Προγνωστικά στοιχήματος Bundesliga: Σε άνοδο η Βέρντερ
16:30 ΒΕΡΝΤΕΡ  ΒΡΕΜΗΣ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Προϊστορία: 20-3-5
Α’ Γύρος: ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ 1-2

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Πολύ καλή εμφάνιση για τη Βέρντερ στη Στουτγάρδη, που πέρασε εύκολα με 4-1. Ο Εκιτσί άνοιξε το σκορ στο 34’, αλλά οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και ισοφάρισαν στο 50’. Η Στουτγάρδη έκανε αρκετά λάθη στην άμυνα και σε ένα από αυτά ο Κβιστ βοήθησε τον Χουντ να κάνει το 2-1. Ο Εκιτσί σκόραρε το δεύτερο προσωπικό στο 74’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ το τελικό σκορ γράφτηκε στο 92’ από τον Ντε Μπρόιν. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Βέρντερ, που έφτασε στους 3 βαθμούς από την εξάδα και μπήκε και πάλι στο κόλπο για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Γκολ-γκολ τα 11 από τα 13 τελευταία στο πρωτάθλημα. Over οι 14 από τις 15 τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Φράιμπουργκ, από την οποία δεν έχει χάσει στις 12 τελευταίες φορές που συναντήθηκαν (10-2-0). Εκτός ο δεξιός μπακ Γκεμπρέ Σελασιέ (19 συμμ./1 γκ./2 ασίστ), ο μέσος Μπάργκφρεντ (7 συμμ.) και ο επιθετικός Φούλκρουγκ (12 συμμ./1 γκ.).


Εντός: 5-2-3
Γκολ: 16-16
Τελευταία 5: 2-1-2

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Δίκαιη αλλά δύσκολη η εντός έδρας νίκη επί της Φορτούνα. Υπερίσχυσε στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα και είχε δοκάρι στο 18’ και στις καθυστερήσεις, ενώ άργησε να σκοράρει, κάτι που έκανε τελικά στο 87’ με τον αμυντικό Κρμας. Πέτυχε την πρώτη της νίκη μέσα στο ’13 (0-2-1 τα προηγούμενα) αλλά παραμένει αρκετά ψηλά στη βαθμολογία, ισοβαθμώντας στην 5η θέση με Μάιντς και Αμβούργο. «Σφιχτή» και καλοδουλεμένη ομάδα, είναι σε θέση να αποτελέσει μια από τις φετινές εκπλήξεις, αφού οι φετινοί της στόχοι δεν αφορούσαν σίγουρα για Ευρώπη. Έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στη Μπουντεσλίγκα (20). Τα 6 από τα 8 τελευταία στο πρωτάθλημα ήταν under. Εκτός ο μέσος Σμιντ (21 συμμ./4 γκ./3 ασίστ) και ο επιθετικός Φράις (12 συμμ./1 γκ.).

Εκτός: 3-4-3
Γκολ: 11-10
Τελευταία 5: 2-2-1

Προγνωστικά στοιχήματος: Ντέρμπι Ευρώπης το σημερινό ματς για τις δύο ομάδες. Η Βέρντερ έρχεται από δύο πολύ καλά αποτελέσματα και δείχνει για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό ότι μπορεί να… τριτώσει το καλό. Άσος στο 2.00 (MyBet).




16:30 ΜΑΪΝΤΣ - ΣΑΛΚΕ 

Προϊστορία: 5-2-8
Α’ Γύρος: ΣΑΛΚΕ-ΜΑΪΝΤΣ 1-2

ΜΑΪΝΤΣ: Καλύτερη στον πρώτο μέρος κόντρα στην Άουγκσμπουργκ, κατάφερε και σκόραρε στο 43’ με το συνήθη σκόρερ της Ζαλάι, αλλά λίγο έμεινε με 10 λόγω της αποβολής του επιθετικού Πάρκερ. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική υπεροχή τους και ισοφάρισαν στο 57’ αλλά δεν είχαν ανάλογη συνέχεια και έτσι η Μάιντς έφυγε με το βαθμό από τη Βαυαρία. Δεύτερη αγωνιστική χωρίς νίκη και έχασε το σχετικό προβάδισμα που είχε πάρει απέναντι σε όσες ομάδες διεκδικούν επίσης την έξοδο στην Ευρώπη, αλλά τουλάχιστον παρέμεινε εντός εξάδας ισοβαθμώντας όμως με Φράιμπουργκ και Αμβούργο στους 31. Τιμωρημένος ο επιθετικός Πάρκερ (7 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο τερματοφύλακας Κάριους (1 συμμ.), οι αμυντικοί Μπούνγκερτ (7 συμμ.), Σιλκ και ο επιθετικός Τσούπο-Μοτίνγκ (5 συμμ.).

Εντός: 6-1-3
Γκολ: 14-9
Τελευταία 5: 2-2-1

ΣΑΛΚΕ: Δεν μπόρεσε να προβάλει καμία αντίσταση απέναντι στη Μπάγερν και ηττήθηκε δίκαια στο Μόναχο 0-4. Επιχείρησε μόλις ένα σουτ στην εστία, ενώ και η Μπάγερν δε χρειάστηκε να φορτσάρει για να τα καταφέρει. Το άσχημο αποτέλεσμα ήρθε να δώσει συνέχεια στο παρατεταμένο ντεφορμάρισμα των μπλε, που έμειναν για τρίτη αγωνιστική χωρίς νίκη, ενώ μετράνε μόλις ένα τρίποντο στις 10 τελευταίες. Αναμενόμενη και η κατηφόρα στη βαθμολογία, όπου παρέμεινε εκτός εξάδας, από την οποία απομακρύνθηκε δύο βαθμούς. Αρκετές οι αδυναμίες εκτός έδρας, όπου μετράει μόλις δύο νίκες μακριά από το Γκελζενκίρχεν. Την Τετάρτη αγωνίζεται στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Γαλατάσαραϊ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός οι αμυντικοί Ουτσίντα (15 συμμ./1 γκ.), Παπαδόπουλος (10 συμμ./1 γκ.), ο μέσος Μόριτζ (4 συμμ.), ο μεσοεπιθετικός Αφελάι (10 συμμ./2 γκ.) και οι επιθετικοί Χούντελααρ (19 συμμ./5 γκ./2 ασίστ), Μαρικά (9 συμμ./2 γκ.).

Εκτός: 2-3-5
Γκολ: 12-20
Τελευταία 5: 1-1-3

Πρόταση: Πληγωμένο θηρίο η Σάλκε και για αυτό περιμένουμε κάποια στιγμή να αντιδράσει. Θέλει μια καλή εμφάνιση κόντρα στη Μάιντς και ενόψει του δύσκολου αγώνα με τη Γαλατά και από υποχρέωση και μόνο μπορεί τουλάχιστον να αποφύγει την ήττα. Χ2 στο 1.65 (GoalBet).


16:30 ΑΜΒΟΥΡΓΟ  – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Προϊστορία: 35-24-30
Α’ Γύρος: ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ 2-2
Φιλικό (09/01/13): ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ 2-2

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Την καλύτερη φετινή της εμφάνιση πραγματοποίησε το Αμβούργο, που επικράτησε με 4-1 εκτός έδρας της Ντόρτμουντ! Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 17’, αλλά απάντησε άμεσα με τον Ρούντνεφς στο 18’. Σε μεγάλα κέφια ο Λευκορώσος που σημείωσε και δεύτερο στο 62’, ενώ ανάλογη ήταν και η εμφάνιση του Σον που πέτυχε τα άλλα δύο (26’, 89’). Η Ντόρτμουντ έπαιξε με 10 από το 31’, αλλά λίγη σημασία είχε για την εξέλιξη, αφού το ίδιο συνέβη και για το Αμβούργο στο 60’, με την αποβολή του Μπρούμα. Ο κρυφός πόθος για έξοδο στο Γιουρόπα φάνηκε να είναι πιο κοντά από ποτέ, αφού ισοβαθμεί με Μάιντς και Φράιμπουργκ στην 5η θέση. Παραμένει χωρίς εντός έδρας ισοπαλία στο πρωτάθλημα, μετά από 10 αγώνες. Τα 6 από τα 8 τελευταία κόντρα στη Γκλάντμπαχ ήταν γκολ-γκολ. Τιμωρημένος ο αμυντικός Μπρούμα (13 συμμ./1 ασίστ). Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Άντλερ (21 συμμ.), οι αμυντικοί Μανσιέν (17 συμμ.), Στέρνμπεργκ και οι μέσοι Ζι Γκιν Λαμ (3 συμμ.), Ιλίσεβιτς (6 συμμ./1 γκ.), Σάλα (7 συμμ.), Νόργκααρντ.

Εντός: 6-0-4
Γκολ: 13-12
Τελευταία 5: 2-1-2

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Από δύο χορταστικά εντός έδρας 3-3 προέρχεται η Γκλάντμπαχ. Στο πρώτο για το πρωτάθλημα κόντρα στη Λεβερκούζεν είχε την τύχη με το μέρος και παρότι οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς καλύτεροι, κατάφερε να κλέψει το βαθμό. Πήρε δύο φορές το προβάδισμα (1-0, Στρανζλ 44’, 2-1 ντε Γιόνγκ 58’), ισοφαρίστηκε στο 60’ και βρέθηκε πίσω 4 λεπτά αργότερα, αλλά τη λύτρωσε ο Χέρμαν στο 86’, με τη Λεβερκούζεν να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο τέλος να πάρει τη νίκη. Και τα τρία γκολ της προήλθαν από ισάριθμες κεφαλιές. Στο δεύτερο 3-3 κόντρα στη Λάτσιο για το Γιουρόπα οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Ήταν καλύτερη και προηγήθηκε με το πέναλτι του Στρανζλ στο 17’ χωρίς να απειληθεί στο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι όμως σοβαρεύτηκαν στην επανάληψη και πήραν προβάδισμα στο 64’, με τη Γκλάντμπαχ να χάνει πέναλτι με το σκόρερ της στο 70’. Τρελή η εξέλιξη στο τελευταίο 10λεπτο. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με το πέναλτι του Μαρξ στο 84’ και προηγήθηκαν με τον Αράνγκο στο 88’, αλλά η Λάτσιο που αγωνιζόταν με 10 από το 69’ ισοφάρισε στο 94’. Καθαρή ατυχία δήλωσε ο Φαβρ, που είδε τους παίχτες του να σημαδεύουν δύο φορές το δοκάρι. Ο επαναληπτικός την Πέμπτη. Δεν έχει πάντως πολλά περιθώρια για απώλειες στο πρωτάθλημα, καθώς έχει πέσει στην 8η θέση, αλλά μόλις ένα βαθμό μακριά από την 5η θέση, έχοντας πλέον πολλές ανταγωνίστριες με τον ίδιο στόχο. Πραγματοποιεί γενικά καλές εμφανίσεις μακριά από το «Μπορούσια Παρκ», όπου έχει χάσει τρεις φορές σε 11 εξόδους. Γκολ-γκολ τα 5 από τα 6 τελευταία. Εκτός ο φορ Χργκότα (8 συμμ.).

Εκτός: 2-6-3
Γκολ: 12-19
Τελευταία 5: 1-3-1

Προγνωστικά στοιχήματος: Το Αμβούργο βρίσκεται σε ανοδική τροχιά και προέρχεται από την εμφατική νίκη στο Ντόρτμουντ, αλλά η Γκλάντμπαχ φέτος έχει αποδείξει ότι ξέρει να παίρνει αποτελέσματα και μπορεί να υποχρεώσει τους γηπεδούχους στην πρώτη εντός έδρας ισοπαλία τους (3.45 BetShop).




19:00 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ  – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Προϊστορία: 36-16-27
Α’ Γύρος: ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 3-3

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Αν και προερχόταν από το βαρύ εντός έδρας 1-4 από το Αμβούργο, δε φάνηκε να επηρεάζεται μεσοβδόμαδα στο δύσκολο εκτός έδρας αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Σαχτάρ και έφυγε με το πολύ θετικό 2-2 από την Ουκρανία. Δίκαιη η ήττα στο πρωτάθλημα, αφού το Αμβούργο έκανε το καλύτερο φετινό παιχνίδι του. Η Ντόρτμουντ βρέθηκε μπροστά στο σκορ με τον Λεβαντόφσκι (17’), αλλά κατάφερε να βρεθεί πίσω στο σκορ στο 26’ και με 10 παίχτες στο 31’, λόγω της αποβολής του πολωνού. Στην επανάληψη η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε, αλλά κατάφερε να δεχτεί άλλα δύο. Στην Ουκρανία δέχτηκε γκολ στο 31’, αλλά απάντησε στο 41’, με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετές φάσεις. Στην επανάληψη ήταν πολύ καλύτερη και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, αλλά δέχτηκε και δεύτερο στο 68’ στη μοναδική αξιόλογη φάση των γηπεδούχων και κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα με τον Χιούμελς στο 87’. Ο επαναληπτικός στις 5 Μαρτίου. Στη βαθμολογία στο πρωτάθλημα δεν έχουν αλλάξει και πολλά, αφού με τη γκέλα της Λεβερκούζεν διατηρήθηκε δεύτερη, 15 βαθμούς πίσω από τη Μπάγερν. Έχει τα δεύτερη καλύτερη επίθεση στη Μπουντεσλίγκα (47). Τιμωρημένος ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Λεβαντόφσκι (20 συμμ./14 γκ./4 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός Οβομογιέλα.

Εντός: 5-2-3
Γκολ: 21-12
Τελευταία 5: 4-0-1

ΑΪΝΤΡΑΧΤ  ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Νωχελική στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νυρεμβέργη έμεινε στο 0-0, το πρώτο φετινό εντός έδρας που δεν καταφέρνει να σκοράρει. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα είχαν καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, με την Άιντραχτ να επιχειρεί μόλις 4 σουτ στην εστία. Παρέμεινε πάντως αήττητη για 3η αγωνιστική (2-1-0), μετρώντας μόλις μία ήττα στα 11 τελευταία, και στη 4η θέση με 37 βαθμούς στο -1 κα -2 από την 3η Λεβερκούζεν και τη 2η Ντόρτμουντ, ενώ αύξησε τη διαφορά από τις ομάδες που ακολουθούν στους 6. Ακόμα πιο κοντά στο όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει βρει δίχτυα στις 17 από τις 21 αγωνιστικές. Γκολ-γκολ τα 8 από τα 10 τελευταία κόντρα στη Ντόρτμουντ. Εκτός ο τερματοφύλακας Οζέρ, οι αμυντικοί Ντούντα, Αμεντίκ και ο αμυντικός μέσος Χιέν, όλοι τους χωρίς χρόνο συμμετοχής.

Εκτός: 4-1-5
Γκολ: 13-15
Τελευταία 5: 3-1-1

Προγνωστικά στοιχήματος: Σπάνιο το να μη σκοράρει η Άιντραχτ, ακόμα περισσότερο η Ντόρτμουντ, ακόμα και χωρίς τον Λεβαντόφσκι. Χαμηλό αλλά πολύ λογικό το γκολ-γκολ 1.65 (MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση