» » » » » Πάμε στοίχημα Super League: Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννενα


Πάμε στοίχημα Super League: Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννενα
19:30 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Ηττήθηκε την περασμένη αγωνιστική στη Νέα Σμύρνη με 2-1 από τον Πανιώνιο, σε ένα ματς που θα μπορούσε κάλλιστα να έχει πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, βάση της απόδοσής του. Στο πρώτο μέρος, δέχθηκε το 1-0, αλλά κατάφερε πριν το τέλος του ημιχρόνου να ισοφαρίσει με τον συνήθη ύποπτο των τελευταίων αγωνιστικών, Στέλιο Βασιλείου. Στο δεύτερο μέρος συνεχίστηκε το ανοιχτό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, που έχασαν ευκαιρίες, με τον Πανιώνιο να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στο 80' με τον Γουνδουλάκη. Πάντως ο Λεβαδειακός συνεχίζει να βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και να στοχεύει στην συμμετοχή στα πλέϊ οφ. Μεσοβδόμαδα πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, αφού επικράτησε και στο εκτός έδρας ματς της Κέρκυρας με 1-0. Εντός έδρας οι Βοιωτοί , στα τελευταία τέσσερα ματς που έχουν δώσει μετρούν τρεις νίκες και μία ήττα(από τον Ολυμπιακό). Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.


 ENTOΣ: 4-2-3
ΓΚΟΛ: 16-17
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Δεν δυσκολεύτηκε καθόλου κόντρα στην Βέροια την περασμένη αγωνιστική και πήρε την εντός έδρας νίκη με 2-0. Και τα δύο γκολ για την ομάδα των Ιωαννίνων πέτυχε ο Ίλιτς, μετά από ωραίες ενέργειες του Ντε Βινσέντι. Επιθετικά πολύ καλή η ομάδα του Χριστόπουλου, που είχε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης και δεν κινδύνεψε παρά ελάχιστα από την Βέροια. Με αυτόν τον τρόπο οι Γιαννιώτες έβαλαν τέλος στο αρνητικό σερί των τεσσάρων αγωνιστικών, που δεν είχαν νίκη και συνεχίζουν να βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας, στο -1 από τον 5ο Λεβαδειακό. Στόχος της ομάδας είναι πλέον να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και αν καταφέρει να μπει στα πλέϊ οφ θα είναι η υπέρβαση της χρονιάς. Στο σημερινό ματς θα παίξει κλειστά και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τους χώρους που θα βρει για να σκοράρει με αντεπιθέσεις. Μακριά από την έδρα τους πάντως οι Γιαννιώτες έχουν κάνει αρκετές ζημιές και συγκεκριμένα έχουν τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες. Εκτός σήμερα ο τιμωρημένος Πάντος.

EKTOΣ: 4-1-5
ΓΚΟΛ: 18-17
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα : Οριακό το ματς, που θα Κριθεί στις λεπτομέρειες, αφού και οι δύο ομάδες έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Ένα μικρό προβάδισμα στην έδρα δίνω σήμερα, αλλά θεωρώ το over ως την πιο ασφαλή επιλογή, αφού και οι δύο έχουν ως στόχο τη νίκη. Over (2.70, BetShop)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση