» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Περνά από Νιούκαστλ η Τσέλσι

Προγνωστικά στοιχήματος: Περνά από Νιούκαστλ η Τσέλσι
ΚΠΡ - Νόργουιτς: Τρεις σερί ισοπαλίες και στο -4 από την παραμονή η ΚΠΡ. 0-2-5 είναι ο απολογισμός της Νόριτς στα επτά τελευταία της ματς.

Κασίμπασα - Ελαζίγκσπορ: Η εκπληκτική πορεία της νεοφώτιστης Κασίμπασα συνεχίζεται και μπήκε στο 2013 με δύο σερί νίκες. Αρκετές ζημιές έχει κάνει εκτός έδρας η Ελαζίγκσπορ (2-3-4). Δύσκολα προκύπτουν προγνωστικά στοιχήματος.

Χόφενχαϊμ - Φραϊμπουργκ: Στην προτελευταία θέση με ρεκόρ (3-4-12) η Χόφενχαϊμ και με διαφορά τη χειρότερη άμυνα (24-43 τα γκολ) της Μπουντεσλίγκα. Αντιθέτως η Φραϊμπουργκ διαθέτει την δεύτερη καλύτερη αμυντική γραμμή μετά την Μπάγερν Μονάχου.

Βόλφσμπουργκ - Άουγκσμπουργκ: Ένα καλό σερί νικών ψάχνει η Βόλφσμπουργκ για να φτάσει σε θέσεις Ευρώπης και έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεκινήσει σήμερα κόντρα στην Άουγκσμπουργκ, που εκτός έδρας μετρά (1-3-5).


Φορτούνα Ντ. - Στουτγάρδη: Με το χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το 2013 για τη Φορτούνα, που ηττήθηκε και στα δύο πρώτα της παιχνίδια. 2/2 ήττες μέσα στο 2013 και για τη Στουτγάρδη, που είναι όμως πάντα επικίνδυνη μακριά από το γήπεδο της (4-2-4).


Μαϊντζ - Μπάγερν Μ.: Από τις πιο αξιόμαχες ομάδες της Μπουντεσλίγκα η Μαϊντζ και ειδικά εντός έδρας, όπου μετρά (6-1-2). Καλπάζει από νίκη σε νίκη η Μπάγερν Μονάχου και με ρεκόρ (15-3-1) σπάει όλα τα ρεκόρ.

Σάλκε - Γκροϊτερ Φιρτ: Μονόδρομος η νίκη για Σάλκε, που στην «Φέλτιν Αρίνα» είναι ισχυρή. Ουραγός και χωρίς εκτός έδρας επιτυχία η Γκροϊτερ Φιρτ (0-3-7).

Γουέστ Χαμ - Σουόνσι: Τέσσερις αγωνιστικές δίχως νίκη η Γουέστ Χαμ. Επτά ματς αήττητη συμπλήρωσε η Σουόνσι.

Γουίγκαν - Σαουθάμπτον: Τη χειρότερη εντός έδρας άμυνα της κατηγορίας διαθέτει η Γουίγκαν και η Σαουθάμπτον την χειρότερη εκτός.

Άρσεναλ - Στόουκ: Δεν έχει περιθώρια για περαιτέρω απώλειες στο γήπεδο της η Άρσεναλ μετά το 2-2 κόντρα στην Λίβερπουλ μεσοβδόμαδα. 15 τέρματα στα 5 τελευταία παιχνίδια της έχει δεχτεί η Στόουκ.

Έβερτον - Άστον Βίλα: Τα «ζαχαρωτά» θα αναζητήσουν τη δεύτερη κολλητή εντός έδρας νίκη, μετά το 2-1 επί της Γουέστ Μπρομ. 0-2-6 μετρά στα τελευταία οχτώ παιχνίδια η Άστον Βίλα και η υπομονή των φιλάθλων του συλλόγου εξαντλείται.

Νιούκαστλ - Τσέλσι: Καλή παράδοση για την Τσέλσι, καθώς η Νιούκαστλ μετράει μόλις μια νίκη στα 11 τελευταία παιχνίδια (1-4-6).

Ρέντινγκ - Σάντερλαντ: 8/12 over έχει εντός έδρας η Ρέντινγκ, ενώ η Σάντερλαντ 8/12 εκτός έδρας.

Οσασούνα - Θέλτα: Παιχνίδι ζωής και θανάτου για την Οσασούνα, η οποία έχει συγκεντρώσει 13 από τους 18 βαθμούς στην Παμπλόνα. Η Θέλτα είναι η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της Πριμέρα με 9/11 ήττες.

ΑΕΚ - Πανιώνιος: Συνέχεια στις εντός έδρας νίκες θέλει να δώσει η ΑΕΚ, μετά το 2-1 επί του ΟΦΗ την προηγούμενη εβδομάδα. Πέντε συνεχόμενα goal/goal μετράει ο Πανιώνιος.

Ξάνθη - Πλατανιάς: No goal έληξαν τα 12/13τελευταία παιχνίδια της Ξάνθης. Χωρίς νίκη εδώ και εφτά αγωνιστικές (0-3-4) ο Πλατανιάς.

Λοριάν - Ρεν: Η Λοριάν διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη εντός έδρας επίθεση και η Ρεν τη δεύτερη καλύτερη εκτός έδρας. Όποτε τα στοιχήματα με τα πολλά γκολ έρχονται πρώτα στις προτιμήσεις των προγνωστικών.

Γάνδη - Γκερμινάλ: Από δύο σερί 0-0 προέρχεται η Γάνδη. Εννιά αγωνιστικές δίχως νίκη συμπλήρωσε η Γκερμινάλ.

Τορίνο - Σαμπντόρια: Αήττητη στα έξι τελευταία παιχνίδια είναι η Τορίνο. Εντυπωσιακή σε έκταση νίκη για την Σαμπντόρια την προηγούμενη αγωνιστική που διέλυσε εντός έδρας την Πεσκάρα με 6-0 και η ψυχολογία εκτοξεύτηκε στα ύψη.


Χετάφε - Λα Κορούνια: Χωρίς τρίποντο στα τελευταία παιχνίδια για την Χετάφε (0-4-3). Η Λα Κορούνια εκτός έδρας είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης (0-6-5).

Μπούρσασπορ - Γαλατάσαραϊ: Αρκετές ισοπαλίες έχει μέχρι στιγμής η Μπούρσασπορ (6-9-4). Ντελίριο ενθουσιασμού επικρατεί στις τάξεις της Γαλατάσαραϊ, μετά τις αφίξεις των Σνάιντερ και Ντρογκμπά.

Αντάλιασπορ - Μπουγιουκσεχίρ: Τρεις σερί ήττες μετρά η Αντάλιασπορ, που δείχνει να ξεφουσκώνει. Αντιθέτως η Μπουγιουκσεχίρ δεν χάνει τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές.

Φούλαμ - Μάντσεστερ Γ.: Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και στο κύπελλο στο «Ολντ Τράφορντ», με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κερδίζει εύκολα με 4-1.

Αμβούργο - Αϊντραχτ Φρ.: Από τέσσερις σερί εντός έδρας νίκες προέρχεται το Αμβούργο. 1-1-5 στις επτά τελευταίες εξόδους της μετράει η Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Αστέρας Τρ. - Παναθηναϊκός: 8-1-0 το εντός έδρας ρεκόρ του Αστέρα Τρίπολης με 20-4 τέρματα. Ο Παναθηναϊκός έχει την δεύτερη καλύτερη εκτός έδρας επίδοση μετά τον Ολυμπιακό με τρεις ήττες σε 11 αγωνιστικές (4-3-3).

Αλκμάαρ - Γκρόνινγκεν: Δύο εμφατικές νίκες με την επανέναρξη του πρωταθλήματος κόντρα στις Φίτεσε και Φένλο για την Αλκμάαρ, που επιχειρεί την αντεπίθεση. Αντιθέτως η Γκρόνινγκεν προέρχεται από τρεις σερί ήττες.

Ρίο Άβε - Σπόρτινγκ Λ.: Μια νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια για την Ρίο Άβε. Δεν συνέχισε νικηφόρα την πορεία της η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με την Γκιμαράες.

Ρόντα - Χέρακλες: Πέντε αγωνιστικές δίχως ήττα για την Ρόντα. Από την βαριά ήττα με 5-1 από την Αϊντχόφεν προέρχεται η Χέρακλες.

Μπρέντα - Τσβόλε: Δύο διαδοχικές επιτυχίες για την Μπρέντα, που την επέτρεψαν να ξεκολλήσει από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας. Πέντε σερί goal/goal για την Τσβόλε.

Λέουβεν - Σαρλερουά: Τρεις κολλητές ήττες μετρά η Λέουβεν, που στις δύο τελευταίες δέχτηκε οχτώ γκολ. Από σερί ήττες προέρχεται και η Σαρλερουά. Δύσκολο ματς για προγνωστικά.

Κορτραϊκ - Μαλίν: 4/5 no/goal η Κορτραϊκ. Δύο σπουδαίες νίκες για την Μαλίν κόντρα σε Μονς και Γκενκ.

Λιρς - Λόκερεν: Το (0-3-5) της Λιρς στις οχτώ τελευταίες αγωνιστικές, την κρατά στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Βρήκε τον... μάστορα της η Λόκερεν, χάνοντας μετά από καιρό από την Άντερλεχτ με 2-0.

Μονς - Μπέβερεν: Ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο εντός έδρας η Μονς (5-2-5). Τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες στις τελευταίες έξι αγωνιστικές για την Μπέβερεν.

Σερκλ Μπριζ - Βάρεγκεμ: Στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα η Σερκλ Μπριζ και έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη. Άξια στην δεύτερη θέση η Βάρεγκεμ, που παραμένει αήττητη στα 12 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Μπορντό - Βαλενσιέν: Εφτά συνεχόμενα under μετράει η Μπορντό. Μόλις μία νίκη στα εφτά τελευταία παιχνίδια (1-2-4).

Μπαστιά - Εβιάν: Σε κανένα από τα 10 εντός έδρας παιχνίδι της η Μπαστιά δεν κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Έχει κάνει εκτός έδρας ζημιές η Εβιάν (3-1-7).

Λιλ - Τρουά: Δύο σερί ήττες για την Λιλ, χωρίς μάλιστα να σκοράρει. Μόνο δύο βαθμούς εκτός έδρας έχει συγκεντρώσει η Τρουά (0-2-8).

Μπρεστ - Νις: Από τέσσερις σερί ήττες στο γήπεδό της προέρχεται η Μπρεστ. Μόλις δύο νίκες μακριά από την Νίκαια για την Νις (2-5-3)

Σοσό - Μπαστιά: Η Σοσό κέρδισε και τα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια στο 2013 με 3-1 της Μαρσέιγ και 1-0 επί της Ρεμς. Δεν κερδίζει εύκολα, αλλά ούτε και χάνει μακριά από το γήπεδο της η Σεντ Ετιέν (3-5-2).

Εσπανιόλ - Λεβάντε: Η Εσπανιόλ στα οκτώ ματς με τον Αγκίρε στον πάγκο τους μετράνε (3-4-1), χάνοντας στο διάστημα αυτό μόνο από την Μπαρτσελόνα. Στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της Λεβάντε στο πρωτάθλημα και κύπελλο μετράει ισάριθμες ήττες χωρίς να σκοράρει.


Αϊντχόφεν - Ντεν Χάαγκ: Μακράν την καλύτερη επίθεση του Ολλανδικού πρωταθλήματος διαθέτει η Αϊντχόφεν με 66 γκολ σε 20 αναμετρήσεις. Η Ντεν Χάαγκ έχει φτάσει τις 10 ισοπαλίες μέχρι στιγμής (5-10-5), τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα στην κατηγορία.

Νάπολι - Κατάνια: Την ευκαιρία να πιάσει στην κορυφή την Γιουβέντους έχει η Νάπολι. Τρεις νίκες σερί πάντως για την Κατάνια.

Γκιμαράες - Πόρτο: Τέσσερις αγωνιστικές δίχως ήττα για την Γκιμαράες που ανεβαίνει. Αήττητη με ρεκόρ (13-3-0) η Πόρτο με γκολ (40-8).

Γρανάδα - Ρεάλ Μ.: Με τον Αλκαράθ και δύο καλές μεταγραφές η Γρανάδα. Στα τρία τελευταία παιχνίδια της η Ρεάλ Μαδρίτης στο πρωτάθλημα κράτησε ανέπαφη την εστία της.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση