» » » » » Προβλέψεις Πάμε Στοίχημα Κύπελλο Αγγλίας: Τον πρώτο λόγο η Μάντσεστερ.


Προβλέψεις Πάμε Στοίχημα Κύπελλο Αγγλίας: Τον πρώτο λόγο η Μάντσεστερ.
22:00 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Προϊστορία: 4-3-0
Πρωτάθλημα: ΡΕΝΤΙΝΓΚ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ 3-4

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Βήμα πρόκρισης έκανε η Γιουνάιτεντ στο Μπερναμπέου, αποσπώντας το 1-1. Αν και βρέθηκε στη μεγαλύτερη διάρκεια σε ρόλο αμυνόμενου κατάφερε να προηγηθεί με τον Γουέλμπεκ στο 20’, αλλά ισοφαρίστηκε 10 λεπτά αργότερα. Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες είχα από ένα δοκάρι, αλλά απειλήθηκε περισσότερο με μακρινά σουτ και δεν επέτρεψε τη μεγάλη ευκαιρία στη Βασίλισσα. Ο επαναληπτικός στις 5 Μαρτίου. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από το δίκαιο 2-0 εντός έδρας κόντρα στην Έβερτον (Γκιγκς 13’, φαν Πέρσι 45’+1) και αύξησε τη διαφορά από τη 2η Σίτι στους 12. Δύσκολο να χαθεί το φετινό πρωτάθλημα. Για να φτάσει μέχρι εδώ στο κύπελλο απέκλεισε Γουέστ Χαμ (2-2 εκτός, 1-0 εντός) και Φούλαμ (4-1 εντός). Πιθανότατα ο Φέργκιουσον θα προχωρήσει σε αλλαγές, αλλά είδαμε πολλάκις φέτος ότι αυτό δεν επηρεάζει τη φιλοσοφία της ομάδας. Under τα τρία τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Παραμένει αήττητη από τη Ρέντινγκ σε 7 αναμετρήσεις (4-3-0). Εκτός οι μέσοι Σκόουλς (14 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Φλέτσερ (3 συμμ./1 γκ.).


Τελευταία 5: 4-1-0


ΡΕΝΤΙΝΓΚ: Προερχόταν από ένα πολύ καλό σερί 5-1-0 σε πρωτάθλημα (4) και κύπελλο (2), αλλά δεν κατάφερε να το συνεχίσει και κόντρα στη Στόουκ, όπου ηττήθηκε δίκαια με 1-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στην επανάληψη με 0-2 (67’, 81’), με τον Μαριάπα να μειώνει στο 83’, αλλά μέχρι εκεί. Παρά το καλό σερί που είχε προηγουμένως, η εικόνα της το προηγούμενο διάστημα δικαιολογεί απόλυτα γιατί θεωρείται από τα βασικά φαβορί για υποβιβασμό. Στους προηγούμενους γύρους του κυπέλλου αντιμετώπισε τις Κρόουλι (3-1 εκτός) και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (4-0 εντός). Μετράει 8 σερί over σε όλες τις διοργανώσεις. Εκτός ο τερματοφύλακας ΜακΚάρθι (7 συμμ.) και ο επιθετικός Τζέισον Ρόμπερτς (11 συμμ./1 ασίστ).

Τελευταία 5: 3-1-1

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Και με «δεύτερα» να παίξει η Γιουνάιτεντ, η διαφορά κλάσης θα είναι τεράστια και δικαίως ο άσος δίνεται τόσο χαμηλά. Αμφότερες έχουν πάντως ευχέρεια στο σκοράρισμα και δύσκολα να μείνουν οι μπέμπηδες στο under για 4ο σερί παιχνίδι. Over στο 1.40 (GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση