταία εκτός στην Πριμέρα ήταν over. Απέκτησε δανεικό τον Κολομβιανό επιθετικό Παμπόν από τη Μοντερέι, ενώ άφησε ελεύθερο τον αμυντικό Νέλσον, ο οποίος συνεχίζει στην Παλέρμο. Συνεχίζει στο Κόπα Άφρικα με τη Νιγηρία ο μέσος Ιγκιεμπόρ. Εκτός οι αμυντικοί Άνχελ Λόπεζ (3 συμμ.), Άλεξ Μαρτίνες (8 συμμ./1 ασίστ) και ο μέσος Βιλατσάο (1 συμμ.).

Εκτός: 6-1-3
Γκολ: 17-20
Τελευταία 5: 2-1-2

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Δε γεμίζει το μάτι η Ατλέτικο χωρίς τον Φαλκάο (πόσο μάλλον με 1.50 στον άσο BetShop) και η Μπέτις είναι ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά. Σεβαστό το εντός έδρας απόλυτο των γηπεδούχων, αλλά οι συνθήκες είναι ιδανικές για να σπάσει. Χ2 στο 2.65 (BetShop).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση