» » » » » Προβλέψεις Στοίχημα Bundesliga: Ενισχυμένη η Χόφενχαϊμ


Προβλέψεις Στοίχημα Bundesliga: Ενισχυμένη η Χόφενχαϊμ
16:30 ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ  - ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Προϊστορία: 2-3-5
Α’ Γύρος: ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 5-3

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα αν και δεν ήταν τόσο κακή όσο τις προηγούμενες φορές. Ήταν πίσω στο σκορ από το 35’, στην επανάληψη όμως βελτίωσε την εικόνα της και ισοφάρισε στο 65’ με τον Βόλαντ. Η χαρά της όμως δεν κράτησε για πολύ αφού δύο λεπτά αργότερα μετά από λάθος του Βίζε, βρέθηκε και πάλι πίσω στο σκορ, με το 1-2 να μένει ως το τέλος. Εννιά αγωνιστικές πλέον χωρίς νίκη και μόλις ένα τρίποντο στις 14 τελευταίες είναι ο πρόσφατος απολογισμός και πλέον βρέθηκε προτελευταία ισοβαθμώντας όμως με την Άουγκσμπουργκ στους 13. Σαν να μην έφτανε αυτό έχει και τη χειρότερη άμυνα στη Μπουντεσλίγκα (43). Στην προσπάθεια της για να βελτιώσει την εικόνα της και τη βαθμολογική της θέση, ξόδεψε περίπου 11 εκατ. σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο για να φέρει τους μέσους Άκουα (Παλέρμο/Πάρμα), Πολάνσκι (Μάιντς), τον αμυντικό Άμπραχαμ (Χετάφε) και τον επιθετικό Μπιτέκο (Γκρέμιο), ενώ την τελευταία στιγμή έφερε δανεικούς τον έμπειρο τερματοφύλακα Εουρέλιο Γκόμες από την Τόττεναμ και τον δημιουργικό επιθετικό Ντε Καμάργκο της Γκλάντμπαχ. Εκτός ο τερματοφύλακας Βίζε (10 συμμ.), οι μέσοι Ρούντι (16 συμμ./3 ασίστ), Σαλίχοβιτς (12 συμμ./3 γκ.), Βούκσεβιτς (5 συμμ./1 γκ.) και οι επιθετικοί Χοσέλου (16 συμμ./4 γκ.), Σίπλοκ (9 συμμ./3 γκ.).


Εντός: 2-3-5
Γκολ: 13-22
Τελευταία 5: 0-1-4

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Ξεκίνησε καλά στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λεβερκούζεν και είχε δοκάρι στο 18’, αλλά σταδιακά η απόδοση της έπεσε και οι φιλοξενούμενοι πήραν το πάνω χέρι. Είχαν μάλιστα και δύο δοκάρια στην επανάληψη, αλλά η Φράιμπουργκ πήρε τελικά το βαθμό της ισοπαλίας. Μετά και το δεύτερο σερί 0-0, η ομάδα του Στράιχ παρέμεινε αήττητη για 5η αγωνιστική και μόλις ένα βαθμό πίσω από την 6η Σάλκε. Έχει τη 2η καλύτερη άμυνα στη Μπουντεσλίγκα (18). Αήττητη στα 6 τελευταία κόντρα στη Χόφενχαϊμ (3-3-0). Τελείωσαν οι υποχρεώσεις στο Κόπα Άφρικα για τον αμυντικό Μακιάντι (16 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός Μουτζά (14 συμμ.) και οι επιθετικοί Φράις (12 συμμ./1 γκ.), Μπουζιάν.

Εκτός: 3-4-2
Γκολ: 10-8
Τελευταία 5: 2-3-0

Προβλέψεις στοίχημα: Η Φράιμπουργκ κάνει τα αυτονόητα στο γήπεδο και φροντίζει να μη χάσει. Η Χόφενχαϊμ χρειάζεται περισσότερο όμως τη σημερινή νίκη. Άσος (2.52 GoalBet), διστακτικά όμως γιατί δε ξέρουμε πως θα εμφανιστούν οι γηπεδούχοι και αν η ανανέωση θα πιάσει τόπο. Φαινομενικά πάντως αυτό δείχνει.






16:30 ΜΑΪΝΤΣ  – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

Προϊστορία: 3-2-9
Α’ Γύρος: ΜΠΑΓΕΡΝ-ΜΑΪΝΤΣ 3-1

ΜΑΪΝΤΣ: Εύκολο απόγευμα είχε η Μάιντς, που επικράτησε δίκαια εκτός έδρας της Γκρόιτερ Φιρτ με 3-0 (Σάλαϊ 53’, 84’, Μαλί 65’). Σε χαλαρούς ρυθμούς το πρώτο μέρος, στο δεύτερο κάθε επίθεση ήταν και γκολ. Τρίτη αγωνιστική που παραμένει αήττητη, ενώ με τις 4 νίκες στα 6 τελευταία έχει σκαρφαλώσει στην 5η θέση. Θέλει όμως μεγαλύτερη σταθερότητα για να παραμείνει εκεί με τον ανταγωνισμό που υπάρχει φέτος. Τα 13 από τα 14 παιχνίδια της με τη Μπάγερν ήταν over. Έχασε τον διεθνή πολωνό αμυντικό μέσο Πολάνσκι (12 συμμ.) που συνεχίζει στη Χόφενχαϊμ, ενώ στη θέση του ήρθε ο διεθνής δανός, επίσης αμυντικός μέσος, Ζίμλινγκ από την Κλαμπ Μπριζ. Τιμωρημένος ο επιθετικός Σάλαϊ (18 συμμ./9 γκ./2 ασίστ). Εκτός ο τερματοφύλακας Κάριους (1 συμμ.), οι αμυντικοί Μπούνγκερτ (7 συμμ.), Σιλκ και ο επιθετικός Τσουπό-Μοτίνγκ (5 συμμ.).

Εντός: 6-1-2
Γκολ: 14-6
Τελευταία 5: 3-1-1

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Στουτγάρδη. Στην επανάληψη όμως ήταν πολύ καλύτερη και έφτασε δίκαια στην επικράτηση με 2-0 (Μάντζουκιτς 50’, Μίλερ 72’), χάνοντας άλλες δύο πολύ καλές ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά και με τους γηπεδούχους να τελειώνουν το παιχνίδι με 10. Φυσικά παραμένει πρώτη, αυξάνοντας πλέον τη διαφορά από τη Λεβερκούζεν στους 11. Είναι πολύ καλύτερη στα εκτός παρά στα εντός, έχοντας 8 νίκες και μία ισοπαλία, ενώ έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ. Under τα 6 τελευταία στο πρωτάθλημα. Έχει την καλύτερη επίθεση (48) και την καλύτερη άμυνα στη Μπουντεσλίγκα (7). Εκτός οι αμυντικοί Μπαντστούμπερ (12 συμμ./1 ασίστ), Ραφίνια (6 συμμ./1 γκ.) και ο μεσοεπιθετικός Σακιρί (13 συμμ./1 γκ./2 ασίστ).

Εκτός: 8-1-0
Γκολ: 22-1
Τελευταία 5: 3-2-0

Πρόταση: Η φετινή Μπάγερν δε χωράει σύγκρισης. Λογικά είναι το φαβορί, αλλά το 1.40 δεν είναι και καμιά ευκαιρία. Το να το κάνει όμως με αρκετά γκολ, κάτι που δεν έxει συμβεί εδώ και καιρό, είναι σαφώς προτιμότερο (1.60 BetShop).






19:30 ΑΜΒΟΥΡΓΟ  – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Προϊστορία: 41-20-26
Α’ Γύρος: ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.-ΑΜΒΟΥΡΓΟ 3-2

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Η Βέρντερ την αιφνιδίασε και πήρε το προβάδισμα μέσα στο Αμβούργο. Οι γηπεδούχοι όμως εκμεταλλεύτηκαν τα αμυντικά κενά των αντιπάλων τους και ισοφάρισαν στο 23’ με τον Σον, ενώ στην επανάληψη πήραν πολύ γρήγορα προβάδισμα δύο τερμάτων (Αόγκο 46’, Ρούντνεφς 52’). Η Βέρντερ απάντησε γρήγορα στο 52’, αλλά δεν κατάφερε τίποτα παραπάνω, ενώ δεν έλειψαν και τα νεύρα, με τους πράσινους να τελειώνουν το παιχνίδι με 9. Με μία ήττα στα 6 τελευταία, η ομάδα από το μεγάλο λιμάνι, έχει καταφέρει να βρίσκεται κοντά στην πρώτη εξάδα και αν μπορέσει να σταθεροποιήσει την απόδοση της, έχει κάθε λόγο να αξιώνει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Παραμένει χωρίς εντός έδρας ισοπαλία στο πρωτάθλημα μετά από 9 αγώνες. Δανεικός στη Φούλαμ δόθηκε ο κεντρικός μπακ Σάρνερ (4 συμμ.). Εκτός ο τερματοφύλακας Νόιχαους, οι αμυντικοί Μανσιέν (17 συμμ.), Στέρνμπεργκ και οι μέσοι Σάλα, Κατσάρ, Νόργκααρντ.

Εντός: 6-0-3
Γκολ: 13-10
Τελευταία 5: 2-2-1

ΑΪΝΤΡΑΧΤ  ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Βρήκε απέναντι της την τραγική νίκη και έκανε χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα πήρε δίκαια την εντός έδρας νίκη με 2-1. Το σκορ άνοιξε ο Λάνιγκ στο 35’ και δεν απειλήθηκε στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν και έφτασαν στην ισοφάριση στο 65’, αλλά ο Άιγκνερ ξανάδωσε το προβάδισμα στην Άιντραχτ 2’ αργότερα. Τρεις νίκες στα 4 τελευταία για την ομάδα του Βε, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σταθερά εντός τετράδας. Το αν θα μείνει εκεί ως το τέλος εξαρτάται κατά πολύ πάντως και από τις διαθέσεις της Σάλκε. Τα 14 από τα 17 τελευταία κόντρα στο Αμβούργο ήταν γκολ-γκολ. Δανεικός από τη Βόλφσμπουργκ θα αγωνίζεται ο κροάτης επιθετικός Λάκιτς. Εκτός ο αμυντικός Κεμφ (2 συμμ.) και ο νεαρός μέσος Στεντέρα.

Εκτός: 3-1-5
Γκολ: 11-15
Τελευταία 5: 3-0-2

Προβλέψεις στοίχημα: Ο ρυθμός στα παιχνίδια τους δεν ενδείκνυται για ισοπαλία, αλλά αυτή τη στιγμή μοιάζουν αρκετά ισοδύναμες και το να φέρει την πρώτη της ισοπαλία στο πρωτάθλημα το Αμβούργο δείχνει to πιο πιθανό σενάριο (3.40 MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση