» » » » » » Προγνωστικά: Ανεβασμένοι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Προγνωστικά: Ανεβασμένοι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ
Εσκισεχίρσπορ - Καϊσέρισπορ: Τέσσερις αγωνιστικές αήττητη η Εσκισεχίρσπορ, η οποία πλησίασε στο -3 από την δεύτερη θέση. Πάντως και η Καϊσέρισπορ έχει μαζέψει εφτά βαθμούς στα τρία τελευταία παιχνίδια και είναι στα πάνω της.

Φορτούνα - Γκροϊτερ Φιρτ: Βελτιωμένη εντός έδρας η Φορτούνα με (4-0-1) στα πέντε τελευταία της ματς.

Λεβερκούζεν - Άουγκσμπουργκ: Μόλις προχθές αγωνίστηκε και η Λεβερκούζεν στην εντός έδρας από την Μπενφίκα με 1-0. Η Άουγκσμπουργκ μπήκε δυναμικά μετά την διακοπή, τρέχοντας ένα σερί τεσσάρων αήττητων αγωνιστικών (1-3-0).



Βέρντερ Βρέμης - Φραϊμπουργκ: Η Βέρντερ Βρέμης έχει σκοράρει στα 8/10 εντός έδρας παιχνίδια, ενώ η Φραϊμπουργκ έχει στα 7/10 εκτός.

Μαϊντζ - Σάλκε: Με «όπλο» την έδρα συνεχίζει η Μάιντζ (6-1-3). Με πολλές απουσίες και (0-1-4) στις πέντε τελευταίες της εξόδους η Σάλκε. Δεν προκύπτουν προγνωστικά σε αυτή την αναμέτρηση

Αμβούργο - Γκλάντμπαχ: Ανέλπιστο διπλό και μάλιστα με το ευρύ 4-1 στην έδρα του Αμβούργου. Η Γκλάντμπαχ καλείται να αγωνιστεί και πάλι μέσα σε 40 ώρες, καθώς την Πέμπτη αναδείχθηκε ισόπαλη κόντρα στην Λάτσιο με 3-3.

Χετάφε - Θέλτα: Χωρίς ιδιαίτερους στόχους η Χετάφε και αυτό φανερώνει το 8/9 goal/goal στα τελευταία της παιχνίδια. Τις χειρότερες εκτός έδρας επιδόσεις για την Θέλτα, μακριά από την έδρα της (1-1-10).

Κέρκυρα - Πανιώνιος: Τελευταίο... χαρτί για την ουραγό της βαθμολογίας Κέρκυρα. Αρχίζει να αγχώνεται ο Πανιώνιος, που βρίσκεται μόλις στο +6 από την γραμμή του υποβιβασμού.

ΠΑΣ Γιάννινα - Πανθρακικός: Εξαιρετική παράδοση για τον ΠΑΣ Γιάννινα εντός έδρας κόντρα στον Πανθρακικό (8-1-0).

Μαρσέιγ - Βαλενσιέν: Τρεις αγωνιστικές μακριά από την νίκη η Μαρσέιγ, που έχει και απουσίες. Η Βαλενσιέν κέρδισε για πρώτη φορά μέσα στο 2013, νικώντας την Μπρεστ με 2-1.

Σερκλ Μπριζ - Σταντάρ Λιέγης: Μη αναστρέψιμη δείχνει η κατάσταση για την Σερκλ Μπριζ, που είναι έξι βαθμούς μακριά από την σωτηρία. Μέτρια η αγωνιστική εικόνα της Σταντάρ Λιέγης (4-4-5).

Κιέβο - Παλέρμο: Μόλις 1 νίκη στα τελευταία 5 παιχνίδια για την Κιέβο. Χωρίς εκτός έδρας νίκη η ουραγός και ομάδα του Μαλεζάνι, Παλέρμο (0-4-8).

Μάλαγα - Μπιλμπάο: Η Μάλαγα ενδέχεται να έχει το μυαλό της στο ματς του Champions League με την Πόρτο την Τρίτη. Η Μπιλμπάο προέρχεται από το βαρύ 0-4 με αντίπαλο την Εσπανιόλ και μάλιστα μέσα στο «Σαν Μαμές».

Αντάλιασπορ - Καραμπούκσπορ: Τέσσερις ήττες και μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα της παιχνίδια η Αντάλιασπορ. Από τις καλύτερες εκτός έδρας ομάδες η Καραμπούκσπορ (5-1-5).

Μπεσίκτας - Γκαζιάντεπσπορ: Αρκετές ισοπαλίες για την Μπεσίκτας στο «Ινονού» (4-1-6). Πάντως ακίνδυνη μοιάζει μακριά από το γήπεδο της η Γκαζιάντεπσπορ (0-6-4).


Ντόρτμουντ - Αϊντραχτ Φρ.: Από τρία διαδοχικά over 3,5 προέρχεται η Ντόρτμουντ. Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης σκόραρε στις 4/5 τελευταίες επισκέψεις της στο συγκεκριμένο γήπεδο.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Αλλαγή δεδομένων στην ΑΕΚ, μετά τις τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Ενισχυμένος με τις μεταγραφές ο ΠΑΟΚ, ο οποίος κέρδισε τον ΟΦΗ και επέστρεψε ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές στις επιτυχίες.

Τβέντε - Βίλεμ: Τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Τβέντε, αντιμετωπίζει όμως την ουραγό της κατηγορίας Βίλεμ, με ρεκόρ (2-7-13).

Μπρέντα - Χέρακλες: Το νικηφόρο σερί τριών αγώνων σταμάτησε στις τρεις για την Μπρέντα, που ηττήθηκε με 2-1 από την Ντεν Χάαγκ. Τρία σερί 4-6 γκολ εμφάνισε η Χέρακλες.

Ρόντα - Αλκμάαρ: Η Ρόντα προέρχεται από πέντε ισοπαλίες στα εφτά τελευταία παιχνίδια. Δύο σερί ήττες για την Αλκμάαρ και ο προβληματισμός επανήλθε.

Βάρεγκεμ - Μπέβερεν: Στο -8 από την κορυφή η Βάρεγκεμ, όμως όπως και να έχει η πορεία της χαρακτηρίζεται εντυπωσιακή. Δύσκολα παίρνει αποτέλεσμα εκτός έδρας η Μπέβερεν.

Λέουβεν - Γκέρμιναλ: Μία νίκη και τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία ματς για την Λέουβεν. Την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας διαθέτει η Γκέρμιναλ, με 53 γκολ παθητικό.

Λιρς - Μαλίν: Με το... κιάλι βλέπει την νίκη η Λιρς (3-11-12). Πάντως η Μαλίν έχει κερδίσει τα πέντε από τα έξι τελευταία της παιχνίδια.

Μονς - Γάνδη: Δύο σερί νίκες για την πάντα υπολογίσιμη Μονς. Επανήλθες στις ήττες η Γάνδη, μετά από ένα μίνι αήττητο τριών αγωνιστικών.

Μπαστιά - Νις: Μακράν την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας η Μπαστιά, η οποία έχει δεχτεί 50 γκολ σε 24 αγωνιστικές.

Λοριάν - Εβιάν: Μόλις μία νίκη στα έξι τελευταία της παιχνίδια (1-3-2) η Λοριάν. Τέσσερις σερί ισοπαλίες μετράει η Εβιάν.

Μπρεστ - Αζαξιό: Πέντε σερί εντός έδρας μετρά η Μπρεστ. Με την αλλαγή προπονητή η Αζαξιό έχει δώσει έξι ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο και δεν ηττήθηκε σε κανένα από αυτά (2-4-0).

Μονπελιέ - Νανσί: Πέντε συνεχόμενες νίκες έχει στο γήπεδο της η Μονπελιέ, που βελτιώνεται βαθμολογικά. Στο -5 από τις θέσεις σωτηρίας η Νανσί.

Τουλούζ - Τρουά: Χωρίς στόχους από εδώ και στο εξής η Τουλούζ. Τα δίνει όλα για την σωτηρία της η Τρουά.

Γρανάδα - Μπαρτσελόνα: 2/2 με τον Αλκαράθ στον πάγκο της Γρανάδα. Με τον... αέρα που έχει στο πρωτάθλημα η Μπαρτσελόνα, μπορεί να έχει το μυαλό της στον αγώνα της Τετάρτης με την Μίλαν για το Champions League.

Αϊντχόφεν - Ουτρέχτη: Παρά την εκτός έδρας ισοπαλία στο Φίτεσε (2-2), η Αϊντχόφεν διατήρησε το +3 από τον δεύτερο Άγιαξ. Η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος είναι η Ουτρέχτη, με απολογισμό (6-3-2).


Ρόμα - Γιουβέντους: Δύσκολη η κατάσταση στην Ρόμα και πως να μην είναι άλλωστε, καθώς έχει καταφέρει να συγκεντρώσει δύο μόλις βαθμούς στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις. Αντιθέτως, η Γιουβέντους προέρχεται από το 3-0 κόντρα στο Σέλτικ και το μοναδικό της εμπόδιο είναι η κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Ζιλ Βιθέντε - Σπόρτινγκ Λ.: Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη εντός έδρας η Ζιλ Βιθέντε (2-3-4). Αναξιόπιστη γενικά και με δύο σερί ήττες η Σπόρτινγκ.

Οσασούνα - Σαραγόσα: Σε καλό... φεγγάρι η Οσασούνα, καθώς στα πέντε τελευταία παιχνίδια έχει ηττηθεί μόνο από την Μπαρτσελόνα (2-2-1). Έξι ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Σαραγόσα (0-2-4) με γκολ (3-9).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση