» » » » » » Στοίχημα Primera Liga: Ανάταση για τη Μπιλμπάο


Στοίχημα Primera Liga: Ανάταση για τη Μπιλμπάο
22:30 ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ  – ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Προϊστορία (από 1993): 8-10-14
Α’ Γύρος: ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ 2-0

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λεβάντε προηγήθηκε με το γκολ του μέσου Μπαράχα μόλις στο 8’ και έδειξε να ελέγχει το παιχνίδι, αλλά δέχτηκε την ισοφάριση στο 44’. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο απειλητικοί στην επανάληψη, αλλά την πλήρωσα με το αυτογκόλ του Ρουκάβινα στο 90’, φεύγοντας τελικά με άδεια χέρια από τη Βαλένθια. Άδικο το τελικό αποτέλεσμα (63% κατοχή), αλλά μικρό το κακό για τη Βαγιαδολίδ, που παραμένει άνετη στη μέση της βαθμολογίας. Δύσκολα να κινδυνεύσει, δύσκολα όμως να πάει και για κάτι περισσότερο. Μόνο κόντρα στη Μπέτις δεν έχει σκοράρει φέτος εντός έδρας, έχοντας δεχτεί γκολ στα 8 από τα 11. Στις 5 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε τη Μπιλμπάο έχει κερδίσει μόλις τη μία. Τελείωσε τις υποχρεώσεις του στο Κόπα Άφρικα ο επιθετικός Μανούτσο (13 συμμ./6 γκ./3 ασίστ). Εκτός ο μέσος Βίκτορ Πέρεζ (17 συμμ./3 γκ.).


Εντός: 5-3-3
Γκολ: 21-13
Τελευταία 5: 2-0-3


ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Το παιχνίδι με την Ατλέτικο είχε από την αρχή γρήγορο ρυθμό και οι βάσκοι θα μπορούσαν να έχουν προηγηθεί, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν στο παιχνίδι στη συνέχεια, χάνοντας και αυτοί δύο πολύ καλές ευκαιρίες. Η επανάληψη ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, που άνοιξαν το σκορ στο 50’ με τον Σαν Χοσέ. Η Ατλέτικο πίεσε για την ισοφάριση στα επόμενα λεπτά και τελικά το πλήρωσε, με τη Μπιλμπάο να «χτυπάει» στην κόντρα σε δύο περιπτώσεις (Σασουέτα 77’, Ντε Μάρκος 84’). Καλή εμφάνιση μετά από καιρό για την ομάδα του Μπιέλσα, η οποία αύξησε στους 7 τη διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη. Έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στην Πριμέρα (40), ενώ στα εκτός έδρας δέχεται κατά μ.ο. 2.7 γκολ/αγώνα, έχοντας κρατήσει μόλις μία φορά το μηδέν στην άμυνα. Μετράει 7 νίκες στις 9 τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Βαγιαδολίδ. Εκτός οι κεντρικοί μέσοι Ινίγκο Πέρεζ (5 συμμ./1 ασίστ), Ινίγκο Ρουίζ (3 συμμ./1 ασίστ).

Εκτός: 2-2-6
Γκολ: 12-27
Τελευταία 5: 1-1-3

Πρόταση στοίχημα: Με λιγότερο άγχος οι βάσκοι πλέον, αλλά με πολλά προβλήματα φέτος στην άμυνα, σε μία έδρα που είναι σύνηθες το γκολ-γκολ. Δύσκολη οποιαδήποτε πρόβλεψη για σημείο. Με το γκολ-γκολ πάντως καλυπτόμαστε μια χαρά (1.73 GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση