» » » » » Προβλέψεις στοιχήματος: Απόρθητο το «Ντραγκάο»


Προβλέψεις στοιχήματος: Απόρθητο το «Ντραγκάο»
Άρσεναλ - Μπάγερν: Εκεί που άρχισε να παίρνει τα πάνω της η Άρσεναλ, ήρθε ο αποκλεισμός από την Μπλάκμπερν στο κύπελλο, για να χαλάσει και πάλι το κλίμα. Πραγματικό... τρένο η Μπάγερν Μονάχου και εκτός έδρας, καθώς στην Μπουντεσλίγκα μετράει (10-1-0) με τέρματα 27-1.

Πόρτο - Μάλαγα: Απόρθητη παραμένει η έδρα της Πόρτο σε όλες τις διοργανώσεις (13-1-0), που έχει μαζί της και τον παράγοντα εμπειρία. «Πρωτάρα» στο Champions League η Μάλαγα, η οποία μάλιστα προκρίθηκε αήττητη από τον όμιλο (3-3-0).



Μπέρνλι - Μίντλεσμπρο: Με περισσότερες δυνάμεις η Μπέρνλι, αφού δεν αγωνίστηκε το Σαββατοκύριακο. Ντεφορμέ η Μίντλεσμπρο το τελευταίο χρονικό διάστημα (1-0-6).

Λέστερ - Τσάρλτον: Ύστερα από πέντε σερί νίκες, η Λέστερ ηττήθηκε με 2-1 μέσα στο Πιτέρμπορο. Τέσσερις αγωνιστικές δίχως νίκη η Τσάρλτον.

Κάρντιφ - Μπραϊτον: Ολοταχώς για την Τσάμπιονσιπ οδεύει η Κάρντιφ, ενώ είναι και στο +8 από την δεύτερη θέση. Αρκετά καλή πάντως εκτός έδρας η Μπραϊτον (5-6-4).

Ντέρμπι - Μπόλτον: Σκοράρουν και δέχονται εύκολα γκολ οι δύο ομάδες. 10/16 over έχει εντός έδρας η Ντέρμπι και 12/16 η Μπόλτον εκτός.

Νότιγχαμ - Χάντερσφιλντ: Απομακρύνθηκε η Νότιγχαμ μετά από πέντε αγώνες χωρίς νίκη. Η Χάντερσφιλντ διασύρθηκε με 4-1 από την Γουίγκαν και επικεντρώνεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα και στην παραμονή.

Μπέρμιγχαμ - Σέφιλντ Γουέν.: Δεν εκμεταλλεύεται τον «Σεντ Άντριους» η Μπέρμιγχαμ (5-5-6). Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ έχει βγάλει πέντε διπλά στις πέντε πρόσφατες εξόδους της (4-1-0).

Μπάρνσλεϊ - Γουλβς: Πέντε κολλητές νίκες για την Μπάρνσλεϊ σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Μόλις στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού η Γουλβς, κάτι που δεν περίμενες κανείς στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ίπσουιτς - Γουότφορντ: Δύο νίκες στα τελευταία ματς για την Ίπσουιτς. Πορεία πρωταθλητισμού πραγματοποιεί η Γουότφορντ, που έχει την καλύτερη εκτός έδρας συγκομιδή (9-2-5). Τα πολλά γκολ έχουν προβάδισμα στις προβλέψεις στοιχήματος.

Μίλγουολ - Πιτέρμπορο: Τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα για την Μίλγουολ. Έξι διαδοχικά goal/goal έχει η Πιτέρμπορο και 10 στα 11 τελευταία της παιχνίδια.

Χαλ - Μπλάκμπερν: Ικανοποιητικός ο απολογισμός της Χαλ μπροστά στο κοινό της (10-2-4). Παίζει για το αποτέλεσμα η Μπλάκμπερν, που έχει 10/15 under εκτός έδρας.


Σεντ Τζόνστον - Σέλτικ: Δεν χάνει εύκολα εντός έδρας η Σεντ Τζόνστον (5-4-3). Στο +18 πλέον η Σέλτικ, που έχει «καθαρίσει» την υπόθεση τίτλος.

Μάδεργουελ - Νταντί Γ.: Βελτιώθηκε εντός η Μάδεργουελ και σκαρφάλωσε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας έχει η Νταντί Γιουνάιτεντ, με 48 γκολ παθητικό.

Κρίσταλ Πάλας - Μπρίστολ Σίτι: Την καλύτερη εντός έδρας επίθεση διαθέτει η Κρίσταλ Πάλας(39-18). Τη χειρότερη άμυνα της Τσάμπιονσιπ έχει η Μπρίστολ Σίτι, δεχόμενη 60 γκολ σε 32 αγωνιστικές.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση